Testimoni – ESP Untuk Kulit Kering

ESP Untuk Kulit Kering

 

kulit kering
“Saya ada dry heel (kulit kering). Lately smooth sahaja”


Alhamdulillah. Hari ini Sofia dapat berkongsi testimoni daripada customer Sofia yang baru seminggu mencuba ESP. Dia kata sedap sangat ESP dan boleh kenyang lebih lama. Yang best sebab dia perasan tumit keringnya sudah licin! Tanpa menggunakan losyen!! Ye laaa, ESP kan protein. Protein membantu menghasilkan sel-sel baru pasal tu tumit keringnya jadi licin (Klik sini untuk mengetahui kenapa protein penting kepada badan kita).
 
Hehehe seperti biasa Sofia seronok sangat bila dapat feedback yang positif daripada customers. 🙂


– its all about sharing the things we love and I love Shaklee –


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info Dan Order :
 
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts

Masker ESP

Masker ESP

 

Siang tadi berpeluang untuk memakai masker ESP. Bukan senang nak pakai masker. Kena tunggu Bella tidur dulu baru boleh pakai hehehe. Sebab dia takut sangat bila tengok mama dia pakai masker. Menangis tak nak tengok muka mama.

Hehe sebenarnya senang aje. Cara membuatnya, campurkan sesudu esp dengan yogurt dan tempekkan ke muka. Tunggu sehingga kering atau selama 20 minit.

Elok aje tempek ke muka, Bella pun terjaga. Meleleh air mata dia tengok muka mama dan disorokkan mukanya sampai la mama gi basuh muka. Kesian anak mama 🙂

Hasil selepas bermasker? Terasa kulit muka licin dan halus mulus. Macam cantik aje. Ooops, terperasan sudah 😛

 

masker esp

 

Jom baca alasan kenapa ramai wanita suka menggunakan/minum ESP di sini —>  http://sovitamin.com/kenapa-ramai-wanita-memilih-esp/

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Pencuci Muka Kegemaranku – Shaklee Enfuselle

 
 
 

Hari ni Sofia nak share set penjagaan kulit muka Sofia. Kulit muka sofia jenis yang sangat kering. Semasa Bella belum ada lagi dulu selalu ke spa untuk membuat facial sebulan sekali atau dua kali. Sekarang, takde masa nak ke spa jadi kenalah jaga sendiri di rumah.

Ini set kedua sofia gunakan. Set yang pertama sudah habis dalam masa 4 bulan. Apa yang sofia guna? Sofia guna set Enfuselle Hydrating… daripada Shaklee.

Set ini khas untuk kulit kering. Mengandungi vit e, tidak mengandungi alkohol dan paraben, hypoallergenic, telah diuji secara klinikal dan dermatologist tested.

Set ini terdiri drpd 1. pencuci 2. toner dan 3. moisturiser.

Sekarang kulit takde lagi kering macam dulu. Suka sangat!

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Shaklee Collagen Powder

Anda mahu mencuba collagen powder? Bersedialah untuk hasil yang berikut:

Testimoni 1
– kulit makin cerah dan lembut
– kulit gebu (bersedialah untuk dicuit di pipi oleh orang tersayang)
– kulit muka tetap moist tanpa kelihatan kering mahupun berminyak

Testimoni 2
– gambar pertama boleh nampak kerut/kedut di muka. Muka kelihatan putih pucat dan nampak usia sebenar
– gambar kedua ialah selepas makan sekotak collagen powder. Muka nampak lebih tegang, muda dan bersemangat.

 

 

Testimoni 3
– gambar atas atas sebelum mengambil collagen. Mudah terbakar walau tak kena direct dengan cuaca panas.– gambar tengah selepas 7 paket collagen. Muka sudah tidak berapa merah dan putih sekata.
– gambar bawah sebelum habis sekotak collagen. Muka sudah nampak putih jernih, glowing dan muda.

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Kebaikan Shaklee Collagen Powder

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order: 

Boleh terus membuat order di sini –> http://bit.ly/SayaNakCantik

atau hubungi –


Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Jerawat Makin Pudar 90%

Jerawat makin pudar 90% setelah 5 bulan menggunakan ESP dan Vitamin E!!!



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Continue Reading

Related Posts