Carotomax Untuk Mata

Carotomax Untuk Mata

 

Masuk 40-an ni ada satu lagi nak kena jaga.

 

Dah la memang berkaca mata. Rabun jauh. Tak nak la jadi rabun dekat la pulak.

 

Nanti kena pakai reading glasses juga. Tak nak! Tak nak! Tak nak!!!

 

Jadi start bulan ni nak konsisten makan Carotomax. Sebiji sehari je.

 

Carotomax mengandungi Vitamin A. Dah tak perlu jadi arnab dah duk kunyah carrot je. Itu pun masih tak cukup jumlah carrot yang dimakan untuk jaga mata ni betul-betul.

 

Vitamin A juga baik untuk kulit. Bertambah-tambah la awet muda selepas ini hehehe

 

carotomax untuk mata

Carotomax

 

 

Apa dia? Nak jaga mata juga? Mai dapatkan sebotol dua carotomax daripada Sofia hari ini.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *