Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee

Kenapa saya pilih bisnes shaklee

 

Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee?

 

Asalnya Sofia memang tak kenal Shaklee. Tahu Shaklee tu vitamin. Tapi pelik. Tak pernah nampak pun kat farmasi.

Tapi disebabkan terpaksa, sebab susu badan tak cukup, Sofia cuba juga. Semua kerana anak yang baru lahir.

Alhamdulillah. Susu badan makin banyak setelah beberapa hari makan Shaklee. Masa ni rasa suka sangat. Dan rasa nak sangat berkongsi dengan orang lain.

Setelah cukup sebulan makan Shaklee, Sofia terus daftar sebab ada kawan nak beli. Alaaa…nak tolong kawan je. Bukan nak berniaga pun.

Tapi setelah mendaftar, baru dapat tahu sangat mudah nak menjalankan bisnes ini.

Kenapa Sofia kata sangat mudah? Kerana sebelum ini Sofia berniaga batik secara on-line. Sofia jadi re-seller. Ambil batik daripada pengeluar.

Jadi, nak jual batik ni remeh sangat. Mula2 nak kena beli stok. Stok perlukan modal. Kemudian, bila dah dpt kainnya, kena letak di patung. Ambil gambar. Pastu, edit gambar. Potong sana sini. Kemudian baru post di fb dan website.

Dengan Shaklee, gambar banyak disediakan. Dengan testimoni lagi. Dan bila customer sendiri puas hati, mereka dengan rela hati bagi testimoni.

Masa mula-mula buat Shaklee dulu, tak perlu stok pun. Modal hanya yuran pendaftaran RM65 (harga masa dulu). Bila customer order barang, baru kita submit order kat Shaklee.

Yang best lagi jika dibandingkan dengan perniagaan batik Sofia dulu, batik tu Sofia dapat untung runcit aje. Banyak ke untung runcit? Kalau jual banyak, banyaklah untungnya. TAPI dengan Shaklee, Sofia dapat untung runcit dan bonus! Dapat car bonus! Dan dapat peluang percutian percuma lagi.

Banyak lagi produk yang jual vitamin dan banyakkan susu badan. Kenapa pilih Shaklee juga?

Sebab Sofia yakin sangat yang ianya selamat dan tidak memudaratkan tuan punya badan yang makan. Sebenarnya syarikat Shaklee ni dah lama. Pengasas Shaklee, Dr Forest C Shaklee, telah mencipta multi vitamin yang pertama iaitu vita-lea 100 tahun lalu dan ianya masih dimakan pada masa sekarang. Syarikat Shaklee pula adalah sebuah syarikat yang dah lama di pasaran. 60 tahun di pasaran Amerika Syarikat dan hampir 30 tahun di pasaran Malaysia. Dan sepanjang 60 tahun sudah banyak kajian yang Shaklee telah lakukan dan jurnal kesihatan di terbitkan.

Angkasawan pun makan Shaklee tau. Ye, orang yang dihantar ke angkasa tu. Yang naik roket tu. Kesihatan mereka terjaga kerana makan vitamin Shaklee.

Ingin menjadi ahli Shaklee juga? Baca cara menjadi ahli dan kemudian hubungi Sofia ye.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Share Button

The Shaklee Effect Videos

The Shaklee Effect Videos

Di post ini Sofia nak kongsikan video-video testimoni Shaklee yang telah dikongsikan di National Conference Mei lalu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teruja dengan testimoni-testimoni tersebut? Dapatkan produk Shaklee pertama anda hari ini dan rasai perbezaannya.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button

Meal Shakes

“Alhamdulillah. Sejak saya bagi Aisy meal shake dan omega, antibodi dia sangat kuat! Sangat suka!!!

Baru-baru ni saya kena selesema…mak mana tak cium anak hari-hari, mesti tak miss kan, tapi dua tiga hari saya perhati… dia sihat walafiat dan tidak berjangkit… Alhamdulillah… selera makan jangan cakap laa…”mak nak akan nasik” dah pandai mintak, Aisy baru 2 tahun 3 bulan.” – Puan Azura

Apa itu Meal Shakes?

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Siapa yang perlukan Meal Shakes?

1. Anak-anak yang susah nak makan terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese atau y memilih makan
2. Orang dewasa yang tak sempat nak breakfast (mealshake sangat sesuai sebab ada complete nutrition)
3. Ibu mengandung yang alahan teruk..(tak boleh nak makan asyik muntah2)
4. Anak kecil yang sering demam dan selesema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)
5. Sangat sesuai di ambil untuk anak2 yang obes atau berat badan berlebihan.
6. Ibu2 mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat khususnya yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Meal shake ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yang lazat.
7. Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.

Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan. Boleh ditambah ke dalam jus, protin soya atau ape-ape minuman sahaja…dan sedap diminum sejuk atau suam.. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

                Isabella bersama Shaklee promo item bulan Jun 2013 – Meal shakes Beli 6 Percuma 1



Untuk Info & Order: 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...