Cabut Gigi Ketika Berpantang

Cabut Gigi Ketika Berpantang

 

Boleh ke cabut gigi ketika berpantang?  Biasanya ibu-ibu berpantang akan disuruh agar tunggu selepas habis berpantang baru berjumpa doktor gigi untuk cabut gigi.

Continue Reading

Suplemen Bantu Percepatkan Penyembuhan Luka

Suplemen Bantu Percepatkan Penyembuhan Luka?

 

penyembuhan luka
Setelah 4 bulan penggunaan Vitamin C dan E
Continue Reading

Sijil Halal Shaklee 2017

Sijil Halal Shaklee 2017

 

Shaklee sentiasa mengemaskini sijil halalnya. Di bawah ialah Sijil Halal Shaklee 2017.

 

sijil halal shaklee 2017
Sijil Halal Shaklee 2017

 

Sijil Halal Shaklee 2017 dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA).  ISA tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM.

Continue Reading

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

 

Shaklee telah keluarkan notis mengatakan akan menghentikan pengeluaran rangkaian skin care Nutriwhite dan Enfuselle kerana akan mula memasarkan skin care baru.

 

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran
Stok yang sudah habis tidak akan di re stok semula. Boleh lihat dalam gambar bila ia akan diberhentikan penjualannya.

 

Sofia pun teringat pada pencuci dan moisturiser yang Sofia guna. Dah nak habis dah. Cepat-cepat Sofia order sebab takut jika tunggu esok stok habis tak sempat beli.

 

 

Hampir setahun tak beli pencuci sebab satu tiub tu tahan 9 hingga 12 bulan. Moisturizer pula beli setiap 3 hingga 4 bulan. Sangatlah berbaloi. Hasilnya pun terbaik. Sayang pulak bila tahu Shaklee akan discontinue worldwide.

Kawan-kawan yang dah biasa gunakan rangkaian skin care Shaklee ni take note ye.

Kalau dah nak habis tu cepat beli.

Kalau nak tunggu yang baru, pastikan yang lama masih ada. Jangan bila stok dah habis baru nak cari. 😁😁

 

Lebih info tentang Nutriwhite di sini.

Lebih info tentang Enfuselle di sini.

 

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

B-Complex Anti Stress

B-Complex Anti Stress – Testimoni

 

Siapa kat sini selalu moody? Selalu sentap? Selalu marahkan anak bila dah penat? Kesian kat anak tau.

 

b-complex anti stress

Customer Sofia ni baru masuk kerja selepas berpantang siang tadi.

Katanya emosinya lebih terkawal sejak makan b-complex.

B-complex memang anti-stress. Jadi dapatlah kawal emosi tu.

 

Agak-agaknya vitamin B yang mana satu yang dapat kawalkan emosi tu? Sebenarnya yang bertidak untuk mengawal stress, emosi, mood dan juga depression ialah Vitamin B12. Vitamin B12 tidak dihasilkan oleh tubuh badan kita. Dan kebanyakkan orang tidak mendapat khasiat vitamin B12 yang secukupnya setiap hari.

Kekurangan Vitamin B12 juga menyumbang kepada –

  • peningkatan risiko penyakit jantung
  • keletihan dan
  • anemia (kekurangan sel darah merah)

 

Buat yang selalu moody tak tentu pasal tu, cubalah makan sebiji B-Complex setiap hari.

 

 Kalau nak cuba sebotol mesej Sofia ye. Harga retail cuma rm53.75 dan cukup untuk penggunaan selama 4 bulan.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading