Meal Shakes Shaklee

Meal shakes Shaklee kegemaran anak-anak dan kesukaan para ibu.

 

Anak-anak mestilah gemar sebab rasanya yang enak.

 

Ibu-ibu pula suka sangat sebab meal shakes shaklee dapat membantu anak-anak mendapat nutrisi yang diperlukan. Takde ibu-ibu nak pening kepala lagi.

 

Kerana hasilnya:

1. Anak-anak lebih senang nak makan makanan

2. Anak-anak tidak terlalu kurus ataupun obese

3. Anak-anak takde masalah sembelit.

 

Sudah tentu ibu-ibu senang hati melihat perkembangan anaknya.

15095109_10154236312455958_7684533714355678197_na

 

 

Buat ibu-ibu yang mempunyai masalah anak yang susah nak makan ataupun sembelit boleh mesej Sofia.

Sofia akan cerita lanjut tentang multi vitamin meal shakes ini.

 

Nak baca testimoni meal shakes buat anak-anak yang picky eaters boleh klik di sini.

Nak baca testimoni meal shakes membantu anak yang sembelit boleh klik di sini.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Nak terus dapatkan Shaklee? Boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

esell-shaklee-logo

 

 

Untuk info dan order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Kisah Si Anak Meal Shakes

Bella dan Meal Shakes

Sofia mula bagi Bella meal shakes semasa Bella berumur setahun lebih. Sebelum Bella makan meal shakes Bella memang kurang makan nasi. Bila minta pendapat doktor, beliau cadangkan Sofia biarkan Bella berlapar. Katanya jangan bagi susu. Susu cukup 3 kali sehari sahaja. Waktu yang lain biarkan dia lapar dan bagi nasi pada waktu itu. Sofia tak buat pun. Rasanya mak mana yang sanggup buat begitu.

Jadi Sofia mula bagi Bella meal shakes. Alhamdulillah Bella memang takde masalah makan sehinggalah beberapa bulan lepas.

Bella demam tapi tak lama. Tapi sempat hilang selera makan. Badan pun mulai kurus. Meal shakes masih terus diberi kepada Bella.

Bella masih tak mahu makan dan hanya bergantung kepada susu sehinggalah bulan lepas.

Makan nasi dah boleh habis sepinggan. Tengah malam minta nak makan roti. Sepinggan spaghetti goreng pun mampu di habiskan.

Mungkin lambat effect meal shakes kepada Bella tetapi bila dah menjadi, Sofia terasa happy sangat. Harapan Sofia agar Bella akan terus makan dan membesar seperti kanak-kanak yang lain.

kisah si anak meal shakes

Habis Sepinggan Spaghetti

 

cuit pulut

Kisah hari ini pula, Bella naik atas riba mama. Ingatkan nak bermanja tapi dengan perlahan Bella hulurkan tangan ke bawah tudung saji dan mula mencubit pulut yang ada dan masukkan ke dalam mulut kecilnya

 

Inilah kisah si anak meal shakes Sofia but just don’t take my word for it. Banyak lagi testimoni daripada ibu-ibu lain tentang meal shakes ini dan perubahan yang telah diberi kepada anak-anak mereka.

meal shakes

 

Testimoni Meal Shakes

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

 

9

 

10

 

11

12Anda nak cuba meal shakes untuk anak anda?

Jangan segan untuk menghubungi Sofia. Nanti Sofia share cara minum meal shakes mengikut peringkat umur anak ye.

Bulan September 2014 dan Oktober 2014 ialah bulan promosi Meal Shakes beli 3 percuma 1  dan beli sambil menderma –> 10% daripada hasil jualan akan disumbangkan kepada 2000 rumah kanak-kanak yang kurang bernasib baik. Klik di sini untuk info lanjut.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Untuk info dan order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Supplemen Untuk Kanak-kanak




Mengapa Omega Guard dan Meal shakes adalah satu combinasi yang baik buat anak anda?

– bantu tingkatkan selera anak
– bantu tingkat sistem imunisasi untuk lawan jangkitan kuman dan virus
– kurangkan alahan pada kulit dan cantikkan tekstur kulit
– sihatkan paru-paru
– bantu pembesaran kerana mendapat protein yang cukup
– mengurangkan masalah sembelit kerana meal shakes kaya serat dan omega mampu licinkan pembuangan
– bagus untuk kesihatan otak kanak-kanak
                          



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Share Button

Meal Shakes untuk Bayi yang Kurang Makan

Testimoni ini daripada pelanggan saya sendiri. Bayinya berumur setahun lebih tetapi berat tidak sampai 9 kg. Doktornya yang cadangkan meal shakes sebagai supplement.

“Dah seminggu cuba, anak saya makan banyak… sampai buncit perut…dia sendiri yang minta nak makan… suka tengok….
 
hahahahahaha
 
Anak semakin aktif…. semalam baru panjat meja, lepas tu lompat… biru dekat dahi
 
hahahaaa
 
Saya bagi 1 sudu kecil je seharimemang banyak perubahanbuang air pun sudah tidak sembelit lagi…” – Puan Mieza Khai

Teruja saya bila dapat pelanggan yang seronok macam ni. Saya pun tumpang gembira. 🙂

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...