Sijil Halal Shaklee 2017

Sijil Halal Shaklee 2017

 

Shaklee sentiasa mengemaskini sijil halalnya. Di bawah ialah Sijil Halal Shaklee 2017.

 

sijil halal shaklee 2017

Sijil Halal Shaklee 2017

 

Sijil Halal Shaklee 2017 dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA).  ISA tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM.

Continue reading

Share Button

Pengeposan Shaklee Hari Ini

Pengeposan Shaklee Hari Ini

 

Rasanya Sofia inilah pengeposan yang paling kalut setakat ni.

Bermula di rumah masa nak pack barang. Ada barang yang takde. Plastik prepaid poslaju juga takde.

Ok relax. Baru kul 2 lebih. Sempat nak ke branch top up barang. Sambil tu walaupun takde plastik prepaid poslaju, terus tulis kat slip penghantaran warna ungu. Nanti masuk plastik, alamat semua dah siap tulis dah.

Jadi Sofia ke branch dulu. Masa tu dh nak jam 4 petang. Lepas ke branch, terus ke poslaju. Sampai di sana adik di kaunter bagitahu, “plastik prepaid semenanjung tinggal saiz kecil je kak.”

Dalam hati sofia dah alamak! Cepat- cepat beli plastik kecil, drive balik rumah, bungkus semua ke dalam plastik prepaid kecik. Yg besar terpaksa bungkus dalam plastik courier sendiri. Mujur Sofia ada simpan plastik courier dan bubble wrap utk masa2 kecemasan. Slip penghantaran pun kena tulis semula ke atas slip warna coklat.

Dan selepas 2 jam sofia di sini semula. Di pejabat poslaju, menunggu gilaran.

Semoga barang yang Sofia pos petang tadi selamat sampai kepada tuan masing-masing esok.


Panjang lak bercerita hehe  🙂

pengeposan shaklee

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Effective Leader September 2016

effective leader september

 

Alhamdulillah.

 

Sofia ialah salah seorang Effective Leader September 2016.

 

<3 <3 <3

 

Nak join Shaklee di bawah group Sofia?

Boleh baca cara menjadi ahli shaklee di sini dan register terus sebagai ahli di http://www.shaklee.com.my/?joinnow=905873 (klik di JOIN NOW)

Hubungi Sofia untuk Sofia aktifkan keahlian anda.

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Share Button

Keahlian Ekspres

Apakah Keahlian Ekspres?

Shaklee telah mengumumkan tentang Keahlian Ekspres beberapa hari lalu. Secara ringkas, ianya adalah cara mudah untuk mendaftar keahlian sebagai ahli Shaklee.

Selalunya, sesiapa yang berminat boleh menghubungi mana-mana ahli yang berdaftar dan mendaftarkan diri di bawah mereka melalui beberapa proses.

Tetapi kali ini, anda hanya perlu mengisi borang di laman web shaklee sahaja.

Isikan maklumat yang dikehendaki di link ini http://www.shaklee.com.my/?joinnow=905873 dan teruskan pembayaran yuran pendaftaran sebanyak RM68.90 melalui kredit kad ataupun debit kad anda.

keahlian ekspres

Anda juga boleh terus membuat belian produk yang kehendaki dan anda dah boleh membeli dengan harga ahli.

Terdapat caj pos sebanyak RM10.60 untuk Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk Sabah dan Sarawak.

Semua ini berlaku tanpa anda perlu menghubungi Sofia dan menyerahkan duit pendaftaran kepada Sofia. Mudah bukan?

Selepas pendaftaran di terima, Sofia juga akan dimaklumkan tentang pendaftaran anda dan Sofia akan menghubungi anda untuk memberitahu langkah seterusnya seperti cara berniaga (jika mahu) dan cara makan supplemen yang anda telah beli.

Anda masih lagi boleh mendaftar dengan cara yang lama. Untuk ini, anda perlu menghubungi Sofia ye.

Untuk Keterangan Lanjut:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

kedai vitamin

Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves 😀

 

Shaklee is a home based business. Oleh itu, ianya beroperasi direct dari rumah. Kedai Vitamin Shaklee kami, kami berikan nama Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves kerana kami berada di kawasan tersebut.

Ianya merupakan kedai yang paling senang kerana ianya di rumah sahaja. Sambil berniaga, sambil menjaga anak di depan mata.

Kedai Shaklee Sofia berada di Taman Samudera, belakang Giant Batu Caves.

Kami juga membuat penghantaran sehingga ke muka pintu di sekitar kawasan Gombak dan Batu Caves termasuk Sri Gombak, UIA Gombak, Taman Greenwood, Jalan Gombak, Gombak Setia dan Danau Kota.

Penghantaran seluruh Malaysia dibuat menggunakan perkhidmatan poslaju.

Berminat dengan produk atau berminat untuk menjadi ahli Shaklee?

Tanya kami hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...