B-Complex Anti Stress

B-Complex Anti Stress – Testimoni

 

Siapa kat sini selalu moody? Selalu sentap? Selalu marahkan anak bila dah penat? Kesian kat anak tau.

 

b-complex anti stress

Customer Sofia ni baru masuk kerja selepas berpantang siang tadi.

Katanya emosinya lebih terkawal sejak makan b-complex.

B-complex memang anti-stress. Jadi dapatlah kawal emosi tu.

 

Agak-agaknya vitamin B yang mana satu yang dapat kawalkan emosi tu? Sebenarnya yang bertidak untuk mengawal stress, emosi, mood dan juga depression ialah Vitamin B12. Vitamin B12 tidak dihasilkan oleh tubuh badan kita. Dan kebanyakkan orang tidak mendapat khasiat vitamin B12 yang secukupnya setiap hari.

Kekurangan Vitamin B12 juga menyumbang kepada –

  • peningkatan risiko penyakit jantung
  • keletihan dan
  • anemia (kekurangan sel darah merah)

 

Buat yang selalu moody tak tentu pasal tu, cubalah makan sebiji B-Complex setiap hari.

 

 Kalau nak cuba sebotol mesej Sofia ye. Harga retail cuma rm53.75 dan cukup untuk penggunaan selama 4 bulan.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “B-Complex Anti Stress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *