Testimoni Tekak Sakit Makan Chewable C Shaklee

 

Testimoni Tekak Sakit Makan Chewable C Shaklee

Eh, betul ke makan Chewable C Shaklee jadi tekak sakit ni?
 
 
Tekak sakit
 
Share Button
Continue Reading

Anak Demam

Anak Demam – Testimoni Nutriferon

 

Testimoni nutriferon…

 

“Anak Nini jenis paling akhir dapat demam atau selesema dekat taska dia..

 

Orang tua kata bila akhir selalu tinggi..

 

Ye memang tinggi suhu dia.. penah cecah 40darjah celsius.

 

Marissa memang tak suka makan nutriferon tambah bila demam dah tinggi..

 

Bila mak tok dengan tok wan ada memang susah lagi dia nak minum.

 

Selalu ambil suku paket nutriferon nampak macam tak berkesan..

 

Tapi semalam memang syukur pada Allah
1 paket nutriferon dan 1 biji vitamin c yang di bancuh dengan 6 oz susu..

 

Malam memang hampir nak kena pegi klinik sebab mak tok dia risau..

 

Nini tegas tak nak gi klinik nak tunjuk dekat dia kebaikan nutriferon.

 

Alhamdulillah bangun pagi dan malam tadi sudah tidak demam langsung..

 

Memang ajaib nutriferon ni..
Tak perlu pergi klinik dah..
Senang nak bawak ke mana-mana.” – Puan Nini

 

1a

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram :shakleebysofia
Share Button
Continue Reading

Chicken Pox, ESP dan Vitamin C

CHICKEN POX, ESP DAN VITAMIN C – TESTIMONI

 

chickenpox-during-pregnancy

 

“Bulan lepas, kami 3 orang (saya dan 2 orang anak saya) kena chicken pox. Bayangkan makyong yang dah dewasa ni, pregnant lagi tu kena chicken pox. Pastu nak kena jaga si kecik dua orang yang turut kena chicken pox, seksa woo.

Tapi yang paling seksa ialah bila mengenangkan parut-parut yang bakal menyinggah, runsing sangat-sangat.

Alhamdulillah bulan ni promo ESP & Vita C, makyong terus ambil peluang ni utk consistent minum ESP dan ambil Vita C megadose.

Hasilnya dah boleh nampak parut-parut chicken pox dah mula pudar. I know it will take time, tapi slowly saya yakin dia akan hilang sebab sel-sel kulit baru dah tumbuh dengan baik dengan pengambilan protein dan vitamin berkualiti.

Parut chicken pox Elea dan Eidlan memang dah tak nampak dah, al-maklumlah kulit budak-budak ni lagi senang nak hilang parut. Saya memang consistent bagi diorang Meal Shakes dan Chewable Vita C. Sambil-sambil diorang duk teguk ESP mama setiap hari.” – Puan Jacky Bass

 

Kredit : YES”) We got #S’Effect

 

Perlukan ESP dan Vitamin C?

Boleh buat pesanan terus di sini.

esell-shaklee-logo

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Share Button
Continue Reading

Chewable Vitamin C Stok Terbaru

Chewable Vitamin C Stok Terbaru

chewable vitamin C stok terbaru

 

Chewable Vitamin C stok terbaru dah tiba. Yayy!!!

 

Ada yang mencari Chewable Vitamin C? Sekarang dah ada stok terbaru dengan tarikh luput pada 2 September 2017.

Bacakan 7 sebab kenapa saya suka bagi anak makan Chewable Vita-C.

10378912_10153302483300958_2261613506681326705_n

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Continue Reading

7 Sebab Kenapa Saya Suka Bagi Anak Makan Chewable Vita-C

Chewable Vita-C

 

7 sebab kenapa saya suk bagi anak makan Chewable Vita-C :

 

1. Membantu meningkatkan antibodi dalam tubuh supaya sistem imun tubuh lebih tinggi

2. Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam

3. Menguatkan struktur gigi dan gusi

4. Membantu proses penghadaman

5. Membentuk sel-sel darah yang baru (setiap 3 bulan darah dalam badan akan bertukar)

6. Membantu memulihkan selesema, resdung dan bersin waktu pagi

7. Membantu dalam proses pemulihan kudis

Bella pun suka makan sebiji Vitamin C setiap hari  🙂

 

chewable vita-c

 

Harga Bukan Ahli: Chewable Vita-C Plus 100mg (90 tablets) RM39.75
Harga Ahli: SAVE 20% 🙂 Klik sini untuk cara jadi ahli.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading