Toner Jangan Lupa Gunakannya

Jangan Lupa Guna Toner

Tahukah anda selepas mencuci muka dengan pencuci, anda perlu menggunakan toner terlebih dahulu sebelum menggunakan krim muka (moisturiser)?

Ini adalah kerana pori-pori muka anda akan terbuka apabila di basuh dengan pencuci muka.

Toner pula berfungsi untuk membuang lebihan daki-daki di muka dan menutup pori-pori yang telah dibuka semasa mencuci.

Kebanyakan dari kita selalu skip kan untuk menggunakan toner? Selalu selepas mencuci kita akan terus menggunakan krim. Cuba bayangkan krim yang kita sapu di muka tu terus memasuki pori-pori yang terbuka tu.

Patut la jerawat lebih cepat naik.

Jadi pastikan ye kawan-kawan, jangan lupa langkah-langkah iaitu

1) pencuci

2) toner dan last sekali baru guna

3) krim moisturiser.

 

toner

Sofia menggunakan Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser dan Enfuselle Hydrating Toner

 

Untuk senarai produk kecantikan Shaklee, boleh klik di sini –> Senarai pencuci, toner dan krim daripada Shaklee untuk kulit muka normal/kering/biasa.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Nutriwhite Memutihkan Kulit

Nutriwhite Memutihkan Kulit

 

nutriwhite memutihkan kulit

Tangan belah kiri sahaja yang Sofia telah gunakan Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser.

“Kak, Berapa Lama Muka Saya Boleh Putih?”

Acap kali ditanya soalan di atas. Selalunya saya akan berkata jika gunakan secara konsisten Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ini, boleh la nampak hasilnya dalam sebulan dua nanti.

Tergerak hati nak cuba gunakan ke atas tangan. Baru pertama kali gosok di tangan sebelah kiri. Selama ni gosok di muka sahaja. Patut la rasa muka ni dah cerah especially bila selfie atau bergambar bersama Bella.

Kat tangan ni baru pertama kali. Sekali gosok dah nampak beza. Cerah, bersih aje tangan belah kiri Sofia tu.

Maka, terjawab la soalan customer. Berapa lama nak nampak hasilnya? Sekarang boleh la Sofia jawab, “Sekali guna sahaja dah nampak hasilnya dik.”

10538534_10152973117265958_7573387017162172018_n

Kandungan Semulajadi Nutriwhite

Kandungan Semulajadi Nutriwhite

Yang penting produk Shaklee tidak mengandungi agen pemutih yang boleh menipiskan kulit. Sofia sendiri dah menggunakan Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ini selama setahun lebih.

shaklee selangor

Berminat dengan produk Nutriwhite yang lain? Boleh tengok di sini ye.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...