WHY SHAKLEE

WHY SHAKLEE – APA SHAKLEE DAH BERI PADA SAYA

Jika di tanya pada Kak Pia apa yang Shaklee dah beri pada Kak Pia, yang mula-mula Kak Pia akan ingat ialah mata dan muka Bella.

Continue reading

Share Button

Aktiviti Cuti Sekolah

Aktiviti Cuti Sekolah

 

Aktiviti cuti sekolah Bella kali ini ialah balik kampung.

 

Haha macam lawak bunyinya tapi itulah dia. Bella tinggal bersama atok dan neneknya di kampung yang jauhnya hanya 10 minit dari rumah Sofia.  Hehe bunyi macam berjam jauhnya kan?  🙂  🙂  🙂

 

Mama yang terlebih emosi. Walaupun duduk jarak 10 minit aje, bukannya Sofia ke sana tengok Bella buat apa. Memang Sofia biarkan aje Bella kat sana. Biarlah dia ‘bonding’ dengan atok dan neneknya tu. Selalu juga ayah dan adik Sofia whatsapp gambar-gambar Bella. Jadi Sofia tahulah juga apa aktiviti mereka pada hari itu.

 

Namun….RINDUNYA!!!! Rindu yang amat pada anak seorang ni.

 

Entah bila dia nak balik. Bila tanya Bella, dia nak tinggal lagi dengan atok dan nenek.

 

Mama sedih. Mama merajuk. Balik nanti Bella kena pujuk mama.

 

aktiviti cuti sekolah

Tu dia. Bella tolong nenek siram pokok bunga. Hehehe

 

Takpelah. Sementara Bella di sana biarlah mama fokus dengan bisnes mama ni.

 

Ada yang memerlukan produk Shaklee? Boleh hubungi Sofia ye.  🙂

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Upin Dan Ipin Jeng Jeng Jeng

Upin Dan Ipin Jeng Jeng Jeng 

Petang tadi  dapat  tunaikan hajat Bella untuk menonton filem  Upin dan Ipin  di pawagam. Sudah berbulan lamanya Bella menunggu. 

Kami telah membeli tiket secara on-line untuk mengelakkan beratur panjang  di kaunter tiket. 

Seronok Sofia lihat muka Bella yang sangat teruja lebih-lebih  lagi bila Upin dan Ipin keluar untuk  berjumpa peminat di ruang menunggu.

bella

SINOPSIS Upin Dan Ipin: Jeng Jeng Jeng! 

upin ipin jeng jeng

Aqish ialah seorang anak yatim yang setia meminati Upin dan Ipin, suka melukis dan menggantung gambar Upin dan Ipin, bahkan suka berangan-angan berkawan dengan watak-watak Upin dan Ipin. Pada suatu hari, nasib malang melanda Aqish apabila rumah anak yatim dan tanah yang didudukinya bakal dijual kepada pihak luar, memungkinkan Aqish kehilangan tempat untuk bergantung. Duka Aqish begitu menyentuh perasaan sehingga watak-watak Upin dan Ipin dalam lukisan pun terasa dan mereka pun muncul ke dalam dunia Aqish dalam bentuk watak hidup untuk menghiburkan dan menemani Aqish dalam menghadapi dugaan.

Bahasa: Melayu
Klasifikasi: U
Tarikh Tayangan: 24 November 2016
Genre: Pengembaraan / Animasi
Durasi: 1 Jam 38 Minit
Pengedar: Primeworks Studios
Pelakon: Asyiela Putri, Puteri Balqis, Awie, Remy Ishak, Sara Ali
Pengarah: Erma Fatima, Hajah Ainon Ariff
Format: 2D

Bagi Sofia cerita ini sangat Best. Tak kering gusi. Bella boleh duduk diam kat kerusi dan ada masanya bangun menari hehehe.

 

Jangan lupa menghubungi Sofia untuk mendapatkan produk Shaklee anda hari ini.  🙂

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Reward

Reward

reward

 

Untuk kerja keras bulan lepas, Shaklee telahpun reward semua pengedar dengan cash bonus pada 14 Oktober lepas.

 

Ini reward daripada upline Sofia pula, Ummi dalam bisnes Shaklee ini. Mentor yang banyak membantu Sofia membangunkan bisnes ini.

 

Buku ini bertajuk Espoir. Espoir ialah perkataan Perancis yang bermaksud “berharap” atau dalam bahasa Inggeris ianya bermakna “hope”.

 

Tak sabar Sofia nak baca buku ini.

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Effective Leader September 2016

effective leader september

 

Alhamdulillah.

 

Sofia ialah salah seorang Effective Leader September 2016.

 

<3 <3 <3

 

Nak join Shaklee di bawah group Sofia?

Boleh baca cara menjadi ahli shaklee di sini dan register terus sebagai ahli di http://www.shaklee.com.my/?joinnow=905873 (klik di JOIN NOW)

Hubungi Sofia untuk Sofia aktifkan keahlian anda.

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...