Pemenang GiveAway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja

Pemenang GiveAway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja

 

Hanya ada seorang pemenang untuk GiveAway 2 ini. Siapakah yang bertuah itu?

 

Sofia menggunakan random.org untuk memilih pemenang berdasarkan nombor pengomen di post GiveAway ye.

 

Dan pemenangnya ialah :

pemenang giveaway 2

—>  http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/giveaway-2-by-sovitamincom-dan.html

 

Tahniah kepada Shawal selaku pemilik blog Aku Bukan Innocent.  🙂

 

Terima kasih kepada semua peserta kerana sudi turut serta dalam GiveAway kali.

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

GiveAway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja

Happy-New-Year-2016-Images

 

Selamat Tahun Baru 2016!!!

 

Seronok rasanya bila tiba tahun baru ni.  Kenapa? Sebabnya ada azam dan semangat baru. InsyaAllah Sofia akan cuba capai semuanya tahun ni.  Sempena tahun baru ini Sofia nak buat Giveaway 2. Giveaway lagi? Ye. GIVEAWAY.

Giveaway kali ni pun hasil kerjasama bersama Travelkaja.  Suka betul Sofia buat giveaway bersama Travelkaja kan? Ye laa. Owner Travelkaja tu adik Sofia. Mesti la buat apa-apa bersama.  🙂

Sebelum kita bercerita tentang Giveaway, Sofia nak bagitahu yang Travelkaja sedang mempromosikan pakej K Entertainment Trip selama 5 hari 4 malam.  Tempat masih lagi terbuka untuk individu-individu yang berminat. Mereka akan berlepas pada 28 Januari 2016 dan balik pada 1 Februari 2016. Jadi kalau ada yang berminat, diminta menghubungi Travelkaja secepat mungkin.

 

travelkaja

 

Travelkaja boleh dihubungi melalui:

Facebook – https://www.facebook.com/nikiko.travelkaja

Instagram – https://www.instagram.com/travelkaja.korea/

Whatsapp – 012-3306271

 

Ok, berbalik kepada GiveAway 2 kita. Giveaway kali ni sekejap je. Dibuka dari hari ini 1 Januari 2016 hingga 15 Januari 2016. Dan syarat penyertaan kali ni senang sekali.  Hanya buat entry yang bertajuk “Giveaway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja” dan letakkan gambar GiveAway di bawah bersama link ke entry ini.

giveaway 2
Set sudu dan chopsticks khas dari Korea

 

Bila dah selesai, pastikan anda tinggalkan URL entry anda di kotak komen entry ini 🙂

 

Hanya seorang pemenang sahaja yang akan dipilih dari random.0rg.

 

Terima kasih kerana menyertai GiveAway ini dan Selamat Berjaya!

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Pengeposan Hadiah Giveaway Pertama

Pengeposan Hadiah Giveaway Pertama

giveaway

 

Alhamdulillah. Semalam sempat pos Giveaway yang telah diadakan di blog Sofia pada Oktober lepas kepada para pemenang. KLIK SINI untuk ke entry giveaway.

Terima kasih Travelkaja
kerana telah mendapatkan hadiah ekslusif tersebut iaitu 2 fridge magnet yang didatangkan khas dari Korea.
Dan tahniah sekali lagi kepada para pemenang.

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Pemenang GiveAway 1.0 by sovitamin.com dan Travelkaja

Pemenang GiveAway 1.0 by sovitamin.com dan Travelkaja

 

Assalamualaikum semua

 

Sudah lama tertangguh blog update ini. Sofia nak umumkan pemenang bagi GiveAway yang pertama dibuat hasil kerjasama Sofia dan Travelkaja. Maaf sangat-sangat kerana lambat umumkan. Masa memang tak mengizinkan Sofia untuk umumkan lebih awal.

 

Berikut adalah senarai entries yang berminat dengan GiveAway ini.  Pilihan akan dilakukan berdasarkan nombor entry di sini ye.

 

  1. http://www.noorafifah.com/index.php/2015/10/06/giveaway-1-0-by-sovitamin-com-dan-travelkaja/
  2. http://www.bondezaidalifah.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  3. http://www.azhafizah.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  4. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  5. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  6. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  7. http://umikasum.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  8. http://www.sayidahnapisah.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  9. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  10. http://www.eliyanaramly.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  11. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  12. http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  13. http://music-syasya95.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  14. http://www.ajuyarashid.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  15. http://blogfiefi.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html?m=0
  16. http://aleiyamustaffa.blogspot.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  17. http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  18. http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html
  19. http://www.efaothman.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan-travelkaja.html
  20. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/10/giveaway-10-by-sovitamincom-dan.html

 

and the winner is

 

PEMENANG PERTAMA ialah :

giveaway 1.1

Eina Mohd Ali daripada vitaminkesihatansejagat.com

 

PEMENANG KE-DUA ialah :

giveaway 1.2

Mardiah Diana daripada mardiahdiana.blogspot.my

 

Tahniah kepada semua pemenang! Nanti jangan lupa bagi Sofia details masing-masing ya. Boleh whatsapp Sofia di 012-3390665.

Seperti yang diberitahu hadiahnya ialah:

 

12039564_10153290007455958_5394752631086512510_n

Satu fridge magnet dari Korea ni. Yang mana  satu untuk pemenang 1 dan 2? Haaa itu surprise. Hanya pemenang sahaja yang akan tahu dia dapat fridge magnet yang mana satu bila dia buka bungkusan pos nanti.

 

Alhamdulillah, selesai sudah Giveaway yang pertama kami. InsyaAllah jika ada rezeki kami akan buat lagi.   Terima kasih Sofia ucapkan kepada yang telah menyertai GiveAway ini.

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

THENAMYBLOG 1ST ANNIVERSARY

THENAMYBLOG 1ST ANNIVERSARY

 

THENAMYBLOG 1ST ANNIVERSARY
Klik Banner Untuk Link

Happy Anniversary!

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading