Panduan Vitamin Semasa Hamil

Panduan Vitamin Semasa Hamil

 

Ramai ibu mengandung yang mengabaikan pengambilan vitamin sewaktu mengandung. Even vitamins yang doktor prescribe pun tak nak ambil juga. Berbagai-bagai alasan yang diberi seperti makan tapi muntah balik, perut tak nak terima vitamin, tak sedap dan macam-macam lagi.

 

Alhamdulillah masa Sofia mengandungkan Bella dahulu takde masalah tak nak makan vitamin. Cuma ada masalah takde selera makan sahaja dan susu. Cukup takleh nak minum susu masa tu. Aih.

 

Kali ni Sofia nak kongsikan tentang vitamin-vitamin yang  penting semasa hamil. Ni bukan untuk saje-saje makan. Vitamin-vitamin ni penting untuk tumbesaran janin dalam kandungan. Nak baby kita sihat kan? Haa makan vitamin yang doktor suruh makan tu ye.

 

panduan vitamin semasa hamil

Set Kehamilan Shaklee

 

Tak nak makan vitamin yang doktor prescribe? Nak cuba makan set kehamilan Shaklee?

 

Antara sebab-sebab ibu mengandung memilih Shaklee adalah :

– Kerana Shaklee memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk.
– Kerana produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya.

 

Set Kehamilan Shaklee terdiri daripada ESP, Vitamin C Sustained Release, B-Complex, Vita-lea (multi-vitamin), Ostematrix (kalsium) dan OmegaGuard (minyak ikan yang mengandungi Omega 3).

Klik untuk testimoni mereka yang menggunakan set kehamilan Shaklee.

 set ibu hamil————————————————–

Berminat? Anda boleh terus membuat pesanan di sini.

 

esell-shaklee-logo

 

 

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Share Button

Testimoni – ESP Untuk Ibu Hamil

Testimoni – ESP Untuk Ibu Hamil

ESP memberi tenaga kepada ibu yang sedang hamil. Berikut adalah testimoni-testimoni ESP untuk ibu hamil –Testimoni pertama

 
“mase pregnant da msuk 8 bulan, jatuh dlm bulan puase.amek esp mase sahur n berbuka. alhamdulillah mampu puase penuh, and pd mase yg same menyusukan anak sulung. memang bertenaga n dapat tahan rasa lapar. smpai petang bertenaga. boleh masak sndiri n jarang beli mkanan kt luar” – Puan Imm


Testimoni ke-dua

“Sy mula dgn anak kedua dr kandungan 7 bulan. Alhamdulillah bdn msh cergas spjg mgandung. Rsnye xpernah demam. Bersalin normal n dpermudahkan Allah wp baby agk besar 3.7kg. Kulit baby pun bersih. Sampai hr ni baby dh setahun lbh. Sy tetap amal ESP combine dgn Mealshake + Alfalfa utk truskan proses pyusuan.” – Puan Eda.


Testimoni ke-tiga

“Best sgt amik esp mse preggy ank no 2…kje drive hari2 pastu perjlnn jauh gkla….yg best badan bertenaga setiap hari kurang mengantuk….rajin mengemas dan memasak sebab mabuk berkurangan…berbeza mse ank pertama mabuk sehingga last preggy….mse last preggy ank no 2 sarat time bulan puasa…sy still bole pose penuh dan memasak….x sangke sebab sy ada maslh gastrik yg agk teruk tetapi dengan consume esp gastrik terus hilang….bonus kulit sy dan baby cerah dan gebus..” – Puan Darwisy

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button

Testimoni – Cergas dan Tidak Lapar dengan Cadangan Set Mengandung

Semalam ada sepupu Sofia datang rumah dan ambil cadangan set untuk ibu mengandung. Dia bagitahu Sofia yang dia tak bertenaga selama kehamilannya. Jadi Sofia cadangkan esp, b complex, vita lea, vitamin c, ostematrix dan OmegaGuard.

Baru sekali makan dah dapat feedback daripada dia. Alhamdulillah hari ini dia bertenaga dan tak lapar.

Suka suka suka bila melihat orang juga mendapat kebaikan Shaklee.

-its all about sharing the things we love and I love Shaklee-



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...