Testimoni Cadangan Set Berpantang Shaklee

Testimoni Cadangan Set Berpantang Shaklee

 
“Nak share lagi.. saya dah consume set berpantang Shaklee & tempoh berpantang tinggal lagi 3 hari. Semalam saya datang ke rumah mak saya & dia serta adik2 terkejut tengok sy dah kurus..Frankly sayin, saya x berani nak tengok cermin sepanjang berpantang takut tengok badan sendiri & sebelum pregnant pun badan saya gemuk..Suami pun ckp saya dah kurus.. cam xcaye betol! Saya belom try lagi baju2 lama utk di test. xpe, sabar.. tunggu betol2 abis pantang.. hehe..Dulu da mcm2 ubat kurus saya mkn, pegi gym la..aerobik la.. tapi ambil masa utk turun berat badan. Bila mkn product Shaklee, 40 hari jek! Tu blom lg try Shaklee diet set kan! kan! TQ Shaklee!!!” -Puan Charm

 

cadangan set berpantang shaklee

Ini yang basic untuk berpantang

 

Untuk Info & Order:
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Testimoni Set Berpantang

Mari kita lihat apa kata mereka yang sudah merasai berpantang bersama Shaklee.
1. Badan rasa sihat dan baby tak banyak ragam

2. Badan rasa lebih cergas, tak letih, tak sakit kepala

3. Luka cepat baik dan berat cepat turun

4. Luka kering cantik dalam seminggu

5. Dalam masa kurang daripada 2 minggu, luka jahitan dan buasir sudah baik.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Pekongsian daripada Puan Diyana Atan –
“Sebelum pergi ke labour room saya  minum ESP. Dalam sakit-sakit tu badan tetap rasa bertenaga. Masa proses bersalin, alhamdulillah…3 kali push keluar Baby Hana, 3.6kg. Masa dalam wad, saya minum lagi ESP. Badan rasa segar sampai orang katil sebelah ingat saya admit ward sebab alahan masa mengandung. Bila tolak katil Baby Hana terkejut dia sebab tak sangka dah bersalin. Muka tak pucat dan badan nampak cergas katanya. Sekarang, dalam pantang sepenuhnya saya ambil supplement Shaklee. Bibik yang jaga anak-anak saya masa dalam pantang sebelum ini pun cakap..”nampak bedanya! Kali ini kamu nampak cergas! Muka nngak pucat.”
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...