Peluang Menjadi Ahli Shaklee Secara Percuma

HARGA MURAH KHAS UNTUK AHLI BARU SHAKLEE

 

Buat anda yang sudah lama berminat nak jadi ahli Shaklee, inilah masanya nak join keahlian Shaklee.

 

Shaklee sedang offer Starter Packs yang amat jimat. Harga offer jatuh bawah harga ahli biasa tau! (Ahli biasa pun geram tengok offer ini 😅)

 

Promosi ini khas untuk ahli baru sahaja 😍😍😍 

 

Ada 3 jenis starter pack buat pilihan anda. Kesemua starter pack ini membuatkan anda jadi ahli Shaklee secara PERCUMA.

 

Starter Pack 1: YOUTH Set

 

jadi ahli shaklee
                                                                       YOUTH Starter Pack

 

 Harga kurang 10% dari harga ahli biasa
 Shaklee ‘waive’kan membership walaupun asalnya tak layak FREE Membership (bernilai RM65)
 FREE Postage (bernilai RM10)
 FREE Cermin muka transparent
 Dapat cashback 💰 lagi 😍

 

Starter Pack 2: Vivix Twinpack

 

jadi ahli shaklee
                                                                                     Vivix Twinpack

 

 Harga kurang 10% dari harga ahli biasa
 FREE Membership (bernilai RM65)
 FREE Postage (bernilai RM 10)
 FREE Cooler Bag – biasa kena beli okay! Penting untuk bawak travel sebab Vivix ni kena letak dalam peti ais
 Dapat cashback 💰 lagi 😍

 

Starter Pack 3: Wellness Set

 

                                                                    Family Wellness Set

 

 Sangat sesuai bagi mereke yang nak mulakan bisnes / makan sendiri
 Harga kurang 10% dari harga ahli biasa
 FREE Membership (bernilai RM65)
 FREE Postage (bernilai RM10)
 FREE Pillbox yang best!
 Dapat cashback lagi 😍

 

Berminat? Terus dapatkan daripada Sofia dengan tekan link ini www.wasap.my/60123390665/StarterPackNewMember

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves
Continue Reading

Testimoni Tekak Sakit Makan Chewable C Shaklee

 

Testimoni Tekak Sakit Makan Chewable C Shaklee

Eh, betul ke makan Chewable C Shaklee jadi tekak sakit ni?
 
 
Tekak sakit
 
Continue Reading

Nak Nangis Sakit Lutut

Nak Nangis Sakit Lutut!!!

 

Hari ni Sofia nak kongsi pengalaman Sofia mengenai Collagen Powder Shaklee.

 

Collagen Powder Shaklee memang terkenal sebagai salah satu minuman kecantikan tapi tahukah anda collagen juga diperlukan untuk kesihatan tulang dan sendi otot?

 

Kali terakhir Sofia minum Collagen ni masa nak raya puasa beberapa bulan lepas. Ye laaa, nak cantik masa raya kan? 🙈

 

Lepas habis sekotak Sofia tak makan dah collagen tapi Sofia konsisten makan produk Shaklee yang lain.

 

Kisahnya, Jumaat lepas Sofia sakit lutut. Lutut boleh bengkok tapi tak boleh nak luruskan. Sakit!!! 😣

 

Nak solat pun kena solat duduk kat kerusi. 😥

 

Sofia dah gi urut. Pain killer pun dah makan.

 
Tapi tak de perubahan. 😅

 

Ostematrix dan OmegaGuard pun makan juga tapi kaki masih sakit.

 

Isnin sebelum tidur, baru Sofia teringat nak minum Collagen Powder.

 

Kesannya, Selasa dah kurang sakitnya.

 

Hari ni Rabu, pagi lagi Sofia dah minum Collagen di bancuh bersama Cinch Shake. Tinggal sikit aje sakit di lutut ni bila nak luruskan selepas bengkok.

 

Buat kawan-kawan yang ada masalah macam Sofia (ye la dah 40an banyak sakit-sakit dah badan ni), Sofia syorkan sangat minum Collagen Powder ni.

 

Bukan sendi aje sihat, kulit pun makin tegang! 

 

sakit lutut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading
1 2 3 32