Darah Tinggi dan Kolestrol – Testimoni

“Mama saya ada strok, kencing manis, darah tinggi dan  kolestrol tinggi (dan nyaris-nyaris nak kena buat dialisis).

Tapi yang paling merisaukan adalah darah tinggi dan kolestrol. Bila mama nak cuba shaklee, saya cepat-cepat cadangkan OmegaGuard.

Pengambilan dalam masa beberapa bulan dah nampak kesan. Paras kolestrol makin turun. Gambar yang bawah ialah test result kolestrol dari farmasi. Ayah saya monitor untuk beberapa bulan.

Lepas tu mama saya stop ambik omega untuk beberapa bulan. Sebab setiap hari kena makan macam-macam ubat, kadang kesian jugak kan? Cuma baru-baru ni mama bersuara nak ambik balik omega. Test result sebelah atas adalah yang paling terbaru dan terperinci.

Syukur alhamdulillah, paras kolestrol dah stabil. Yang lain-lain jugak ada perubahan tapi paling happy bila kolestrol turun & tekanan darah pun dah stabil.

Ini kisah Shaklee Effect mama saya dan OmegaGuard. Saya sangat-sangat cadangkan kalau sesiapa yang mak ayahnya ada darah tinggi dan kolestrol, cubalaa OmegaGuard ni. Sebab hasilnya superb!” – Puan Yana

 

Continue reading

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...