Selesai Closing Bulan Mei 2014 – Kita Minum Teh “Cinch Energy Tea Mix”

Hari ni seharian duduk depan computer menguruskan segala hal closing Shaklee. Alhamdulillah dah selesai segala urusan.

Petang ni kita minum air teh Shaklee yang dipanggil Cinch Energy Tea Mix untuk membakar lemak dan juga untuk boost metabolisma sehingga 4x ganda.

Hehehe kan tadi duduk aje depan computer. Mata dah layu. Badan pula kadar metabolisma dah rendah sebab usia.

Oh, saya tak nak Bella kata mama Bella dah tua. Nak Bella kata, Mama Bella cantik dan muda jelita.

Kalau kita sendiri tak jaga diri kita, ada orang lain yang nak tolong jaga ke?


Cinch Energy Tea Mix

Antara ekstrak utama yang ada di dalam Cinch Energy Tea Mix ni ialah :
 

  1. Taurina
  2. Rooibos Red Tea Extract–tumbuhan herba dari Afrika~dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  3. Green Tea Extract
  4. White Tea Extract –teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
  5. Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dari Jepun


Antara fungsi ekstrak utama Cinch Energy Tea Mix ini ialah:

1.MATCHA GREEN TEA 
– antioksida yang sangat tinggi
– energy booster
– metabolisme booster
– bakar kalori up to 4 x ganda

 
2. TAURINA 
– menggalakkan metabolisma
– lebih bertenaga
– larutkan lemak
– membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3. WHITE TEA 
– membakar lemak–lemak berlebihan
– menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu
– meningkatkan metabolisma



4. ROOIBOS RED TEA
– melarutkan lemak

– meningkatkan kadar metabolisma iaitu pembakaran lemak
– agen detox yang kuat

Teh-teh merah, hijau dan putih ni digunakan sejak zaman berzaman dalam perubatan Cina. Antara kegunaannya:

  •   Anti-mikrob
  •   Imunostimulan
  •   Anticarcinogenic 
  •   Anti-inflammatory
  •   Perlindungan terhadap penyakit jantung
  •   Anti oksidan – perlindungan dari kanser
  •   Mengubati lukemia (laporan dari Mayo clinic)
  •   Mengawal kerosakan DNA
  •   Menurunkan paras kalori dan kolesterol
  •   Detoxifiers
  •   Stimulator tenaga & kehilangan lemak


Sofia dah cuba. Memang SEDAP! Dan memang memberi a quick boost of energy. Tadi mengantuk, sekarang dah tak mengantuk dah. Rugi je kalau tidur tadi!



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Testimoni – Slimming Dengan Shaklee 68kg Jadi 58kg

:: Assalamualaikum kawan2

Before: 66-68 kg
After: 58 kg…

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 – 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE

 

Macam tak percaya aje kan? Tapi itulah dia. Dia hanya makan herb lax dan lecithin sahaja, konsisten selama beberapa bulan. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang herb lax dan Klik sini pula untuk mengetahui lebih lanjut tentang lecithin.

 

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Testimoni – Badan Kurus Dengan Alfalfa

Suka, suka, suka! Suka sangat bila dapat testimoni daripada customer sendiri. Kat sini Sofia share perkongsian dia dengan Sofia. Dia mengambil alfalfa untuk menggalakkan susu tapi dapat dua benefit, susu banyak dan berat badan pun sudah turun. Saiz jeans pun sudah kena tukar. Alhamdulillah. Dia happy, Sofia lagi happy. 🙂

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Herb Lax Restock Di Shaklee. Dapatkannya Sebelum Terlambat

BERITA BAIK HARI INI!!!Setelah sekian lama ia menghilangkan diri (hehehe), hari ini dapat mesej daripada Shaklee yang berbunyi begini:


“RM0.00 Shaklee: We are pleased to inform that 11007 Herb Lax is now available at all branches. Thank you.”
Apa lagi? Kalau berminat hubungi Sofia cepat. Herb Lax ni tak selalu ada. Restock hari ini, minggu depan dah out of stock. Jangan tunggu lama-lama ye. Nanti kena tunggu restock balik berbulan-bulan lamanya baru ada.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Combo Alfalfa Complex

 
 


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...