Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

kedai vitamin

Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves 😀

 

Shaklee is a home based business. Oleh itu, ianya beroperasi direct dari rumah. Kedai Vitamin Shaklee kami, kami berikan nama Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves kerana kami berada di kawasan tersebut.

Ianya merupakan kedai yang paling senang kerana ianya di rumah sahaja. Sambil berniaga, sambil menjaga anak di depan mata.

Kedai Shaklee Sofia berada di Taman Samudera, belakang Giant Batu Caves.

Kami juga membuat penghantaran sehingga ke muka pintu di sekitar kawasan Gombak dan Batu Caves termasuk Sri Gombak, UIA Gombak, Taman Greenwood, Jalan Gombak, Gombak Setia dan Danau Kota.

Penghantaran seluruh Malaysia dibuat menggunakan perkhidmatan poslaju.

Berminat dengan produk atau berminat untuk menjadi ahli Shaklee?

Tanya kami hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

I am Certified

Salam semua.

Nak berniaga mestilah dengan ilmu. Betul tak? Takut tersilap konsult lak nanti dah la kita ni bukan pakar dalam bidang kesihatan dan perubatan. Sofia ni bukanlah doktor. Akauntan jer…

Sofia telah menghadirkan diri di Bengkel Nutrisi Shaklee pada 23 Ogos 2014 yang lalu. Pengalaman menghadirkan diri selama satu hari tersebut amat mengujakan. Seronok betul belajar tentang produk-produk Shaklee. Cikgu yang mengajar pula ialah dua orang pakar nutrisi yang dah lama bekerja dengan Shaklee. Baru faham kenapa produk ini dan ini untuk penyakit ini. Baru faham kandungannya. Baru faham…. selama ni? Selama ini faham juga cuma tak berapa mendalam.

InsyaAllah selepas ini Sofia akan lebih bersedia dan lebih arif untuk memberi cadangan dan konsultansi kepada pelanggan-pelanggan Sofia.

Sebagai pelanggan pula, anda lebih suka membeli daripada peniaga yang lebih tahu tentang produk yang dijual atau anda memang tak kisah pun asalkan murah?

 

bengkel nutrisi

Sijil Bengkel Nutrisi

 

Oh ya, kali ni Sofia pergi menuntut ilmu bersama ‘anak’ Shaklee Sofia, Fardilla Akmar. Sebenarnya, Fardilla ni ialah kawan sekelas Sofia semasa di sekolah menengah dahulu. Kami dah lama tak jumpa (lebih 20 tahun) tetapi sekarang dia bersama Sofia berniaga Shaklee dan hampir setiap minggu kami berjumpa. Best ke best Shaklee ni? Mengeratkan silaturahim lagi 🙂

Fardilla boleh dihubungi melalui melalui Facebook Page Kedai Vitamin Ulu Kelang dan juga blog vitaminsetcantik.blogspot.com . Anda semua boleh menghubungi Fardilla jika mahu cod di kawasan Ulu Kelang, Lembah Keramat, Taman Keramat, Keramat Permai, Setiawangsa, Datuk Keramat dan Ampang.

 

bengkel nutrisi 1

Bersama “anak” Shaklee, Fardilla Akmar

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button

Abang G-Dex Datang Lagi

Abang G-Dex datang lagi pagi semalam maka sibuklah assistant mama!
Atas kiri – CoQHealth untuk menjaga jantung anda
Atas kanan – cadangan set untuk mengurangkan senggugut
Tengah kiri – cadangan set untuk sistem imun anda
Tengah kanan – cadangan set kecantikan
Bawah kiri – cadangan set untuk kesihatan kanak-kanak
Bawah kanan – cadangan set untuk kurus dan juga untuk ibu menyusu + slimming

For info and order :
Tengku Sofia S Aziz
SID No : 905873
012 – 3390665

Posted via Blogaway

Share Button

Re-Stocked for Cash on Deliveries (COD) Shaklee Products in Gombak and Batu Caves

RE-STOCKED!!!

Kami telah re-stocked barangan Shaklee untuk di pembelian secara Cash on Delivery atau COD di Gombak, Batu Caves dan kawasan-kawasan berhampiran.

Sesiapa yang berminat boleh menghubungi Sofia di 012-3390665.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Share Button

Pengedar Shaklee Gombak dan Batu Caves

Pengedar Shaklee Gombak dan Batu Caves, Selangor

Salam semua!
 
Entri ini untuk memberitahu kepada sesiapa yang belum tahu (hehehe). Sofia adalah seorang distributor Shaklee yang bertempat di Gombak, Selangor.
 
Jadi, sesiapa yang mahu beli barangan Shaklee secara cash on delivery atau COD, boleh berbuat demikian dengan menelefon, sms, whatsapp Sofia di 012-3390 665 atau pun pm di facebook. Sofia sementara ini masih bergelar suri rumah jadi bolehlah diusahakan berjumpa untuk memberi barangan Shaklee sewaktu orang lain masih bekerja (siang hari).
 

Di mana saya COD?

 
Tempat biasa Sofia akan tunggu untuk COD barang ialah di Giant Batu Caves tetapi boleh juga dibincangkan jika perlu berjumpa di tempat lain.

Untuk penghantaran di luar kawasan Gombak pula, biasanya Sofia akan pos menggunakan khidmat PosLaju atau Shaklee Malaysia akan hantar terus barangan tersebut kepada anda menggunakan khidmat courier GDex atau Citilink.


Kalau tak tahu nak order produk yang mana satu, boleh ceritakan masalah kesihatan anda kepada Sofia supaya saya boleh suggest kepada anda produk yang sesuai  🙂

 

pengedar shaklee gombak
Untuk Info & Order:

 

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...