Pemenang Anniversary GiveAway

Pemenang Anniversary GiveAway

 

Salam semua. Dah lama tak bersiaran di sini. Maaf ye, lewat nak umumkan pemenang Anniversary GiveAway tempoh lalu.

 

Jangan bimbang. Hadiahnya masih tersimpan. Ada ni. Tinggal nak bungkus sahaja. 🙂

 

Sofia menggunakan random.org untuk memilih pemenang berdasarkan nombor pengomen di post GiveAway ye.

 

Pemenang pertama ialah :

 

anniversary

giveaway nombor 33

–> http://edrinazulkafli.blogspot.my/2016/12/anniversary-giveaway.html

 

Dan pemenang ke-dua ialah:

 

giveaway 2

 

giveaway nombor 3

–> https://kedaivitamindrain.blogspot.my/2016/12/anniversary-giveaway-sovitamincom.html

 

Tahniah kepada semua pemenang!!!  🙂 🙂 🙂

 

Sofia akan poskan hadiah setelah mendapat semua details penghantaran para pemenang.

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Carotomax Untuk Mata

Carotomax Untuk Mata

 

Masuk 40-an ni ada satu lagi nak kena jaga.

 

Dah la memang berkaca mata. Rabun jauh. Tak nak la jadi rabun dekat la pulak.

 

Nanti kena pakai reading glasses juga. Tak nak! Tak nak! Tak nak!!!

 

Jadi start bulan ni nak konsisten makan Carotomax. Sebiji sehari je.

 

Carotomax mengandungi Vitamin A. Dah tak perlu jadi arnab dah duk kunyah carrot je. Itu pun masih tak cukup jumlah carrot yang dimakan untuk jaga mata ni betul-betul.

 

Vitamin A juga baik untuk kulit. Bertambah-tambah la awet muda selepas ini hehehe

 

carotomax untuk mata

Carotomax

 

 

Apa dia? Nak jaga mata juga? Mai dapatkan sebotol dua carotomax daripada Sofia hari ini.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

B-Complex Anti Stress

B-Complex Anti Stress – Testimoni

 

Siapa kat sini selalu moody? Selalu sentap? Selalu marahkan anak bila dah penat? Kesian kat anak tau.

 

b-complex anti stress

Customer Sofia ni baru masuk kerja selepas berpantang siang tadi.

Katanya emosinya lebih terkawal sejak makan b-complex.

B-complex memang anti-stress. Jadi dapatlah kawal emosi tu.

 

Agak-agaknya vitamin B yang mana satu yang dapat kawalkan emosi tu? Sebenarnya yang bertidak untuk mengawal stress, emosi, mood dan juga depression ialah Vitamin B12. Vitamin B12 tidak dihasilkan oleh tubuh badan kita. Dan kebanyakkan orang tidak mendapat khasiat vitamin B12 yang secukupnya setiap hari.

Kekurangan Vitamin B12 juga menyumbang kepada –

  • peningkatan risiko penyakit jantung
  • keletihan dan
  • anemia (kekurangan sel darah merah)

 

Buat yang selalu moody tak tentu pasal tu, cubalah makan sebiji B-Complex setiap hari.

 

 Kalau nak cuba sebotol mesej Sofia ye. Harga retail cuma rm53.75 dan cukup untuk penggunaan selama 4 bulan.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...