Promosi Disember 2016

Promosi Disember 2016

 

Salam semua

 

Ada beberapa promosi dan belian dengan belian (purchase with purchase) sepanjang bulan ini.

 

1. Shaklee Collagen Powder – Beli 2 dapat diskaun 5% dan juga Beli 6 Percuma 1

promosi disember 2016

 

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

* Berat molekul diukur dalam unit Dalton

Untuk maklumat lanjut tentang Shaklee Collagen Powder boleh baca DI SINI.

 

2.  Vita-lea for Children – Beli 3 Percuma 1

 

vita-leachildren

 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

Untuk maklumat lanjut tentang VITA-LEA FOR CHILDREN boleh baca DI SINI.

 

3. Belian Dengan Belian (Purchase With Purchase) – Carotomax Beli 1 Percuma 1 Bila Membuat Belian Bernilai 150uv Dalam Satu Resit (untuk ahli sahaja)

 

 fotorcreated

Melindungi Tubuh Dengan Mengukuhkan Integriti Sel

Nikmati tahap perlindungan antioksida yang tinggi dengan Shaklee Carotomax®. Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksida daripada buah-buahan, sayur-sayuran dan tumbuh-tumbuhan dengan mengekstrak karotenoid semula jadi dan menawarkannya dalam pelbagai bentuk yang mudah diambil.

Lima Karotenoid Bermanfaat

Purata pengambilan harian karotenoid lutein, likopena dan beta karotena ialah 8mg sahaja – Carotomax® membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semula jadi

  • Mengandungi pati ekstrak daripada tomato, mikroalga, minyak sawit, marigold dan lain-lain.
  • Menyokong sistem imun yang kuat dan membantu mengekalkan kesihatan mata dan kulit untuk jangka masa yang lebih lama.

 

4. Belian Dengan Belian (Purchase With Purchase) – Multi-Stack Dispenser Bila Membuat Belian Bernilai 150uv Dalam Satu Resit (untuk ahli sahaja)

 

15355692_10154304113400958_3908542948893574247_n

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Berminat untuk mendapatkan produk-produk di atas?

Seperti biasa, boleh hubungi Sofia.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Hasil Makan Vitamin C dan Collagen Powder Shaklee

Hasil Makan Vitamin C dan Collagen Powder Shaklee

 

vitamin c dan collagen

 

Siapa dah biasa makan vitamin C?

Apa kata sementara promosi ni cuba sekotak dua collagen dan rasakan kehebatannya.

Jealous haih tengok gambar ni. Sofia sendiri dah ambil siap2 sekotak dua untuk kegunaan sendiri.

 

Kebaikan Collagen


1. Mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan.

2. Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut

3. Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka.

4. Mengurangi pigmentasi, jeragat dan kulit tak sekata.

5. Membantu menegang dan menganjalkan payudara.

6. Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar.

7. Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang

Collagen Powder Shaklee dibuat daripada sisik ikan merah. Ia adalah sumber kolagen yang sangat lasak dan elastik, dengan kepaduan sel yang sangat tinggi kapasiti dalam mengekalkan lelembapan.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button

Bestnya Kolagen

Assamualaikum semua!

Bestnya kolagen promosi bulan ni. Satu produk yang amat powerful. Makan sikit dah rasa bezanya terutama pada kulit muka. Tegang, lembap, jerawat pun makin segan nak naik. Sempat lagi nak makan untuk prepare cantik dan bergaya pada hari raya hehehe.

Serious seronok betul Sofia bulan ni promosi kolagen. Umur dah hampir 40-an, bekalan kolagen semakin menyusut. Eeeeeee tak nak!!! Takut tengok kedut-kedut di muka (tutup mata).

Kalau nak tahu lanjut tentang Collagen Powder Shaklee boleh klik di SINI.

Tapi hari ini Sofia nak kongsikan sedikit poster tentang Bestnyer Kolagen ni pada tubuh kita.

 

Bestnya Kolagen

 

bestnya kolagen

shaklee gombak

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Kolagen ni bukan untuk kulit je! Rupa-rupanya banyak lagi khasiat dia. Jom ambil sekotak dua hari ini.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...