Testimoni Set Berpantang

Mari kita lihat apa kata mereka yang sudah merasai berpantang bersama Shaklee.
1. Badan rasa sihat dan baby tak banyak ragam

2. Badan rasa lebih cergas, tak letih, tak sakit kepala

 

 

3. Luka cepat baik dan berat cepat turun

4. Luka kering cantik dalam seminggu

 

5. Dalam masa kurang daripada 2 minggu, luka jahitan dan buasir sudah baik.

 

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

 

Continue Reading

Related Posts

Cadangan Set untuk Ibu Mengandung dan Ibu Menyusu

 

Untuk Info & Order: 


Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

ESP – Soy Protein Isolate Powder

Sofia rasa semua brand ada best seller masing-masing. Best seller Shaklee ialah minuman soya Energizing Soy Protein atau lebih dikenali sebagai ESP.
 
 
 

 

 

 

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

 

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

 

Shaklee ESP:

 

• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Nak rasa macam mana bestnya ESP ni? Boleh contact Sofia seperti info di bawah ya 🙂
 
 
Untuk Info & Order: 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665

COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

 

Continue Reading

Related Posts

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

Susu Mencurah-curah dan Body Pun Slim

 

susu mencurah-curah
Siapa yang nak susu mencurah-curah dan badan pun slim sama?  🙂

Cadangan set milk booster terdiri daripada minuman soya ESP dan Alfalfa dan apabila ianya di tambah dengan lecithin, terus jadi untuk slimming kerana lecithin berupaya untuk mencairkan lemak.

 
Apa lagi yang anda boleh dapat daripada set ini?
– baby jadi kenyang kerana susu yang lebih banyak dan pekat
– kulit baby dan ibu jadi halus mulus kerana protein soya yang berkhasiat
– ibu boleh turunkan berat badan
– lecithin juga berfungsi untuk melancarkan saluran susu (clear milk ducts) yang tersumbat 
– alfalfa juga mempunyai banyak khasiat di antaranya “mengetatkan” yang longgar, menghilangkan keputihan dan membantu mengurangkan resdung.
 
Tengok tu!!! 3 produk tapi banyak khasiat yang anda boleh dapat.
Klik sini untuk lebih info tentang Lecithin.
Klik sini untuk lebih info tentang ESP.
Klik sini untuk lebih info tentang Alfalfa.
Berminat? Jangan segan-segan untuk menghubungi Sofia 🙂
 
 
 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Jerawat Makin Pudar 90%

Jerawat makin pudar 90% setelah 5 bulan menggunakan ESP dan Vitamin E!!!

 

 

 
Untuk Info & Order:
 
Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Kurus Dengan Shaklee

Kurus Dengan Shaklee

Selamat pagi semua! Di sini ada testimoni-testimoni pengguna Shaklee yang berjaya turunkan berat badan. Rata-rata mereke mengamalkan ESP, Alfalfa, Herb-lax, Lecithin dan OmegaGuard.
 
Walau bagaimanapun, senaman dan pengawalan pemakanan juga perlu untuk mendapatkan berat yang anda inginkan.
kurus dengan shaklee

 

turun 12kg

 

turun 30kg
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

ESP Out Of Stock!!!

 

Pagi-pagi dah dapat mesej ni:

 

Shaklee:Due to overwhelming demand, ESP is out of stock now. We will advise you once the stock is available. Sorry for any inconvenience caused
Nak buat macam mana ye? ESP ni memang Shaklee’s Best Seller. Terutama time puasa dan nak raya. Lagi orang mencari-carinya. Ada yang guna sebagai milk booster, ada yang nak cantik (kulit jadi gebu, kuku jadi cantik), ada yang guna untuk bertenaga dan kurang lapar semasa berpuasa. Macam-macamlah kegunaan ESP.
Tapi takpe. Kalau dah takde, takde lah ye. Untuk sementara waktu, sesiapa yang perlukan ESP bolehlah minum meal shakes. Meal shakes pun protein drink juga.
Apa itu Meal Shakes?
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.
Siapa yang perlukan Meal Shakes?
1. Anak-anak yang susah nak makan terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese atau y memilih makan
2. Orang dewasa yang tak sempat nak breakfast (mealshake sangat sesuai sebab ada complete nutrition), sesuai untuk diminum sewaktu bersahur
3. Ibu mengandung yang alahan teruk.(tak boleh nak makan asyik muntah2)
4. Anak kecil yang sering demam dan selesema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)
5. Sangat sesuai di ambil untuk anak2 yang obes atau berat badan berlebihan.
6. Ibu2 mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat khususnya yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Meal shake ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yang lazat.
7. Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.
Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan. Boleh ditambah ke dalam jus, protin soya atau ape-ape minuman sahaja…dan sedap diminum sejuk atau suam.. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur.
Nak tahu lebih lanjut tentang meal shakes? Boleh click di sini – Info tentang meal shakes
Jangan dikenang barang yang tak ada. Meal shakes kan ada?! 🙂
Untuk Info & Order: 
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

 

Continue Reading

Related Posts

Susu Merudum Semasa Berpuasa?

Adakah anda seorang ibu menyusu?
Berpuasa tak hari ini? Susu merudum kerana berpuasa?
Cubalah alfalfa, Energising Soy Protein (ESP) dan Performance Drink.
Saya sendiri mengamalkan ketiga-tiga ini sewaktu bersahur dan Alhamdulillah masih dapat menyusu anak saya yang berusia 10 bulan sepanjang berpuasa.
Alfalfa penggalak susu. ESP mengenyangkan perut dan Performance Drink untuk mengelak dehidrasi. Saya paling suka Performance Drink kerana ia mengelakkan saya merasa haus setiap kali anak menyusu.

 

 

Untuk Info & Order:
 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Cadangan Set Menyusu Semasa Berpuasa

Risau, risau, risau. Itu yang dirasakan menjelang bulan Ramadhan ini. Risau susu badan tak cukup untuk si kecil yang tersayang.
Saya rasa bukan saya seorang yang merasa begitu. Pasti ramai lagi yang macam tu kan?
Sepanjang Syaaban ini, saya mula mengganti puasa saya. Alhamdulillah, dengan Shaklee saya masih dapat menyusu anak saya walaupun sedang berpuasa.
Apa yang saya makan?

 

 

Semasa bersahur saya makan nasi, beberapa biji buah tamar dan saya bancuh air nestle bliss bersama Energising Soy Protein (ESP) dan Performance Drink. Tak lupa juga saya makan vitamin b-complex dan juga alfalfa. ESP dan Performance Drink membuatkan saya kenyang dan kurang dahaga sehingga waktu berbuka. Vitamin b-complex pula memberikan saya tenaga yang diperlukan sepanjang hari dan alfalfa memastikan susu sentiasa ada.
Selepas berbuka pula, saya akan makan alfalfa, vita-lea (multi-vitamin) dan chewable vitamin C. Sebelum tidur saya telan 4 biji Ostematrix agar kalsium untuk tulang saya mencukupi (ibu menyalurkan kalsium kepada anak ketika hamil dan selepas hamil melalui susu ibu. Jika ibu tidak dapat kalsium yang mencukupi, risiko mendapat penyakit osteoporosis adalah tinggi).
InsyaAllah dengan kedatangan Ramadhan ini saya akan kekal bertenaga dan yang penting susu untuk Bella sentiasa ada dan mencukupi.
Untuk Info & Order:
 

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts

Set Penyusuan Optimum Shaklee

Set Penyusuan Optimum Shaklee

Terdiri daripada ESP, Vita-lea, B-Complex, Chewable Vita-C, Alfalfa dan Ostematrix. Sesuai untuk ibu-ibu yang mempunyai masalah penghasilan susu. Set ini membantu memenuhi dan memperbaiki mana-mana kekurangan zat dalam tubuh ibu supaya dapat berfungsi dengan lebih baik.

 

 
 
Isabella bersama set penyusuan optimum Shaklee
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order: 
 

 

Tengku Sofia Sabrina

 

Shaklee Independent Distributor

 

Shaklee ID – 905873

 

Email: sofia_sabrina@yahoo.com

 

SMS/Whatsapp: 012 3390665

 

COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

 

Continue Reading

Related Posts