Nak Nangis Sakit Lutut

Nak Nangis Sakit Lutut!!!

 

Hari ni Sofia nak kongsi pengalaman Sofia mengenai Collagen Powder Shaklee.

 

Collagen Powder Shaklee memang terkenal sebagai salah satu minuman kecantikan tapi tahukah anda collagen juga diperlukan untuk kesihatan tulang dan sendi otot?

 

Kali terakhir Sofia minum Collagen ni masa nak raya puasa beberapa bulan lepas. Ye laaa, nak cantik masa raya kan? 🙈

 

Lepas habis sekotak Sofia tak makan dah collagen tapi Sofia konsisten makan produk Shaklee yang lain.

 

Kisahnya, Jumaat lepas Sofia sakit lutut. Lutut boleh bengkok tapi tak boleh nak luruskan. Sakit!!! 😣

 

Nak solat pun kena solat duduk kat kerusi. 😥

 

Sofia dah gi urut. Pain killer pun dah makan.

 
Tapi tak de perubahan. 😅

 

Ostematrix dan OmegaGuard pun makan juga tapi kaki masih sakit.

 

Isnin sebelum tidur, baru Sofia teringat nak minum Collagen Powder.

 

Kesannya, Selasa dah kurang sakitnya.

 

Hari ni Rabu, pagi lagi Sofia dah minum Collagen di bancuh bersama Cinch Shake. Tinggal sikit aje sakit di lutut ni bila nak luruskan selepas bengkok.

 

Buat kawan-kawan yang ada masalah macam Sofia (ye la dah 40an banyak sakit-sakit dah badan ni), Sofia syorkan sangat minum Collagen Powder ni.

 

Bukan sendi aje sihat, kulit pun makin tegang! 

 

sakit lutut

Share Button
Continue Reading

Sakit Sendi Menghalang Solat Sunat

sakit sendi

Sakit Sendi Menghalang Solat Sunat ?

Salam dan selamat menyambut Ramadhan semua.

Semalam dah bermula solat terawih. Bagaimana dengan ibu bapa anda? Selesakah mereka untuk menunaikan solat sunat tersebut? Maklumlah mereka yang dah berumur selalu menghadapi masalah sakit sendi terutama di lutut.

Apa kata berikan mereka sebotol Advanced Joint Health Tablet. InsyaAllah mereka boleh berterawih dengan selesa.

Ayah Sofia sendiri menggunakan AJHT ini. Ayah mempunyai masalah jari-jari tangan yang tak dapat di genggam. Beberapa kali makan AJHT, sendi-sendi tangan dah elok semula.

Ramadhan baru bermula. Masih belum terlewat untuk memberi kepada insan tercinta.

Bagaimana ia berkesan?
Shaklee Advanced Joint health Tablet memberikan manfaat kepada sendi-sendi sihat dalam 3 cara:

1- Menyokong keselesaan sendi
2- Bertindak sebagai kusyen
3- Memelihara tisu penyambung yang sihat

 

Untuk info lanjut tentang Advance Joint Health Tablet, klik di sini Advanced Joint Health Tablet.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Continue Reading

Cadangan Set Untuk Kesihatan Sendi

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Posted via Blogaway

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading