Promosi Bulan Jun 2014 – JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Promosi bulan ini melayakkan anda menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA.

Promosi apa ye? 

Promosi Beli 6 Botol Vitamin E, Percuma 1 Botol Vitamin E yang Bernilai RM149.

Apa lagi yang anda akan dapat?
Cash rebate berjumlah RM35.

Vitamin E elok untuk apa?
hilangkan parut
hilangkan jerawat
cantikkan kulit
juga dikenali sebagai VITAMIN CINTA kerana membantu merawat masalah kedinginan suami isteri.

Banyak sangat sampai tujuh botol nak buat apa?
2 untuk saya
– 1 untuk ibu
– 1 untuk kakak
– 1 untuk adik
– 1 untuk suami
– 1 untuk anak

Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang Vitamin E Shaklee.

Klik sini 
untuk membaca testimoni Sofia menggunakan Vitamin E.



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Promosi Mei 2014 – Beli 6 Percuma 1 Meal Shakes


Petang tadi baru Shaklee announce promosi bulan ini ialah Meal Shakes Beli 6, Percuma 1.

Secara ringkas, meal shakes ini sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak yang berumur setahun ke atas. Tapi kanak-kanak hanya minum sikit je tau! Kalau yang berumur setahun kita hanya beri satu sudu kecil sehari sekali sahaja. Dan ia harus diberi bersama susu. (Just campur aje dalam susu) tapi anak mestilah sudah berumur setahun lebih. Yang masih belum berumur setahun, susu ibu tanpa apa-apa campuran adalah yang terbaik buat mereka. Kalau nak juga, kita kasi ibu yang minum dan baby akan dapat khasiatnya melalui susu ibu.

Untuk dewasa macam mana? Meal shakes sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat) terutama yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Meal shakes ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yg lazat. MealShake ni juga bagus untuk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.

Sofia suka minum meal shakes yang di bancuh dengan esp dan performance drink. Rasanya sangat sedap! Suka minum especially bila nak bersahur kerana ia memberi rasa kenyang yang lebih lama. Tak makan nasi sewaktu bersahur pun takpe.

Bella pula akan diberi meal shakes di campur ke dalam susunya sehari sekali sahaja. Baunya pun wangi. Bella suka. Dan Alhamdulillah Bella amat jarang dihinggapi selesema dan batuk-batuk.

Boleh klik di sini ya untuk info lanjut tentang meal shakes.

Isabella dengan promosi beli 6, percuma 1 meal shakes pada tahun 2013

      

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Promosi April 2014 – Ostematrix – Beli 6 Percuma 1


Tulang yang kuat untuk badan yang kuat. Supplemen untuk kesihatan tulang Shaklee dirumus khas daripada campuran nutrien yang berkualiti tinggi untuk pembinaan tulang. Ia direka untuk meningkatkan penyerapan kalsium dan membantu membina tulang dan gigi yang kuat.

Antara Tanda-Tanda Kekurangan Kalsium:

1. Kebas-kebas kaki dan tangan

2. Kekejangan atau kram otot

3. Sukar/susah nak tidur

4. Rapuh kuku

5. Sakit Sendi

6. Gigi reput

Klik sini untuk lebih info tentang Ostematrix.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

———————————————————————————————————————————————————–
Sebotol ostematrix adalah untuk penggunaan sebulan. 

Harga pasaran sebotol Ostematrix = RM61
Set Beli 6, Percuma 1 bernilai RM366

Nak harga lebih murah? Jom join saya dan jadi ahli Shaklee untuk menikmati Ostematrix dengan harga ahli. Klik di sini untuk cara-cara menjadi pengedar Shaklee yang sah.



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Promosi Mac 2014 – Apa Yang Anda Boleh Dapat Dengan Promosi Ini?

Bulan ini ialah bulan promosi ESP Shaklee. Beli 6, Percuma 1. Jika anda membeli satu set ini, dengan automatiknya anda akan menjadi ahli Shaklee tanpa dikenakan bayaran pendaftaran sebanyak RM65. Anda juga layak untuk mendapatkan cash rebate sebanyak RM36.

Secara ringkas jika anda membeli 6 canister ESP –
1. Dapat satu canister ESP percuma bernilai RM150
2. Automatik jadi ahli Shaklee dengan bayaran keahlian RM0
3. Cash rebate RM36

Jadi berapa yang anda dapat jimat dengan belian ini? RM150 + RM65 + RM36 = RM251

Wow! Banyak tu!!!

Jika anda memang pengguna tegar ESP, fikirkanlah ya. Jika anda baru nak merasa/mencuba, ajak ahli keluarga atau rakan-rakan kongsi beli satu set kerana ianya LEBIH JIMAT.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran 

Continue Reading

Promosi Mac 2014 – Energising Soy Protein (ESP)

Pengumuman! Pengumuman!
Promosi bulan Mac 2014 ialah ESP iaitu best seller Shaklee.
Jika anda berminat untuk mencuba ESP dengan harga promosi,  inilah masanya. Jangan tunggu lagi.
Hubungi Sofia sebelum terlewat.
Klik sini untuk penerangan lanjut dan testimoni ESP.
Untuk Info & Order:Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading