Panduan Vitamin Semasa Hamil

Panduan Vitamin Semasa Hamil

 

Ramai ibu mengandung yang mengabaikan pengambilan vitamin sewaktu mengandung. Even vitamins yang doktor prescribe pun tak nak ambil juga. Berbagai-bagai alasan yang diberi seperti makan tapi muntah balik, perut tak nak terima vitamin, tak sedap dan macam-macam lagi.

 

Alhamdulillah masa Sofia mengandungkan Bella dahulu takde masalah tak nak makan vitamin. Cuma ada masalah takde selera makan sahaja dan susu. Cukup takleh nak minum susu masa tu. Aih.

 

Kali ni Sofia nak kongsikan tentang vitamin-vitamin yang  penting semasa hamil. Ni bukan untuk saje-saje makan. Vitamin-vitamin ni penting untuk tumbesaran janin dalam kandungan. Nak baby kita sihat kan? Haa makan vitamin yang doktor suruh makan tu ye.

 

panduan vitamin semasa hamil

Set Kehamilan Shaklee

 

Tak nak makan vitamin yang doktor prescribe? Nak cuba makan set kehamilan Shaklee?

 

Antara sebab-sebab ibu mengandung memilih Shaklee adalah :

– Kerana Shaklee memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk.
– Kerana produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya.

 

Set Kehamilan Shaklee terdiri daripada ESP, Vitamin C Sustained Release, B-Complex, Vita-lea (multi-vitamin), Ostematrix (kalsium) dan OmegaGuard (minyak ikan yang mengandungi Omega 3).

Klik untuk testimoni mereka yang menggunakan set kehamilan Shaklee.

 set ibu hamil————————————————–

Berminat? Anda boleh terus membuat pesanan di sini.

 

esell-shaklee-logo

 

 

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...