Segmen Bloglist Pertama Blog HayatisukiDotCom

 

Blog Hayatisuki.Com

 

 

Pencarian bloglist ini dibuat bagi bulan November dan Disember 2020 di blog ini bermula pada 5 November 2020 sehingga 20 November 2020, tepat jam 6.00 petang.  Semua blogger Malaysia sangat dialu-alukan untuk join segmen ni.

 

Syarat-Syarat Penyertaan
  • Follow blog hayatisuki.com
  • Follow instagram pengedarshakleekapar.klang
  • Buat entri bertajuk Segmen Bloglist Pertama Blog HayatiSukiDotCom
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen di entri (klik gambar untuk ke sana)

Continue Reading

Related Posts

Sijil Halal Shaklee 2021

Adalah sangat penting bagi kita seorang yang beragama Islam  untuk memastikan makanan yang kita makan itu adalah halal.  Begitu juga dengan supplement.  Kita memakannya.

 

Sijil Halal Shaklee untuk tahun 2021 sudahpun dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA).  ISA tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM.

 

sijil halal shaklee 2021
Sijil Halal Shaklee 2021
Continue Reading

Related Posts

Shaklee Sebagai Pendapatan Kedua

pendapatan kedua

 

Antara sebab anda perlukan pendapatan kedua ialah jika ada apa-apa berlaku kepada kerja hakiki, anda dah ada sesuatu sebagai back up.

Bukan nak menidakkan apa-apa bidang pekerjaan.  Sofia dulu pun bekerja di firma audit.  Seronok sangat bekerja.  8 tahun Sofia berikan keringat untuk bos-bos di sana tetapi tiba satu masa di mana Sofia sendiri rasa nak muntah tengok kerja yang dibuat setiap hari.

Continue Reading

Related Posts

Recognition September 2020

Siapa tak sukakan recognition kan? Orang meraikan kejayaan kita, membuatkan diri ini terasa betul-betul berharga.

 

Sebenarnya setiap bulan mesti ada recognition ni. Masa Sofia kerja dulu tak ada recognition ini selain duit bonus yang syarikat bagi sekali setiap tahun. Dengan Shaklee? Everything is possible.
recognition
Screenshot recognition yang telah dibuat di Facebook
Continue Reading

Related Posts

Bagaimana Saya Boleh Terjebak Dengan Shaklee

Shaklee. Apa tu? Asal Google aje keluar Shaklee. Kita tengah cari milk booster ni. Lagi sebulan nak masuk kerja tapi stok susu tak dapat nak buat lagi. Asal pam aje habis Makcik jaga pantang bagi Bella minum. Bila nak ada lebih untuk buat stok?

Itulah keadaannya 8 tahun yang lalu. Sofia terjebak dengan Shaklee kerana mencari milk booster untuk banyakkan susu badan untuk Bella.

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 9