Promosi November 2016

Promosi November 2016

promosi november 2016

Salam semua

Mesti semua dah tertunggu-tunggu promosi november 2016 kan?

Ada 4 produk yang dipromosikan bulan ni iaitu:

 

1. Lecithin – Beli 3 Percuma 1

lecithin

Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lecithin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel.

Lecithin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh.

  • Setiap sajian membekalkan 3.1g lecithin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol
  • Dirumus daripada sumber semula jadi iaitu kacang soya

 

Untuk maklumat lanjut tentang LECITHIN boleh baca DI SINI.
2. Alfalfa (saiz kecil dan besar) – Beli 3 Percuma 1

alfalfa

Alfalfa merupakan pusat pegumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6 meter ke bawah mampu menyerap nutrien

dan mineral daripada tanah, manakala daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis.

Alfalfa Complex merupakan Shaklee Signature Formula yang pada asalnya dibangunkankan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Kami hanya menggunakan alfalfa berkualiti tinggi yang ditanam di California bagi produk ini bagi memastikan sumber bahan mentah yang kaya dengan pelbagai nutrien termasuk kalsium, fosforus, zat besi dan  magnesium di samping klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.

  • Alfalfa daripada sumber semula jadi
  • Setiap sajian membekalkan 300mg kalsium, iaitu bersamaan dengan satu gelas susu

 

Untuk maklumat lanjut tentang ALFALFA boleh baca DI SINI.

 

3. Nutriferon – Beli 2 dapat diskaun 5% dan juga Beli 6 Percuma 1

 

nutriferon

NutriFeron® merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun.

  • Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi
  • Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi ini dihasilkan daripada biji labu, bunga kesumba, biji plantago dan kudup bunga bebuas Jepun

 

Untuk maklumat lanjut tentang NUTRIFERON boleh baca DI SINI.

 

4. Vita-lea for Children – Beli 3 Percuma 1

 

vita-leachildren

 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

 

Untuk maklumat lanjut tentang VITA-LEA FOR CHILDREN boleh baca DI SINI.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Berminat untuk mendapatkan produk-produk di atas?

 

Seperti biasa, boleh hubungi Sofia ye.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Shaklee Promosi Oktober 2016

Promosi Oktober 2016

 

Ialah…

 

Minyak ikan yang paling tulen di pasaran iaitu…

 

OmegaGuard

 

omega-3, omega

 

Nak tahu lebih lanjut tentang OmegaGuard boleh klik di sini.

 

Nak order OmegaGuard?

Boleh buat pesanan terus di sini.

esell-shaklee-logo

 

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : vitamin_c_shakleebysofia
Continue Reading

Promosi Oktober 2015

Promosi Oktober 2015

 

Shaklee baru je announce promosi bulan ni. Sofia rasa ianya sangatlah menarik.

 

Jom kita lihat satu per satu. 🙂

 

Clearance Sale Vitamin E – Beli 2 dapat diskaun 50%

 

144359658390717

Untuk lebih maklumat tentang Vitamin E – Klik SINI

 

GLA Complex – Beli 2 dapat diskaun 5%

OmegaGuard – Beli 2 dapat diskaun 5%

 

144359626412288

GLA Complex – Beli 6 dapat diskaun 7

OmegaGuard – Beli 6 dapat diskaun 7

144359594035731

Untuk lebih maklumat tentang GLA Complex – Klik SINI

Untuk lebih maklumat tentang OmegaGuard – Klik SINI

 

Kalau consume semua ni dapat apa? Vitamin E, GLA dan OmegaGuard boleh di kategorikan dalam Set Cantik dan juga Set Kesuburan. Tak perlu nak cerita banyak tentang yang nak cantik, tapi yang mempunyai masalah kesuburan tu (lelaki dan perempuan) sila-sila lah dapatkan ketiga-tiga produk ini bulan ni juga.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Promosi Shaklee Januari 2015 : Vivix, Alfalfa dan Vita-Lea for Children

Selamat Tahun Baru 2015! Rasa macam baru je mula tahun 2014, sebenarnya dah tamat dan memasuki tahun 2015. Nowadays memang cepat je rasa masa berlalu.

Begitu juga dengan anak. Kadang-kadang terasa baru sahaja melahirkannya semalam. Rupa-rupanya dah 2 tahun lebih sudah.  🙂

Pagi tadi kami dikejutkan oleh sms yang kami terima daripada Shaklee. Ingatkan sebab hari ni public holiday, lambatlah kami akan mendapat berita tentang promosi yang dibuat oleh Shaklee untuk bulan Januari 2015.  Ternyata sangkaanku salah. Awal pagi lagi kami sudah mendapat khabar gembira.

BERITA 1

142006918484187

Sofia tak ingat berapa lama cinch tea ni takde di pasaran. Agak-agak ada dalam 6 hingga 7 bulan kut. Sofia memang suka minum cinch tea ni. Kalau mengantuk, minum secawan terus segar. KLIK SINI untuk lebih info tentang Cinch Tea.

BERITA 2

promosi shaklee januari 2015Sofia rasa macam nak melompat bila baca tentang Vita-Lea for Children ni. Mana tak. Dah 2 tahun menghilang. Kini ia kembali dengan NEW IMPROVED FORMULA. Sepanjang 2 tahun ia tidak ada di pasaran, ramai ibu-ibu yang mencarinya.

BERITA 3 – PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2015

VITA LEA FOR CHILDRENPromosi Pertama – VITA-LEA FOR CHILDREN BELI 3 PERCUMA 1

 

vivixPromosi Ke-dua – VIVIX BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tiga – VIVIX BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Alfalfa Complex Promosi Ke-empat – ALFALFA BESAR BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-lima – ALFALFA BESAR BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Promosi Ke-enam – ALFALFA KECIL BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tujuh- ALFALFA KECIL BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Bukan itu sahaja. Dengan setiap pembelian 6 botol VIVIX pada bulan Januari ini, anda juga akan turut menerima:

– Free 1 botol VIVIX bernilai RM475

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM250.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

Manakala, setiap pembelian 2 botol VIVIX pada bulan ini pula akan menerima:

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM36.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang VIVIX.

KLIK SINI untuk lebih info tentang ALFALFA.

 

Hubungi kami untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Continue Reading

Promosi Berganda Oktober 2014

Promosi Berganda Oktober 2014

promosi berganda

Wah! Wah! Wah!!!

 

Shaklee buat promosi berganda lagi!!!

 

Kali ni meal shakes bersama ESP pula.

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang meal shakes.

KLIK SINI untuk lebih info tentang ESP (Energising Soy Protein).

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading