Nak Kurus Tapi Mengandung – Testimoni

Nak Kurus Tapi Mengandung!

Kali ni Sofia nak kongsi tentang customer Sofia yang mengambil set kurus Shaklee.

Asalnya hendak mengambil set kurus dan set kesuburan tetapi bertindak mengambil set kurus sahaja dahulu kerana kekurangan budget.

Dia mencuba herb-lax, alfalfa dan lecithin. Baru dua minggu makan, terus turun 2 kg! Tapi dia turun tu dengan usaha juga. Katanya dia juga jaga pemakanan – berhenti makan nasi, kafein dan minuman bergas. Setelah melihat hasil dalam masa dua minggu, barulah dia mencuba ESP.

 

nak kurus tapi mengandung

Dua bulan kemudian dia menghubungi Sofia dan memberitahu dia sudahpun mengandung! Memang itupun hajat sebenarnya. Turunkan berat badan dahulu kemudian mengandung.

 

nak kurus tapi mengandung

Tetapi dia tak ambil set mengandung pun. Masih makan set kurus juga. Dia pun pelik. Jadi Sofia beritahu ESP dan alfalfa yang dimakannya untuk kurus pun membantu untuk kesuburan juga. ESP dan alfalfa ada dalam set kesuburan.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button

Supplemen Untuk Hari Raya

Apa sebenarnya yang bermain dalam fikiran anda bila kita bercerita tentang supplemen untuk hari raya? Banyak sebenarnya supplemen yang anda boleh pilih untuk dimakan pada hari raya tetapi kebanyakan akan mencari supplemen untuk mengawal pemakanan ataupun untuk menolong dalam sistem penghadaman. Ini selalunya terjadi disebabkan kes terlebih makan juadah hari raya seperti lemang, ketupat, rendang, lontong dan macam-macam lagi.
 
Apakah juadah kegemaran anda di pagi raya?
  
 
Di sini Sofia nak beritahu antara set-set yang menjadi kegilaan ramai pada musim raya.
 
 
Set Pertama
                          
Set pertama ini dikenali sebagai set budget kurus. Kebanyakan daripada kita dah dapat menurunkan berat badan sewaktu berpuasa. Oleh itu, kadang-kala bila tiba 1 Syawal, berat badan naik semula. Jadi di sini, pengambilan supplemen boleh membantu anda untuk mengawal kenaikan berat badan tersebut.
 
Set pertama ini terdiri daripada :
 
Lecithin – untuk bantu bakar lemak dan
 
Alfalfa – untuk bantu angkut keluar lemak (detox)
 
Anda boleh terus membuat pesanan untuk set pertama ini di sini –> http://bit.ly/SetBudgetKurus
 
 
Set Kedua
 
 
Set kedua ini terdiri daripada :
 
Lecithin dan OmegaGuard – untuk bantu bakar lemak dan
 
Alfalfa – untuk bantu angkut keluar lemak (detox)
 
Anda boleh terus membuat pesanan untuk set kedua ini di sini –> http://bit.ly/SetKurusOmegaAlfalfaLecitin
Set Ketiga
 
 

 

Set ini terdiri daripada –
 
Lecithin – untuk bantu bakar lemak
Alfalfa – untuk bantu angkut keluar lemak (detox)
 
Herb-Lax – untuk bantu bersihkan usus 
Garlic – Buang angin [kurangkan senak perut bila kenyang] dan bantu cairkan darah. Selalu perut tu terasa senak sebab dah ‘over’ makan. InsyaAllah garlic boleh membantu.
 
Anda boleh terus membuat pesanan untuk set ketiga ini di sini –> http://bit.ly/SetSihatHariRaya
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
Walaupun terdapat set-set di atas, anda masih boleh membuat belian mengikut budget atau keperluan anda.
 
Pesanan boleh dibuat melalui link yang telah dinyatakan ataupun anda boleh menghubungi Sofia terus seperti di bawah:
 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Testimoni – Slimming Dengan Shaklee 68kg Jadi 58kg

:: Assalamualaikum kawan2

Before: 66-68 kg
After: 58 kg…

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 – 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE

 

Macam tak percaya aje kan? Tapi itulah dia. Dia hanya makan herb lax dan lecithin sahaja, konsisten selama beberapa bulan. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang herb lax dan Klik sini pula untuk mengetahui lebih lanjut tentang lecithin.

 

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Herb Lax Restock Di Shaklee. Dapatkannya Sebelum Terlambat

BERITA BAIK HARI INI!!!Setelah sekian lama ia menghilangkan diri (hehehe), hari ini dapat mesej daripada Shaklee yang berbunyi begini:


“RM0.00 Shaklee: We are pleased to inform that 11007 Herb Lax is now available at all branches. Thank you.”
Apa lagi? Kalau berminat hubungi Sofia cepat. Herb Lax ni tak selalu ada. Restock hari ini, minggu depan dah out of stock. Jangan tunggu lama-lama ye. Nanti kena tunggu restock balik berbulan-bulan lamanya baru ada.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Manfaat Herb-Lax

Ramai yang nak herb-lax ni. Bahan-bahannya pula jenis susah nak dapat. Pasal tu berbulan-bulan out of stock. Sekarang dah ada ye.

Mari kita lihat kenapa orang nakkan herb-lax ni.

Manfaat Herb-Lax Shaklee 

1. Menyingkirkan najis yang tersekat.

2. Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.

3. Membantu masalah sembelit.

4. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus (natural bowel movement) dan secara langsung membantu masalah sembelit.

5. Mengempiskan perut.

6. Menyokong kesihatan usus.

7. Membantu menyahtoksin badan.

8. Membantu mengurangkan atau memberi rasa kepejalan pada perut.

9. Membantu masalah bau mulut dan bau badan.

10. Mengelakkan kembung perut.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan

 

herb-lax
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...