Bestnya Kolagen

Assamualaikum semua!

Bestnya kolagen promosi bulan ni. Satu produk yang amat powerful. Makan sikit dah rasa bezanya terutama pada kulit muka. Tegang, lembap, jerawat pun makin segan nak naik. Sempat lagi nak makan untuk prepare cantik dan bergaya pada hari raya hehehe.

Serious seronok betul Sofia bulan ni promosi kolagen. Umur dah hampir 40-an, bekalan kolagen semakin menyusut. Eeeeeee tak nak!!! Takut tengok kedut-kedut di muka (tutup mata).

Kalau nak tahu lanjut tentang Collagen Powder Shaklee boleh klik di SINI.

Tapi hari ini Sofia nak kongsikan sedikit poster tentang Bestnyer Kolagen ni pada tubuh kita.

 

Bestnya Kolagen

 

bestnya kolagen

shaklee gombak

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Kolagen ni bukan untuk kulit je! Rupa-rupanya banyak lagi khasiat dia. Jom ambil sekotak dua hari ini.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Share Button

Sunburn Hilang Dengan Vitamin C – Testimoni

Sunburn Hilang

“One of my bestfriend saya namakan sebagai E tetiba ajak lunch sama. Saya pun takde hal lah jom sahaja. Rupa-rupanya dia nak mengadu yang kulit dia sunburn sebab mandi water park dengan family. Masalahnya kurang sebulan je lagi dia nak kawin, macam mana ni?

 

Disebabkan saya merupakan pencinta tegar Shaklee, supplemen Shaklee sentiasa ada dalam kereta saya.Makanya, saya kata pada E cuba ko makan Vitamin C Shaklee aku ni dulu. E pun bersetuju. 

 

Dalam dua minggu macam tu lepas kami berjumpa, E whatsapp gambar2 selfie dia dan dia sangat teruja. Kulit wajah dia bukan sahaja kembali pada asal malah lebih glowing. Barulah best nak bersanding kan. 

 

Bila saya tanya pada E macam mana amalkan Vitamin C Shaklee? Dia kata seminggu pertama dia mengalami healing crisis yg sangat teruk. Kulit mengelupas jerawat pun naik luar biasa tapi E senyap je tak macam customer2 Shaklee saya yg lain bila healing crisis menggelabah semacam. Dia tahu yg itu adalah healing crisis dan berkat kesabaran, dia dapat hasil yg diidamkan. Alhamdulillah. ” – Puan Mazlila Mazelan

 

65

 

 

Vitamin C ni memang di antara produk yang popular di kalangan mereka yang nak kahwin oleh kerana ianya berkesan dan sangat menjimatkan. Sebotol boleh tahan untuk penggunaan selama 3 hingga 6 bulan.

 

Ada kawan-kawan yang sedang bersiap nak kahwin tak lama lagi? Selain berfacial boleh la makan vitamin C ini untuk perbaiki kulit dari dalam.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Kesan Makan Vitamin C Selama Setahun- Testimoni

Kesan Makan Vitamin C Selama Setahun

 

“Untuk kesekian kalinya.. hana share lagi shaklee effect testimoni sendiri. Hehehe

 

Well..nak bisnes kenalah promo diri sendiri dulu. Tu yang bagus tu. Dari situ hana punya spirit pon dengan sendirinya merokettt tinggi. Ehehehe yakin dengan product, baru boleh jual. Gitteww

 

Ouh.. kembali kepada story sebenar, Hana makan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS shaklee ni setahun, baru dapat effect macam tu. Lama kan? Memang ponnn… tak semua orang sama. Bergantung kepada macam-macam faktor, contohnya, hormon. Well hormon jenis keras kepala. Hehe

 

Lepas setahun, sehari 2 biji vit C hana makan, air tak payah cakap. 300ml sehari. Sungguh tak tipu 
Nahhh vitamin C effect. Tolong jelez keh” –  Cik Hana

 

hana

 

Vitamin Shaklee memang takde mengandungi apa-apa bahan kimia terlarang. Ianya adalah SELAMAT dimakan. Kerana itulah ia mengambil masa yang lama untuk nampak kesan dan ianya bergantung juga kepada badan individu tersebut.

 

Yang penting adalah kesabaran dan konsisten memakannya setiap hari.
 

Untuk Info & Order:
 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...