Anniversary GiveAway

Anniversary GiveAway

anniversary giveaway

Alhamdulillah.

 

Hari ni cukup 4 tahun Sofia bergelar seorang Pengedar Shaklee.

 

Sofia telah mendaftarkan diri sebagai Pengedar Shaklee pada 23 November 2012. Cukup 4 tahun.

 

Sempena Anniversary ini Sofia nak buat GiveAway.

 

Apa barangnya? Tak pasti lagi. Biar SURPRISE!  🙂

 

Giveaway kali ni lama sedikit. Dibuka dari hari ini 23 November 2016 sehingga ke tarikh ulang tahun kelahiran Sofia iaitu 30 Disember 2016. Syarat penyertaannya senang sekali.  Hanya buat entry yang bertajuk “Anniversary GiveAway” dan letakkan gambar di atas bersama link ke entry ini.

 

Bila dah selesai, pastikan anda tinggalkan URL entry anda di kotak komen entry ini.

 

Hanya seorang pemenang akan dipilih melalui random.org.

 
Terima kasih kerana menyertai GiveAway ini dan Selamat Berjaya!
 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.  🙂

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Atasi Demam Dengan Nutriferon

Atasi Demam Dengan Nutriferon

 

“Kenapa saya minat dengan Shaklee ni? Semuanya sebab saya dah penat asyik DEMAM. Kalau busy sikit je, demam. Kalau balik lambat dari office je DEMAM. Memang seksa la. Lagi lagi tengah BIG PROJECT.

Tanya lah kat Siera, apa yang terbaik. Katanya NUTRIFERON. Senang, masuk je dalam mulut, bilas dengan air! Mulut memang skeptikal takut pahit dan membazir. Takpe, kita cuba. Saya makan 3 kali seminggu.

Dua bulan.. baru perasan, eh dah lama dah tak demam. Kerja 7 hari seminggu pun maintain je sihat. Alhamdulillah! Sibuk dengan wedding ke Sarawak, ke Kedah pun tak demam!

Alhamdulillah. Saya harung tahun 2013 dengan BIG PROJECT CIMB dengan sihat. Sekarang, NUTRIFERON benda wajib ada kat rumah! No more antibiotik dari Klinik!” – Puan Hanys Jehari

 

demam

 

Kredit : https://www.facebook.com/s2ueffect/

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

SLE Fighter

Kisah Seorang SLE Fighter

 

sle fighter

 

“Saya disahkan positive antiphospolipid syndrome tahun 2014. Tahun 2014..ketika kandungan berusia 30w serangan TIA(minor strok) semakin kerap.keadaan bertambah parah bila mendapat sawan ketika warded..pakar o&g sepakat untuk transfer kes sy ke JB.

Usia kandungan 35 w sy selamat bersalin secara elscs. Di pantau di ICU beberapa hari dan saya dibenarkan pulang berbekal injection clexane (porcine based) yang berfungsi mencairkan darah kerana ubat lain tidak berjaya mengurangkan serangan TIA. Pakar menyatakan saya berisiko untuk mendapat serangan angin ahmar kekal kerana hasil brain scan jelas ada tompokan parut strok di bahagian kiri otak. Dengan keadaan saya yang sering sakit, masyarakat mula mengasingkan saya. Kekuatan saya hanya anak2 dan keluarga.

Selepas habis pantang..serangan TIA masih menyerang.hampir setiap bulan.dua tahun keadaan berlarutan..saya diperkenalkan vivix by shaklee utk membantu mengurangkan segala kesakitan(sakit sendi,lemah sebelah badan,kerap lesu,mudah demam).

Alhamdulilah selepas consume vivix botol ke 2, result darah saya normal. Badan lebih segar, berat badan berjaya dikurangkan dan saya dah mampu menjalani aktiviti harian seperti orang normal!

Paling menggembirakan doktor pakar reumatologi membenarkan pengurangan dos steroid kerana perkembangan positive saya.

terima kasih shaklee!
Kesihatan adalah harta paling berharga!” – Nurul Aima

 

Kredit : https://www.facebook.com/s2ueffect/

 

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...