Testimoni Sendiri Menggunakan Vitamin E

Pengalaman Sofia dan Bella bersama vitamin E
 
Muka Sofia jenis kering. Bila makan vitamin E ni sebelum tidur, bangun pagi terasa muka sangat moist. Bukan berminyak dan tidak pula kering seperti selalu. Jerawat pun dah jarang hinggap. Bila pakai bedak di muka dah tak nampak peta akibat kulit kering.

 
Bella pun suka vitamin E. Sofia pecahkan capsule dan sapu kat parut-parut Bella. Budak sedang nak membesar. Pasti banyak kesan bercalar di kaki dan kadang-kadang di tangan. Bella tak pula marah bila disapukan vitamin E selepas mandi. Dia tolong sapu adalah!

 
Sebotol vitamin E boleh tahan untuk penggunaan selama 4 bulan. Ni dah berkongsi dengan Bella, dalam 2 bulan lebih dah habis.


Ini pula antara 10 kebaikan vitamin E

 

Berminat nak cuba?
Contact Sofia ye.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Bella dan Chewable Vita-C Plus

“Butak!!! Butak!!!” Kata Bella bila kotak Shaklee sampai tadi.

Ada apa dalam kotak tu? Beberapa botol Chewable Vita-C. Sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa.

Kanak-kanak menyukainya kerana rasa masam-masamnya. Bella memang suka! Setiap hari minta diberi makan sebiji.

Vitamin c memang elok untuk sistem imun. Alhamdulillah, sejak makan chewable vita-c Bella jarang dihinggap selesema. Kalau terkena pun x lama. Sehari sahaja.

Nak cuba untuk anak-anak?

Sebotol hanya RM37.50 sahaja dan mengandungi 90 tablet. Cukup untuk penggunaan selama 3 bulan! Murahkan?

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Bella Dengan Promosi Meal Shakes Beli 6, Percuma 1

Sofia memang suka berniaga bersama anak. Kerana dialah Sofia mula berniaga Shaklee. Alhamdulillah boleh maintain income bulanan dengan Shaklee.
Gambar di bawah ialah semasa promosi Beli 6, Percuma 1 Meal Shakes pada tahun 2013. Semasa ini Bella berumur 6 bulan.

 

Gambar di bawah pula baru di ambil pada Isnin yang lepas (12 Mei 2014). Ini sempena promosi Beli 6, Percuma 1 Meal Shakes yang berlangsung pada bulan ini. Sekarang Bella sudah berumur 20 bulan dan seorang pengguna tegar Meal Shakes.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Reward Lagi Daripada Nanny Shaklee

Haa ni reward daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli kerana Sofia berjaya graduate daripada kelas alam mayanya berkenaan Shaklee. Bagaimana graduate? Graduate sebab berjaya naik rank supervisor. Group kami adalah sebuah group besar. Tak semua pernah berjumpa kecuali di alam maya. Di alam maya pun ada kelas tau. Siap ada homework dan due date lagi.  Cikgu juga akan bagi kata-kata motivasi. Ikut je kata cikgu, InsyaAllah jika dipraktikkan semuanya boleh berjaya dalam bidang ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran 

Continue Reading

Related Posts

Masker ESP

Masker ESP

 

Siang tadi berpeluang untuk memakai masker ESP. Bukan senang nak pakai masker. Kena tunggu Bella tidur dulu baru boleh pakai hehehe. Sebab dia takut sangat bila tengok mama dia pakai masker. Menangis tak nak tengok muka mama.

Hehe sebenarnya senang aje. Cara membuatnya, campurkan sesudu esp dengan yogurt dan tempekkan ke muka. Tunggu sehingga kering atau selama 20 minit.

Elok aje tempek ke muka, Bella pun terjaga. Meleleh air mata dia tengok muka mama dan disorokkan mukanya sampai la mama gi basuh muka. Kesian anak mama 🙂

Hasil selepas bermasker? Terasa kulit muka licin dan halus mulus. Macam cantik aje. Ooops, terperasan sudah 😛

 

masker esp

 

Jom baca alasan kenapa ramai wanita suka menggunakan/minum ESP di sini —>  http://sovitamin.com/kenapa-ramai-wanita-memilih-esp/

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Minum Performance Drink untuk Mengelak Dehidrasi Semasa Cuaca Panas

Hari yang panas macam sekarang ni kalau keluar dari rumah mesti bawa bekal air. Kalau tak nanti kena singgah kedai beli air. Sofia selalu keluar bawa bersama bekalan Performance Drink. Apa dia Performance Drink ni? Dia actually macam minuman isotonic kat kedai tu tapi WITHOUT the GAS and SUGAR. Rasa macam minum air oren. SEDAP!

Ujian makmal menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Reward daripada Nanny Shaklee

Special surprise yang tiba tengahari tadi daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli. Datang sekali dengan sekeping cek. Suka sangat-sangat!!!

Nak macam ni juga? Jom join Sofia berbisness bersama Shaklee. 🙂

 


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Ayat Seribu Dinar

Salam Jumaat semua

Jom amalkan Ayat Seribu Dinar. Semoga Allah mengurniakan rezeki yang melimpah ruah. IsyaAllah.

 

Ayat Seribu Dinar

ayat seribu dinar

 “Barangsiapa bertakwa kepada Allah, nescaya dia akan mengadakannya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa disangka-sangka. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.”

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Ostematrix untuk Menghilangkan Lenguh Kaki

 

Salam semua

 

Malam ini sebelum nak masuk tidur kena makan ostematrix.  Oh ya, sebenarnya memang rutin setiap malam Sofia akan makan ostematrix dan vivix tapi itu untuk tujuan menyusu dan awet muda, hehehe.

 

Malam ni terasa sakit-sakit dan lenguh kaki. Kenapa? Sebab siang tadi kami sekeluarga telah pergi berjalan-jalan ke Bukit Tinggi,  Pahang. Saje-saje berjalan makan angin dan menikmati udara segar di atas bukit itu. 

 

Mula-mula kami telah pergi ke Colmar Tropicale. Sebenarnya takde apa pun di situ. Cuma nak bagi Bella seronok berjalan-jalan. Selepas beberapa jam di situ kami telah pergi ke Animal Farm. Haa,  kat situ baru keletihan mula terasa. Kat situ ada tempat khas di mana para pengunjung boleh pegang dan beri makan kepada rusa dan arnab. Bella yang mula-mulanya takut telah pergi mengejar arnab untuk diberi makan. Penat terasa bila kita pula terpaksa kejar Bella.

 

Kerana itulah kaki sekarang ini terasa lenguh. Dah makan dah ostematrix 4 biji.

 

Kenapa ostematrix?  Kerana ia membekalkan kalsium kepada badan. Elak badan letih dan memudahkan penghadaman.  InsyaAllah esok pagi dapat bangun dengan keadaan badan yang segar dan tiada lagi sakit-sakit atau lenguh kaki.

 

Kawan-kawan ada masalah lenguh kaki ni atau jenis terpaksa banyak berjalan atau berdiri semasa bekerja?

Dapatkan sebotol ostematrix hari ini. InsyaAllah ia dapat membantu.

Sebotol hanya RM61.

 

esell-shaklee-logo

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts