Promosi Oktober 2015

Promosi Oktober 2015

 

Shaklee baru je announce promosi bulan ni. Sofia rasa ianya sangatlah menarik.

 

Jom kita lihat satu per satu. 🙂

 

Clearance Sale Vitamin E – Beli 2 dapat diskaun 50%

 

144359658390717

Untuk lebih maklumat tentang Vitamin E – Klik SINI

 

GLA Complex – Beli 2 dapat diskaun 5%

OmegaGuard – Beli 2 dapat diskaun 5%

 

144359626412288

GLA Complex – Beli 6 dapat diskaun 7

OmegaGuard – Beli 6 dapat diskaun 7

144359594035731

Untuk lebih maklumat tentang GLA Complex – Klik SINI

Untuk lebih maklumat tentang OmegaGuard – Klik SINI

 

Kalau consume semua ni dapat apa? Vitamin E, GLA dan OmegaGuard boleh di kategorikan dalam Set Cantik dan juga Set Kesuburan. Tak perlu nak cerita banyak tentang yang nak cantik, tapi yang mempunyai masalah kesuburan tu (lelaki dan perempuan) sila-sila lah dapatkan ketiga-tiga produk ini bulan ni juga.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Januari 2015 : Vivix, Alfalfa dan Vita-Lea for Children

Selamat Tahun Baru 2015! Rasa macam baru je mula tahun 2014, sebenarnya dah tamat dan memasuki tahun 2015. Nowadays memang cepat je rasa masa berlalu.

Begitu juga dengan anak. Kadang-kadang terasa baru sahaja melahirkannya semalam. Rupa-rupanya dah 2 tahun lebih sudah.  🙂

Pagi tadi kami dikejutkan oleh sms yang kami terima daripada Shaklee. Ingatkan sebab hari ni public holiday, lambatlah kami akan mendapat berita tentang promosi yang dibuat oleh Shaklee untuk bulan Januari 2015.  Ternyata sangkaanku salah. Awal pagi lagi kami sudah mendapat khabar gembira.

BERITA 1

142006918484187

Sofia tak ingat berapa lama cinch tea ni takde di pasaran. Agak-agak ada dalam 6 hingga 7 bulan kut. Sofia memang suka minum cinch tea ni. Kalau mengantuk, minum secawan terus segar. KLIK SINI untuk lebih info tentang Cinch Tea.

BERITA 2

promosi shaklee januari 2015Sofia rasa macam nak melompat bila baca tentang Vita-Lea for Children ni. Mana tak. Dah 2 tahun menghilang. Kini ia kembali dengan NEW IMPROVED FORMULA. Sepanjang 2 tahun ia tidak ada di pasaran, ramai ibu-ibu yang mencarinya.

BERITA 3 – PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2015

VITA LEA FOR CHILDRENPromosi Pertama – VITA-LEA FOR CHILDREN BELI 3 PERCUMA 1

 

vivixPromosi Ke-dua – VIVIX BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tiga – VIVIX BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Alfalfa Complex Promosi Ke-empat – ALFALFA BESAR BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-lima – ALFALFA BESAR BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Promosi Ke-enam – ALFALFA KECIL BELI 6 PERCUMA 1

Promosi Ke-tujuh- ALFALFA KECIL BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%

Bukan itu sahaja. Dengan setiap pembelian 6 botol VIVIX pada bulan Januari ini, anda juga akan turut menerima:

– Free 1 botol VIVIX bernilai RM475

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM250.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

Manakala, setiap pembelian 2 botol VIVIX pada bulan ini pula akan menerima:

– Free Shaklee Membership bernilai RM65

– Menerima Cash Bonus daripada Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Februari 2015 sebanyak RM36.

– Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (less 20% – 33%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang daripada Shaklee

– Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang VIVIX.

KLIK SINI untuk lebih info tentang ALFALFA.

 

Hubungi kami untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Continue Reading

Related Posts

Promosi Berganda Oktober 2014

Promosi Berganda Oktober 2014

promosi berganda

Wah! Wah! Wah!!!

 

Shaklee buat promosi berganda lagi!!!

 

Kali ni meal shakes bersama ESP pula.

 

KLIK SINI untuk lebih info tentang meal shakes.

KLIK SINI untuk lebih info tentang ESP (Energising Soy Protein).

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts

Promosi Bulan Jun 2014 – JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Promosi bulan ini melayakkan anda menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA.

Promosi apa ye? 

Promosi Beli 6 Botol Vitamin E, Percuma 1 Botol Vitamin E yang Bernilai RM149.

Apa lagi yang anda akan dapat?
Cash rebate berjumlah RM35.

Vitamin E elok untuk apa?
hilangkan parut
hilangkan jerawat
cantikkan kulit
juga dikenali sebagai VITAMIN CINTA kerana membantu merawat masalah kedinginan suami isteri.

Banyak sangat sampai tujuh botol nak buat apa?
2 untuk saya
– 1 untuk ibu
– 1 untuk kakak
– 1 untuk adik
– 1 untuk suami
– 1 untuk anak

Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang Vitamin E Shaklee.

Klik sini 
untuk membaca testimoni Sofia menggunakan Vitamin E.



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts

Promosi Mei 2014 – Beli 6 Percuma 1 Meal Shakes


Petang tadi baru Shaklee announce promosi bulan ini ialah Meal Shakes Beli 6, Percuma 1.

Secara ringkas, meal shakes ini sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak yang berumur setahun ke atas. Tapi kanak-kanak hanya minum sikit je tau! Kalau yang berumur setahun kita hanya beri satu sudu kecil sehari sekali sahaja. Dan ia harus diberi bersama susu. (Just campur aje dalam susu) tapi anak mestilah sudah berumur setahun lebih. Yang masih belum berumur setahun, susu ibu tanpa apa-apa campuran adalah yang terbaik buat mereka. Kalau nak juga, kita kasi ibu yang minum dan baby akan dapat khasiatnya melalui susu ibu.

Untuk dewasa macam mana? Meal shakes sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat) terutama yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Meal shakes ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yg lazat. MealShake ni juga bagus untuk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.

Sofia suka minum meal shakes yang di bancuh dengan esp dan performance drink. Rasanya sangat sedap! Suka minum especially bila nak bersahur kerana ia memberi rasa kenyang yang lebih lama. Tak makan nasi sewaktu bersahur pun takpe.

Bella pula akan diberi meal shakes di campur ke dalam susunya sehari sekali sahaja. Baunya pun wangi. Bella suka. Dan Alhamdulillah Bella amat jarang dihinggapi selesema dan batuk-batuk.

Boleh klik di sini ya untuk info lanjut tentang meal shakes.

Isabella dengan promosi beli 6, percuma 1 meal shakes pada tahun 2013

      

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Related Posts