Promosi November 2016

Promosi November 2016

promosi november 2016

Salam semua

Mesti semua dah tertunggu-tunggu promosi november 2016 kan?

Ada 4 produk yang dipromosikan bulan ni iaitu:

 

1. Lecithin – Beli 3 Percuma 1

lecithin

Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lecithin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel.

Lecithin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh.

  • Setiap sajian membekalkan 3.1g lecithin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol
  • Dirumus daripada sumber semula jadi iaitu kacang soya

 

Untuk maklumat lanjut tentang LECITHIN boleh baca DI SINI.
2. Alfalfa (saiz kecil dan besar) – Beli 3 Percuma 1

alfalfa

Alfalfa merupakan pusat pegumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6 meter ke bawah mampu menyerap nutrien

dan mineral daripada tanah, manakala daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis.

Alfalfa Complex merupakan Shaklee Signature Formula yang pada asalnya dibangunkankan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Kami hanya menggunakan alfalfa berkualiti tinggi yang ditanam di California bagi produk ini bagi memastikan sumber bahan mentah yang kaya dengan pelbagai nutrien termasuk kalsium, fosforus, zat besi dan  magnesium di samping klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.

  • Alfalfa daripada sumber semula jadi
  • Setiap sajian membekalkan 300mg kalsium, iaitu bersamaan dengan satu gelas susu

 

Untuk maklumat lanjut tentang ALFALFA boleh baca DI SINI.

 

3. Nutriferon – Beli 2 dapat diskaun 5% dan juga Beli 6 Percuma 1

 

nutriferon

NutriFeron® merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun.

  • Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi
  • Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi ini dihasilkan daripada biji labu, bunga kesumba, biji plantago dan kudup bunga bebuas Jepun

 

Untuk maklumat lanjut tentang NUTRIFERON boleh baca DI SINI.

 

4. Vita-lea for Children – Beli 3 Percuma 1

 

vita-leachildren

 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

 

Untuk maklumat lanjut tentang VITA-LEA FOR CHILDREN boleh baca DI SINI.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Berminat untuk mendapatkan produk-produk di atas?

 

Seperti biasa, boleh hubungi Sofia ye.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

Susu lebih pekat, bayi tidur lebih lama

Susu lebih pekat, bayi tidur lebih lama

Ini testimoni customer Sofia yang bekerja sebagai jururawat di sebuah hospital swasta.

Sebagai seorang jururawat beliau perlu tinggalkan bayinya bersama suami di rumah terutama ketika beliau bekerja shift malam.

Sekarang dengan stok yang beliau dapat kumpul dengan asbab makan Shaklee, bayinya tidur lebih lama. Suami nak jaga pun senang.

Susu beliau menjadi lebih banyak, memudahkannya membuat stok. Susunya juga menjadi lebih pekat. Baby jadi cepat kenyang dan tidur lebih lama. Siapa yang tak happy kan?

Susu lebih pekat, bayi tidur lebih lama

Hendak tahu lebih tentang Set Penyusuan Asas Shaklee? KLIK DI SINI.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Cara Menyimpan Susu Ibu

Buat ibu-ibu yang baru bersalin,

Macam Sofia dulu tak banyak ilmu tentang susu ibu. Yang Sofia tahu bila dah direct feed bayi, kita perlu pam. Pam untuk kosongkan breast kita. Dan susu yang kita dah pam tu kita simpan. Kita simpan untuk beri bayi minum lain kali tapi yang penting buat ibu-ibu yang bekerja, kita pam dan simpan agar bayi kita tak kelaparan setelah kita ke pejabat nanti.

Ingat! Susu ibu ialah susu yang terbaik buat bayi anda. Jangan cepat mengalah dan beralih kepada formula. —> Ini yang Sofia pegang dulu. I want to give the best to my baby. NO FORMULA!

Tahukah anda bahawa terdapat masa tertentu untuk menyimpan susu yang telah di pam? Haha, Sofia pun pada mulanya ingat susu tu boleh duk lama-lama atas meja. Rupanya tak boleh. Bakteria boleh hinggap dalam susu dan menyebabkan bayi kita sakit cirit-birit.

Berikut ialah cara penyimpanan EBM (Expressed breast milk) atau susu ibu yang diperah.

Cara Menyimpan Susu Ibu

 

Cara menyimpan susu ibu

Menurut Doktor Pakar Kanak-kanak yang Sofia selalu jumpa untuk Bella, susu ibu yang tidak di simpan dalam peti sejuk, mengikut cuaca di Malaysia hanya boleh bertahan selama sejam atau dua jam sahaja. Lagi panas cuaca kita, lagi senang bakteria hendak membiak.

Itu serba sedikit perkongsian Sofia tentang penyimpanan susu ibu.

Anda mempunyai masalah untuk membuat stok susu ibu? Susu ibu kurang?  Di sini banyak info tentang susu ibu –> Susu Ibu

Jangan lupa untuk menghubungi Sofia jika anda ada masalah untuk membuat menyimpanan stok anda.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Masker Alfalfa Kecutkan Jerawat

Salam Maulidur Rasul semua!

 

10613123_10152694197705958_7483595840264625317_n

Hari ni hari cuti. You all semua buat apa? Sofia tak de nak buat apa-apa hari ni jadi ada lebih masa untuk membuat masker. Alkisahnya sebab pagi tadi masa basuh muka ternampak kat dalam cermin tu ada dua tiga jerawat nak naik. Isyh tak boleh jadi nih. Nasib baik hari ni hari cuti. Ada la masa sikit nak buat masker.

Eh, you all tak tahu ke? Alfalfa ni boleh dibuat untuk detox, kecutkan jerawat. Kita zazzz semua jerawat yang ada kat muka tu 🙂

Jom, Sofia kongsikan cara-cara membuat MASKER ALFALFA –

Langkah pertama

Mula-mula rendamkan beberapa biji alfalfa dengan air suam.

masker alfalfa kecutkan jerawat
Rendamkan beberapa biji alfalfa di dalam air suam. Hehe sewaktu Sofia nak ambil gambar, Bella beri kepada Sofia Mickey Mouse tu suruh teman mama.

Langkah ke-dua

Hancurkan alfalfa yang sudah direndam.

Bila dah beberapa minit terendam dalam air, senang kita untuk hancurkannya.
Bila dah beberapa minit terendam dalam air, senang kita untuk hancurkannya.

 

Langkah ke-tiga

Bila dah hancur, kita tepek kat muka. Tunggu kering, kemudian kita bilas sehingga bersih.

3
Adeh. Mama dah siap pakai masker alfalfa. Bella tengok mama sambil jerit, “Hantu! Hantu!” Dah lama sikit Bella datang kat mama bawa sekotak tisu. Diberi sehelai tisu kepada mama. “Apu (sapu),” kata Bella. Mama : Sapu apa? Bella : Tu (sambil tunjuk ke muka mama) 😀

Langkah ke-empat

Tengok kat cermin ada lagi ke tidak jerawat tu? In my case, ada lagi sedikit jer dan nampak macam dah kecut sikit.

 

You all cubalah.

————————————————–

Hendak mendapatkan Alfalfa Shaklee? Anda boleh membuat pesanan di sini

esell-shaklee-logo

ATAU boleh juga mengubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Januari 2015 : Vivix, Alfalfa dan Vita-Lea for Children

Selamat Tahun Baru 2015! Rasa macam baru je mula tahun 2014, sebenarnya dah tamat dan memasuki tahun 2015. Nowadays memang cepat je rasa masa berlalu.

Begitu juga dengan anak. Kadang-kadang terasa baru sahaja melahirkannya semalam. Rupa-rupanya dah 2 tahun lebih sudah.  🙂

Pagi tadi kami dikejutkan oleh sms yang kami terima daripada Shaklee. Ingatkan sebab hari ni public holiday, lambatlah kami akan mendapat berita tentang promosi yang dibuat oleh Shaklee untuk bulan Januari 2015.  Ternyata sangkaanku salah. Awal pagi lagi kami sudah mendapat khabar gembira.

BERITA 1

142006918484187

Sofia tak ingat berapa lama cinch tea ni takde di pasaran. Agak-agak ada dalam 6 hingga 7 bulan kut. Sofia memang suka minum cinch tea ni. Kalau mengantuk, minum secawan terus segar. KLIK SINI untuk lebih info tentang Cinch Tea.

BERITA 2

promosi shaklee januari 2015Sofia rasa macam nak melompat bila baca tentang Vita-Lea for Children ni. Mana tak. Dah 2 tahun menghilang. Kini ia kembali dengan NEW IMPROVED FORMULA. Sepanjang 2 tahun ia tidak ada di pasaran, ramai ibu-ibu yang mencarinya.

BERITA 3 – PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2015

VITA LEA FOR CHILDRENPromosi Pertama – VITA-LEA FOR CHILDREN BELI 3 PERCUMA 1

 

vivixPromosi Ke-dua – VIVIX BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tiga – VIVIX BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Alfalfa Complex Promosi Ke-empat – ALFALFA BESAR BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-lima – ALFALFA BESAR BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Promosi Ke-enam – ALFALFA KECIL BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tujuh- ALFALFA KECIL BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Bukan itu sahaja. Dengan setiap pembelian 6 botol VIVIX pada bulan Januari ini, anda juga akan turut menerima:

– Free 1 botol VIVIX bernilai RM475

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM250.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

Manakala, setiap pembelian 2 botol VIVIX pada bulan ini pula akan menerima:

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM36.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang VIVIX.

KLIK SINI untuk lebih info tentang ALFALFA.

 

Hubungi kami untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Continue Reading

Related Posts

Nak Kurus Tapi Mengandung – Testimoni

Nak Kurus Tapi Mengandung!

Kali ni Sofia nak kongsi tentang customer Sofia yang mengambil set kurus Shaklee.

Asalnya hendak mengambil set kurus dan set kesuburan tetapi bertindak mengambil set kurus sahaja dahulu kerana kekurangan budget.

Dia mencuba herb-lax, alfalfa dan lecithin. Baru dua minggu makan, terus turun 2 kg! Tapi dia turun tu dengan usaha juga. Katanya dia juga jaga pemakanan – berhenti makan nasi, kafein dan minuman bergas. Setelah melihat hasil dalam masa dua minggu, barulah dia mencuba ESP.

 

nak kurus tapi mengandung

Dua bulan kemudian dia menghubungi Sofia dan memberitahu dia sudahpun mengandung! Memang itupun hajat sebenarnya. Turunkan berat badan dahulu kemudian mengandung.

 

nak kurus tapi mengandung

Tetapi dia tak ambil set mengandung pun. Masih makan set kurus juga. Dia pun pelik. Jadi Sofia beritahu ESP dan alfalfa yang dimakannya untuk kurus pun membantu untuk kesuburan juga. ESP dan alfalfa ada dalam set kesuburan.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts

Set Menyusu – Terpaksa Beli Deep Freezer

Set Menyusu Shaklee

 

Testimoni ini adalah daripada pelanggan Sofia sendiri yang telah menggunakan Set Menyusu Shaklee –

 

1 sovitamin

  2 sovitamin

 3 sovitamin

 

Ceritanya, semasa dia baru menghubungi Sofia, dia hanya dapat kumpul 2oz sekali pam.

Katanya dia sudah membeli ESP. Jadi Sofia cadangkan dia makan alfalfa agar susu dia akan jadi lebih banyak dan pekat.

Selepas beberapa hari dia bagitahu Sofia dia sudah boleh dapat 5oz sekali pam.

Tak lama kemudian pula dia menghubungi Sofia untuk memberitahu dia sekarang terpaksa cari deep freezer untuk simpan kesemua stok susu badannya.

Alhamdulillah. Suka sangat bila dapat tolong sesama kita. Semuanya dengan Set Menyusu Shaklee.

 

Ingin mencuba Set Menyusu Shaklee?

Hubungi kami atau order terus di sini –>http://bit.ly/SetMenyusuShaklee-ItsAllAboutTheVits

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts

Supplemen Untuk Hari Raya

Apa sebenarnya yang bermain dalam fikiran anda bila kita bercerita tentang supplemen untuk hari raya? Banyak sebenarnya supplemen yang anda boleh pilih untuk dimakan pada hari raya tetapi kebanyakan akan mencari supplemen untuk mengawal pemakanan ataupun untuk menolong dalam sistem penghadaman. Ini selalunya terjadi disebabkan kes terlebih makan juadah hari raya seperti lemang, ketupat, rendang, lontong dan macam-macam lagi.
 
Apakah juadah kegemaran anda di pagi raya?
  
 
Di sini Sofia nak beritahu antara set-set yang menjadi kegilaan ramai pada musim raya.
 
 
Set Pertama
                          
Set pertama ini dikenali sebagai set budget kurus. Kebanyakan daripada kita dah dapat menurunkan berat badan sewaktu berpuasa. Oleh itu, kadang-kala bila tiba 1 Syawal, berat badan naik semula. Jadi di sini, pengambilan supplemen boleh membantu anda untuk mengawal kenaikan berat badan tersebut.
 
Set pertama ini terdiri daripada :
 
Lecithin – untuk bantu bakar lemak dan
 
Alfalfa – untuk bantu angkut keluar lemak (detox)
 
Anda boleh terus membuat pesanan untuk set pertama ini di sini –> http://bit.ly/SetBudgetKurus
 
 
Set Kedua
 
 
Set kedua ini terdiri daripada :
 
Lecithin dan OmegaGuard – untuk bantu bakar lemak dan
 
Alfalfa – untuk bantu angkut keluar lemak (detox)
 
Anda boleh terus membuat pesanan untuk set kedua ini di sini –> http://bit.ly/SetKurusOmegaAlfalfaLecitin
Set Ketiga
 
 

 

Set ini terdiri daripada –
 
Lecithin – untuk bantu bakar lemak
Alfalfa – untuk bantu angkut keluar lemak (detox)
 
Herb-Lax – untuk bantu bersihkan usus 
Garlic – Buang angin [kurangkan senak perut bila kenyang] dan bantu cairkan darah. Selalu perut tu terasa senak sebab dah ‘over’ makan. InsyaAllah garlic boleh membantu.
 
Anda boleh terus membuat pesanan untuk set ketiga ini di sini –> http://bit.ly/SetSihatHariRaya
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
Walaupun terdapat set-set di atas, anda masih boleh membuat belian mengikut budget atau keperluan anda.
 
Pesanan boleh dibuat melalui link yang telah dinyatakan ataupun anda boleh menghubungi Sofia terus seperti di bawah:
 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Tips Menyusukan Anak Ketika Berpuasa

Menyusukan anak ketika berpuasa adalah selamat. Namun sekiranya ibu merasakan ia akan membahayakan kesihatannya atau anaknya, wanita itu dibenarkan untuk berbuka puasa.

Asasnya berpuasa tidak mengganggu pengeluaran susu ibu. Bagaimana pun, dehidrasi boleh menyebabkan susu ibu berkurang. Untuk mengelakkan keadaan ini berlaku, pastikan anda minum air yang secukupnya ketika bersahur dan berbuka puasa.

Berikut adalah antara tips pemakanan sihat yang membantu ibu-ibu menyusukan anak ketika berpuasa dan kekal bertenaga sepanjang hari.

(1) Ketika berbuka puasa, minum air, makan kurma dan madu dahulu. Ia untuk membekalkan tenaga segera kepada ibu-ibu yang keletihan berpuasa sepanjang hari.

(2) Banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran

(3) Sebelum tidur, minum jus buah buahan segar atau air coklat suam yang ditambah dengan protein powder

(4) Minum air secukupnya

(5) Pastikan anda bersahur. Makan seperti biasa. Sebaiknya kurangkan makan makanan yang bergoreng.

(6) Minum shake kurma yang dicampur dengan susu/susu soya. Tambahkan oats bagi mendapatkan rasa kenyang yang lebih lama.

(7) Kurangkan minuman yang mengandungi banyak gula seperti carbonated drinks dan minum berkafein seperti kopi

(8) Ambil supplement untuk mengisi kekurangan nutrisi dalam diet sepanjang proses berpuasa. Sebagai permulaan, pengambilan multivitamin adalah digalakkan.

sumber: susu-terbaik.blogspot.com

 
 
Supplemen Shaklee yang boleh membantu ibu menyusu di bulan puasa
 

1. ESP
Protein shake untuk kekal bertenaga, dan juga milk booster.

2. Performance Drink

Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh dan justeru itu dapat mengelakkan dehidrasi. Bagi ibu hamil & menyusukan, sekurang-kurangnya 2 hingga 3 liter air sehari diperlukan bagi menjaga keseimbangan bendalir badan.
 
3. Alfalfa 
Alfalfa Shaklee mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. (Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini) Juga dikenali milk booster hebat.
 
4. Vita-lea
Vita-lea adalah multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. Sangat perlu demi memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting untuk kesihatan optimum dan perlu dalam menjamin kesejahteraan secara am.

Zat besi dalam Vita-lea dapat membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung dan menyusu kekurangan zat besi dan jika tidak ditampung boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

5. B-Complex
B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap (8 jenis vitamin B) bagi membantu memelihara kesihatan yang baik. Asid folik dan B12 penting bagi wanita hamil dan wanita-wanita dalam mengawal emotional stress-level.

6. Vitamin C
Untuk meningkat sistem imun ketika puasa

7. Ostematrix
Kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi dan magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.

 


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Klik di sini untuk membuat pesanan –> http://bit.ly/SetMenyusuKetikaBerpuasa

ATAU

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu

 

Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Kulit Tangan Jadi Lembut

Testimoni penggunaan ESP + Vita C + Alfalfa = Kulit tangan yang merekah dan gatal jadi elok.

Sebenarnya Sofia pun ada masalah ini. Kalau dulu tangan selalu kasar sekarang dah jadi lembut!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts