Nak Nangis Sakit Lutut

Nak Nangis Sakit Lutut!!!

 

Hari ni Sofia nak kongsi pengalaman Sofia mengenai Collagen Powder Shaklee.

 

Collagen Powder Shaklee memang terkenal sebagai salah satu minuman kecantikan tapi tahukah anda collagen juga diperlukan untuk kesihatan tulang dan sendi otot?

 

Kali terakhir Sofia minum Collagen ni masa nak raya puasa beberapa bulan lepas. Ye laaa, nak cantik masa raya kan? 🙈

 

Lepas habis sekotak Sofia tak makan dah collagen tapi Sofia konsisten makan produk Shaklee yang lain.

 

Kisahnya, Jumaat lepas Sofia sakit lutut. Lutut boleh bengkok tapi tak boleh nak luruskan. Sakit!!! 😣

 

Nak solat pun kena solat duduk kat kerusi. 😥

 

Sofia dah gi urut. Pain killer pun dah makan.

 
Tapi tak de perubahan. 😅

 

Ostematrix dan OmegaGuard pun makan juga tapi kaki masih sakit.

 

Isnin sebelum tidur, baru Sofia teringat nak minum Collagen Powder.

 

Kesannya, Selasa dah kurang sakitnya.

 

Hari ni Rabu, pagi lagi Sofia dah minum Collagen di bancuh bersama Cinch Shake. Tinggal sikit aje sakit di lutut ni bila nak luruskan selepas bengkok.

 

Buat kawan-kawan yang ada masalah macam Sofia (ye la dah 40an banyak sakit-sakit dah badan ni), Sofia syorkan sangat minum Collagen Powder ni.

 

Bukan sendi aje sihat, kulit pun makin tegang! 

 

sakit lutut

Continue Reading

WHY SHAKLEE

WHY SHAKLEE – APA SHAKLEE DAH BERI PADA SAYA

Jika di tanya pada Sofia apa yang Shaklee dah beri pada Sofia, yang mula-mula Sofia akan ingat ialah mata dan muka Bella.

Continue Reading

Promosi Hari Osteoporosis

Promosi Hari Osteoporosis

 

Osteoporosis adalah keadaan di mana seseorang beransur-ansur kehilangan bahan tulang supaya tulangnya menjadi lebih rapuh.  Akibatnya, ia lebih cenderung untuk pecah.

osteoporosis


Kesan Osteoporosis
Kesan Osteoporosis

 

 

Hari Osteoporosis jatuh pada 20 Oktober setiap tahun dan kali ini sempena Hari Osteoporosis, Shaklee buat promosi yang sangat best!!!

 

 

 

 

Beli 3 Ostematrix diskaun 5% hanya pada 18 sehingga 20 Oktober 2017 sahaja.

Ostematrix membantu –
Badan LESU
Badan PENAT
Badan LETIH
SEMBELIT
CRAMP KAKI
SIMPUL BIAWAK
SAKIT TUMIT
SAKIT LUTUT
SAKIT SARAF
SAKIT URAT
TAK SUKA MINUM SUSU

 

Untuk lebih info tentang Ostematrix KLIK SINI.

 

 

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :
 
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Ostematrix

Ostematrix

Hargai Tulang Anda dengan Nutrien Pembina-Tulang

Tulang merupakan sistem sokongan tubuh anda, kerana itulah amat penting untuk anda memastikan ia kekal kuat dan sihat. Tubuh anda membina tulang baharu dengan pantas, tetapi apabila umur anda meningkat, kehilangan tulang adalah lebih banyak berbanding tulang yang dibina. Hakikat inilah menjadikannya penting untuk anda membekalkan tulang anda dengan nutrien pembina-tulang yang berkualiti.

Tulang yang kuat untuk tubuh yang kuat. Bina dan pastikan tulang anda kuat dengan nutrien pembinatulang untuk memastikan ia kekal sihat sepanjang masa.

 

Continue Reading

Meeting Di Hari Ahad

Meeting Di Hari Ahad

 

Bukan selalu kami ada meeting pada hari Ahad.  Selalunya kami meeting di group whatsapp atau group telegram sahaja.

Hari ini kami berjumpa selama beberapa jam untuk brainstorming dan berkongsi idea untuk sama-sama maju ke hadapan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading
1 2 3 14