FUNGSI LECITHIN?

APA FUNGSI LECITHIN?

Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.

Bila lemak dah terapung kita FLUSH dengan Herblax pula dan kasi buang lelemak tu.

Ha best ke best? ??
Sape nak angkat tangan skit

* Ini gambar Master Firdhaus Zulkifli yang berjaya turunkan berat badan beliau dengan hasil senaman, pemakanan dan pengambilan supplement.

fungsi lecithin

Nak tahu lebih lanjut tentang khasiat dan fungsi lecithin? KLIK SINI.

 

Untuk Info & Order:

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Set Paling Hangat Sempena Promosi Alfalfa Januari 2014

Inilah set yang paling hangat bulan ini. Set budget kurus yang terdiri daripada alfalfa untuk detox dan lecithin untuk cairkan lemak. Kenapa ianya hangat dan menjadi buruan orang ramai? Kerana bulan ni bulan promosi alfalfa so indirectly set-set yang mengandungi alfalfa menjadi sangatlah murah. Encik dinosaur pun sukakan set alfalfa dan lecithin ini! Ggrrr!!!!

Bagaimana set ini berfungsi untuk menguruskan? Boleh baca di sini

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665

COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

 

susu mencurah-curah
Siapa yang nak susu mencurah-curah dan badan pun slim sama?  🙂

Cadangan set milk booster terdiri daripada minuman soya ESP dan Alfalfa dan apabila ianya di tambah dengan lecithin, terus jadi untuk slimming kerana lecithin berupaya untuk mencairkan lemak.

 
Apa lagi yang anda boleh dapat daripada set ini?
– baby jadi kenyang kerana susu yang lebih banyak dan pekat
– kulit baby dan ibu jadi halus mulus kerana protein soya yang berkhasiat
– ibu boleh turunkan berat badan
– lecithin juga berfungsi untuk melancarkan saluran susu (clear milk ducts) yang tersumbat 
– alfalfa juga mempunyai banyak khasiat di antaranya “mengetatkan” yang longgar, menghilangkan keputihan dan membantu mengurangkan resdung.
 
Tengok tu!!! 3 produk tapi banyak khasiat yang anda boleh dapat.
Klik sini untuk lebih info tentang Lecithin.
Klik sini untuk lebih info tentang ESP.
Klik sini untuk lebih info tentang Alfalfa.
Berminat? Jangan segan-segan untuk menghubungi Sofia 🙂
 
 
 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...