Promosi Mei 2014 – Beli 6 Percuma 1 Meal Shakes


Petang tadi baru Shaklee announce promosi bulan ini ialah Meal Shakes Beli 6, Percuma 1.

Secara ringkas, meal shakes ini sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak yang berumur setahun ke atas. Tapi kanak-kanak hanya minum sikit je tau! Kalau yang berumur setahun kita hanya beri satu sudu kecil sehari sekali sahaja. Dan ia harus diberi bersama susu. (Just campur aje dalam susu) tapi anak mestilah sudah berumur setahun lebih. Yang masih belum berumur setahun, susu ibu tanpa apa-apa campuran adalah yang terbaik buat mereka. Kalau nak juga, kita kasi ibu yang minum dan baby akan dapat khasiatnya melalui susu ibu.

Untuk dewasa macam mana? Meal shakes sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat) terutama yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Meal shakes ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yg lazat. MealShake ni juga bagus untuk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.

Sofia suka minum meal shakes yang di bancuh dengan esp dan performance drink. Rasanya sangat sedap! Suka minum especially bila nak bersahur kerana ia memberi rasa kenyang yang lebih lama. Tak makan nasi sewaktu bersahur pun takpe.

Bella pula akan diberi meal shakes di campur ke dalam susunya sehari sekali sahaja. Baunya pun wangi. Bella suka. Dan Alhamdulillah Bella amat jarang dihinggapi selesema dan batuk-batuk.

Boleh klik di sini ya untuk info lanjut tentang meal shakes.

Isabella dengan promosi beli 6, percuma 1 meal shakes pada tahun 2013

      

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat/Line: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Continue Reading

Promosi April 2014 – Ostematrix – Beli 6 Percuma 1


Tulang yang kuat untuk badan yang kuat. Supplemen untuk kesihatan tulang Shaklee dirumus khas daripada campuran nutrien yang berkualiti tinggi untuk pembinaan tulang. Ia direka untuk meningkatkan penyerapan kalsium dan membantu membina tulang dan gigi yang kuat.

Antara Tanda-Tanda Kekurangan Kalsium:

1. Kebas-kebas kaki dan tangan

2. Kekejangan atau kram otot

3. Sukar/susah nak tidur

4. Rapuh kuku

5. Sakit Sendi

6. Gigi reput

Klik sini untuk lebih info tentang Ostematrix.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

———————————————————————————————————————————————————–
Sebotol ostematrix adalah untuk penggunaan sebulan. 

Harga pasaran sebotol Ostematrix = RM61
Set Beli 6, Percuma 1 bernilai RM366

Nak harga lebih murah? Jom join saya dan jadi ahli Shaklee untuk menikmati Ostematrix dengan harga ahli. Klik di sini untuk cara-cara menjadi pengedar Shaklee yang sah.



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Continue Reading

Promosi Mac 2014 – Apa Yang Anda Boleh Dapat Dengan Promosi Ini?

Bulan ini ialah bulan promosi ESP Shaklee. Beli 6, Percuma 1. Jika anda membeli satu set ini, dengan automatiknya anda akan menjadi ahli Shaklee tanpa dikenakan bayaran pendaftaran sebanyak RM65. Anda juga layak untuk mendapatkan cash rebate sebanyak RM36.

Secara ringkas jika anda membeli 6 canister ESP –
1. Dapat satu canister ESP percuma bernilai RM150
2. Automatik jadi ahli Shaklee dengan bayaran keahlian RM0
3. Cash rebate RM36

Jadi berapa yang anda dapat jimat dengan belian ini? RM150 + RM65 + RM36 = RM251

Wow! Banyak tu!!!

Jika anda memang pengguna tegar ESP, fikirkanlah ya. Jika anda baru nak merasa/mencuba, ajak ahli keluarga atau rakan-rakan kongsi beli satu set kerana ianya LEBIH JIMAT.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran 

Share Button
Continue Reading

Promosi Mac 2014 – Energising Soy Protein (ESP)

Pengumuman! Pengumuman!
Promosi bulan Mac 2014 ialah ESP iaitu best seller Shaklee.
Jika anda berminat untuk mencuba ESP dengan harga promosi,  inilah masanya. Jangan tunggu lagi.
Hubungi Sofia sebelum terlewat.
Klik sini untuk penerangan lanjut dan testimoni ESP.
Untuk Info & Order:Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Continue Reading

Promosi Bulan Januari 2014 – Alfalfa Complex (Large and Small)

 
Salam semua!
 
Dah hari ke lapan dah kita di bulan Januari ini. Sofia mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2014. Semoga kita sama-sama dapat merealisasikan azam tahun baru kita ye.
 
Di sini Sofia nak memperkenalkan promosi Shaklee untuk bulan ini iaitu Alfalfa Complex. Alfalfa Complex Shaklee dating dalam dua pakej iaitu botol kecil (mengandungi 330 biji) dan botol besar (mengandungi 700 biji).
 
 
 
 
 

Apakah Khasiat Alfalfa?

Untuk merawat simptom:

Bengkak
Sakit sendi
Arthritis
Ulser
Penyakit perut
Masalah kolon
Sakit ulu hati
Hernia
Sembab air
Tiada selera makan
Bengkak buku lali / kaki
Sinus / Alahan
Hayfever
Gout
Badan / kaki / nafas berbau
Detoksifikasi

Apakah Ciri-ciri Alfalfa?

Antihistamin
Diuretik
Membantu penghadaman
Kaya dengan serat dan klorofil
Kaya dengan mineral
Baik untuk pesakit kencing manis
Merendahkan kolestrol
Anti-tumor
Anti-bakteria

VITAMIN yang ditemui dalam Alfalfa

Vitamin A
Untuk penglihatan
Membina ketahanan terhadap jangkitan, terutamanya dalam saluran pernafasan
Menggalakkan pertumbuhan sel
Menggalakkan kulit yang sihat
Penting semasa kehamilan

Vitamin E
Melindungi sel-sel terhadap kerosakan daripada sinaran dan matahari dan pencemaran udara
Kesihatan jantung, kardiovaskular dan kesihatan otot
Memperbaiki fungsi imun
Menguatkan otot di dalam badan
Membantu membawa nutrien ke sel-sel dan membantu menguatkan dinding pembuluh darah
Membantu fokus mata

Vitamin U
Menggalakkan kesihatan badan untuk membantu mengatasi ulser peptik

Vitamin B6
Membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak
Menggalakkan kesihatan saraf dan kulit
Membantu mengurangkan loya

Vitamin K
Penting bagi pembekuan darah
Penting dalam fungsi hati
Menyumbang kepada kecergasan dan panjang umur

Vitamin D
Mengawal penggunaan kalsium dan fosforus di dalam badan dan oleh itu diperlukan untuk pembentukan gigi dan tulang yang kuat dan sihat

MINERAL yang ditemui dalam Alfalfa

Kalsium
Membina dan mengekalkan tulang dan gigi
Membantu darah membeku
Membantu dalam kecergasan dan daya tahan
Mengawal rentak jantung
Melegakan saraf

Zat Besi
Diperlukan dalam pembinaan hemoglobin
Membantu pengangkutan oksigen di dalam darah

Kalium
Perlu bagi saraf otot, tindakan jantung dan tindak balas enzim
Pencernaan lemak

Fosforus
Diperlukan untuk tulang yang normal dan struktur gigi
Saling berkait dengan tindakan kalsium dan vitamin D
Meningkatkan peranan tisu saraf

Klorin (klorida)
Elektrolit penting yang membersihkan dan menyucikan badan
Mengawal metabolisme lemak, gula dan kanji

Sodium
Mengawal keseimbangan cecair di seluruh badan
Meneutralkan asid
Menghalang pembekuan darah
Mengaktifkan limpa, usus dan fungsi perut

Silikon Magnesium
Membantu badan untuk menangani sembelit
Ketahanan saraf
Melindungi kulit dan badan
Merangsang fungsi otak

Lain-lain KEISTIMEWAAN Alfalfa

Kaya dengan protein
18.9% berbanding daging lembu
3.3% berbanding susu
13.1% berbanding telur
Otot terdiri protein dan kurang protein menyebabkan keletihan dan kelesuan
Membantu dalam penyusuan ibu

Akar alfalfa yang dalam mencari mineral penting dalam tanah, yang tidak kesampaian oleh tumbuh-tumbuhan lain.

Alfalfa adalah milk booster yang sekian lama digunakan di benua Amerika.

AWAS!!! Tidak semua alfalfa adalah sama

Alfalfa yang didapati di supermarket adalah alfalfa sprout (biji cambah). Alfalfa lain mungkin ditanam dengan kaedah yang tidak mementingkan teknologi hijau. Alfalfa Shaklee diperbuat dari daun alfalfa bermutu tinggi yang ditanam di California, USA – ditanam tanpa pestisid, racun kulat, bacteriosides, hormon sintetik dan bahan kimia. Source
 
Jadi, dapatkan alfalfa yang terbaik hanya dari SHAKLEE!
 
 
Nak tahu lebih lanjut tentang alfalfa? Sila click di link ini http://sovitamin.com/search/label/Alfalfa
 
 
Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading