ESP PERCUMA

NAK TAHU BAGAIMANA MENDAPATKAN ESP PERCUMA?

 

Promosi Shaklee Beli 6 Percuma 1

 

Cari 6 orang kawan dan dapat botol ke 7 secara percuma.

Pada 14hb April 2016 anda akan dapat rm36.30 shaklee akan bank in ke dalam bank akaun anda.

Anda juga akan mendapat menjadi ahli Shaklee secara percuma (jimat rm68.90)

Jumlah yang anda akan jimat ialah:
Sebotol esp rm150.00
Cash rebate rm36.30
Pendaftaran rm68.90
Jumlah rm255.20

Promosi ini berlangsung sehingga 31 Mac 2016.

 

esp percuma

 

Untuk info lanjut tentang ESP klik di sini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Susu lebih pekat, bayi tidur lebih lama

Susu lebih pekat, bayi tidur lebih lama

Ini testimoni customer Sofia yang bekerja sebagai jururawat di sebuah hospital swasta.

Sebagai seorang jururawat beliau perlu tinggalkan bayinya bersama suami di rumah terutama ketika beliau bekerja shift malam.

Sekarang dengan stok yang beliau dapat kumpul dengan asbab makan Shaklee, bayinya tidur lebih lama. Suami nak jaga pun senang.

Susu beliau menjadi lebih banyak, memudahkannya membuat stok. Susunya juga menjadi lebih pekat. Baby jadi cepat kenyang dan tidur lebih lama. Siapa yang tak happy kan?

Susu lebih pekat, bayi tidur lebih lama

Hendak tahu lebih tentang Set Penyusuan Asas Shaklee? KLIK DI SINI.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

ESP Membuatkan Saya Jadi Muda – Testimoni

esp membuatkan saya jadi muda

“ESP membuatkan saya jadi muda. Bawa 3 orang anak, orang tengok semacam ja. Dia ni sekolah tak habis lagi dah gatal kawen?

Masa pi cek perut anak ke 3, siap kena perli dengan doktor lagi. Doktor tu tanya… macamana awak tahu awak mengandung? Saya jaw
ab..

“saya tahu saya pregnant bila saya rasa mual-mual dan pening.. Doktor, upt saya positif dan ni anak ke 3. Saya dah 30-an doktor.


Saya just nak tahu saya dah berapa weeks”.. DOKTOR JEGIL dan mula suara biasa kembali. Hahahahaha.. my love story!” –  Puan Noorhafiza Mohamad Akib.

 

Hehehe kan dah tampak muda dari usia sebenar, sampai doktor pun tak percaya.

Kenapa boleh begitu? Kerana ESP ni ialah minuman protein daripada soya. Protein memainkan peranan yang penting untuk menghasilkan sel-sel baru. Untuk maklumat lanjut mengenai protein boleh baca di sini.

Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2x ganda daging, 4x ganda telur, 12x ganda susu, rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh kita.

for all your protein needs

Beli 1 = RM 150
Beli 2 = RM 285 (Hanya sepanjang September 2015)

Nak murah lagi? Jom jadi ahli! Baca cara jadi Ahli Shaklee di sini dan dapatkan FREE Vitalea!

 

Anda mencari set mengandung untuk menambah nutrisi semasa hamil? Klik sini untuk Set Hamil Shaklee.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

5 Sebab Kenapa Ibu Mengandung Harus Minum ESP

5 Sebab Kenapa Ibu Mengandung Harus Minum ESP

Apa itu ESP?

Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi.

 

Protein

 

Mengapa ibu mengandung perlu mendapatkan protein sepanjang kehamilan? 

Asid amino yang membentuk protein adalah blok pembinaan sel-sel badan anda dan juga tubuh bayi anda. Adalah sangat penting untuk mendapatkan protein yang mencukupi sepanjang kehamilan terutamanya semasa trimester kedua dan ketiga iaitu apabila bayi sedang membesar paling cepat dan payudara dan organ-organ anda semakin membesar untuk menampung keperluan bayi anda.

 

Berapa banyak protein yang diperlukan oleh ibu mengandung setiap hari?

Ibu mengandung memerlukan kira-kira 70 gram protein sehari.

KLIK SINI untuk mengetahui tentang protein untuk ibu mengandung.

 

Jadi mengapa ibu mengandung perlukan ESP? Mari baca testimoni-testimoni di bawah ya.

 

  1. ESP bekalkan tenaga untuk melahirkan

10363532_1502691209946272_47683833607796159_n

 

2. ESP sebagai usaha untuk banyakkan susu badan setelah melahirkan.

Untitled 1

3. Pedih ulu hati semasa mengandung? Minum ESP.

Untitled 2

4. ESP untuk melegakan alahan teruk semasa hamil

Untitled 3

5. Cergas sepanjang kehamilan Untitled

 

Seronoknya mereka yang mengambil ESP semasa mengandung. Waktu Sofia mengandungkan Bella dulu belum jumpa ESP lagi. Banyaklah dugaan yang melanda. Maybe satu hari nanti Sofia boleh bercerita tentang pengalaman mengandungkan Bella 3 tahun lepas.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Luahan Hati Si Pengamal ESP

SEJAK KALI PERTAMA HATI INI SANGAT CINTA.

Malu nak ngaku..tapi itulah, sebenarnya saya dah lama usha awak.


Masa tu saya pregnantkan si Botak Kacak, dan saya alahan teruk dari sebelumnya.
Dah masuk 4 bulan pregnant, tapi saya tak mampu nak pastikan
diri ambil makanan berkhasiat secukupnya. Kalau dapat habiskan sesenduk
nasi berlaukkan ikan goreng sekali sehari, dah cukup bagus tu..

Tapi saya risaukan bayi dalam perut ni masa tu.
Saya takut dia tak cukup nutrisi..tak dapat membesar dengan sihat..
Jadi saya pun buat research. Dari situlah, saya mula nampak gambar awak
dan baca maklumat pasal awak. Nama awak mula meniti di bibir saya.
Saya mula berangan-angan nak jumpa awak.

Bila saya terserempak dengan awak di kedai barangan baby dekat
rumah, saya tengok dari jauh. Intai-intai dari celah rak. Banyak kali
saya buat macam tu..tak confident nak pegi dekat awak. Saya takut
saya kecewa. Maklumlaa…awak bukan sebarangan. “Ada nama”. Pasti
“ada harga”, keluh saya. Tapi sebenarnya, saya teriiiiiiingin kenal
awak lebih dekat lagi. Nakkk sangat cuba-cuba awak tau.

Suatu hari, kawan lama saya kontek saya. Dia tahu pulak saya
pregnant. Pandai dia cari info. Dia tanya saya, kesihatan macam mana,
ada ambil vitamin tak. Saya teringat pasal awak..saya tahu, kawan saya ni
mesti kenal awak. Jadi saya luahkan rasa hati saya kat dia, dan saya
cakap saya tak mampu nak bersama awak..Tapi kawan saya ni memang
betul-betul ikhlas nak tolong saya dapatkan awak. Dia explain baik-baik dekat saya.
Terangkan secara details pasal awak. Hilangkan keraguan saya akan
kebaikan awak dan kelebihan awak untuk orang macam saya.

Awak, rupa-rupanya saya salah sangka tentang awak selama ni…!
Saya ingat, awak samaaa je dengan yang lain yang banyak saya boleh
jumpa kat kedai dan pasaraya.
Menyesalnya saya, sebab tak bertanya awal-awal tentang awak walaupun
dah tahu saya tak tahu.
Bila dah faham yang awak tak seperti yang saya sangka, dan awak boleh bersama saya
sehingga 2 ~ 3 bulan baru saya kena cari awak lagi, saya sangat gembira tau.
Terus saya minta tolong kawan saya untuk penuhi hajat saya.

Kemudian, akhirnya kita bertemu depan-depan…gembiranya saya.
Yang diimpi kini di sisi. Takpe lah saya mabuk pagi pun, saya
gagahkan diri menikmati awak hari demi hari. Saya bahagia, sebab
saya mula rasa kuat semula, dan pastinya bayi saya membesar
dengan baik juga.

Awak tahu…bau awak sedapppp sangat, sehinggakan officemate saya
selalu tegur saya, tanya saya bau apa yang super yummy tu. Dulu saya
penah cuba yang lain…tapi sampai expired saya tak mampu habiskan,
tak sedap dan rasa semacam. Tapi kalau awak, 3 kali sehari pun saya sanggup!

Sekarang, baby Sirhan pun dah umur 10 bulan. Tapi maaf ye, saya
tetap takkan lepaskan awak. Saya harap saya dapat terus bersama
awak sampai akhir breastfeeding journey ni. Ermm…awakkk, kalau
saya pregnant lagi sebelum Sirhan cukup 2 tahun, awak tolong
support saya lagi ye. Bantu saya lahirkan baby Shaklee yang gebu,
tembam dan sihat lagi ye kiki emoticon inshaa Allah.

Aishiteru yo…awak si putih biru.

~ luahan tulus ikhlas sepenuh hati sang Ratu. 1 Mac 2015. Anniversary 1 tahun sebagai SID ~

*aishiteru : i love you dalam b. Jepun

–  Puan Fashrina Manaf

Harga Bukan Ahli: ESP (850 gram) RM161.25
Harga Ahli: SAVE 15% 🙂 Klik sini untuk cara jadi ahli.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts