Kesan Sampingan Guna Shaklee Selama 20 Tahun

Kesan Sampingan Guna Shaklee Selama 20 Tahun

a

Apakah kesan sampingan guna Shaklee selama 20 tahun? Ramai orang yang  takut. Takut kena Shaklee Effect sebab tak tahu sebenarnya tentang produk Shaklee dan segala kajian yang telah dilakukan oleh syarikat.

Cuba tengok gambar di atas. Cuba teka yang mana satu ibu dan yang mana satu anak?

Kemudian baru baca info di bawah.

 

“Puan Sukma, 46 adalah seorang pengguna tegar shaklee selama 20 tahun…dia seorang leader kami datang bersama anaknya, Sukma Ika umur 25 tahun untuk sesi coaching demi menyambung legasi bisnes shaklee.

Lihat kulit wajah dia dan anaknya..tiada beza walaupun umur beza 21 tahun…

Inilah “side effects” products shaklee yang ramai para wanita bermula dari remaja, para ibu serta wanita bekerjaya sedang viral kini.

Kami panggil ShakleeEffects…” – Master Haji Roslan

 

Ingin mendapatkan produk Shaklee pertama anda? Hubungi Sofia hari ini.  🙂

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Share Button

Vivix Promosi Julai 2016

Vivix Promosi Julai 2016

 

vivix

 

 

Untuk testimoni berkenaan vivix klik di sini.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button

Manfaat Anti-Penuaan Vitamin E

Vitamin E adalah penting dalam melindungi sel-sel kulit dari cahaya ultra violet, pencemaran, ubat-ubatan dan elemen-elemen lain yang menghasilkan sel merosakkan radikal bebas.

 

Manfaat Anti-Penuaan Vitamin E

 

Vitamin E yang ditambah kepada losyen, krim dan lain-lain produk penjagaan kulit, serta diambil melalui pemakanan memainkan peranan dalam anti-penuaan pada kulit.

 

Ia membantu kulit kelihatan lebih muda dengan mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan.

 

Radikal bebas juga dipercayai memainkan peranan penting dalam penuaan kulit dan oleh itu aktiviti antioksidan cukup berharga untuk masalah kulit ini.

 

Sumber: http://www.healthy-skincare.com/benefits-of-vitamin-e.html

Sebenarnya untuk kelihatan jelita dan awet muda kita perlu menjaga luar dan dalam. Penjagaan luar boleh dibuat dengan penggunaan krim dan pencuci muka yang sesuai. Penjagaan dalaman pula? Pasti dengan pemakanan supplenen.  🙂

 

Testimoni Mereka Yang Telah Mencuba Vitamin E

 

Testimoni 1

 

testi 1

Nurul Fareha Muhamad Daut – “Sejak dulu lagi tercari-cari produk yang dapat kurangkan parut jerawat dan dapat kecilkan liang-liang pori. Dan pernah juga pakai set pencuci muka yang agak mahal… tapi keputusannya agak mengecewakan tapi Alhamdulillah sejak sebulan lepas mengamalkan Vitamin E Shaklee… parut-parut bekas jerawat dah semakin hilang, liang-liang pori jugak dah semakin kecil. Kombinasi ESP dan Vitamin E memang SUPERB!!!”

 

Testimoni 2

 

testi 3

 “2 hari lepas buat skin test kat KIOSK SK-II di AEON Ipoh… skin age saya 27… umur saya 35… hehehe maybe hasil makan vitamin E sejak 2 tahun lepas hingga sekarang…”

Testimoni 3

testimoni cantik vitamin e vitamin c shaklee“Setelah sebulan mengambil vitamin C dan vitamin E, jerawat dan parut sudah kurang”

Berminat untuk mendapatkan sebotol vitamin E? Anda boleh terus membuat pesanan di sini:

 

esell-shaklee-logo

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Share Button

Makanan Untuk Kulit Sihat

Makanan Untuk Kulit Sihat

 

Air kosong
Minum air kosong sebanyak yang boleh untuk mengekalkan lembapan pada kulit dari dalam.

 
Ikan salmon
Omega-3 pada ikan salmon membantu melembabkan kulit dari dalam dan mengurangkan keradangan yang menyebabkan kulit kemerah-merahan.

 

Salad dan lobak merah
Vitamin A pada daun salad dan lobak merah berfungsi meremajakan kulit dengan meningkatkan pergantian sel serta menghalang sel-sel kanser. Kandungan kalium dalam salad pula menambah zat dan meningkat penyerapan oksigen dengan cara memperbaiki aliran darah.

 

Tomato, keledek dan strawberi
Likopen dalam tomato melindungi kulit terhadap pancaran matahari dan ia menjadikan kulit lebih banyak kolagen. Vitamin C dalam keledek dan strawberi juga dapat membantu meningkatkan pengeluaran serat kolagen yang membantu kelembutan dan keanjalan kulit.

 

Produk soya
Soya kaya dengan isoflavon soya yang dikenali sebagai aglikon yang membantu mengelakkan kedutan halus dan ketegangan pada kulit.

 

Bayam dan badam
Bayam kaya dengan protein, lemak, karbohidrat, kalium, zat besi, amarantin, rutin, purin dan Vitamin A, B dan C. Kandungan-kandungan ini dapat mengurangkan kulit berkerut dan berkedut. Vitamin E dalam badan pula berfungsi sebagai anti-oksida dan ini membantu kulit menjadi kuat dan sihat.

 

Dark chocolate
Pilihan coklat ini mengekalkan kandungan anti-oksidan flavonol tinggi dalam koko dan ini membantu melindungi kulit daripada kerosakan sinar UV, melawan radikal bebas, meningkatkan edaran darah dan memperbaiki kelembapan dan ketebalan kulit. Ia juga merendahkan hormon tekanan lalu mengelakkan leraian kolagen pada kulit dan mengurangkan kedutan.

 

 

Susah untuk mendapatkan Omega 3, Soya, Vitamin A, B, C dan E dalam diet anda?

Hubungi kami untuk mendapatkan kesemua di atas.

Untuk Info & Order:
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Rutin Sebelum Tidur – Ostematrix dan Vivix

Malam ini nak kongsi rutin sebelum tidur Sofia.

4 biji ostematrix untuk memastikan badan mendapat bekalan kalsium yang cukup agar tidak mendapat osteoporosis kerana menyusukan Bella. Ostematrix juga membantu melegakan sakit tulang belakang. Sofia ada masalah minor slipped disc sejak dua tahun yang lalu. Sebelum mengenali Shaklee selalunya akan makan arcoxia untuk menahan sakit belakang. Sekarang dah lama tak tengok pil arcoxia. 😉

Sofia juga minum sesudu teh vivix untuk awet muda, InsyaAllah.

Selamat malam semua!

Posted via Blogaway

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...