Makan Tengahari Dengan Set Mighty 3 Gems Shaklee

Lunch Sofia hari ni.

 Set Mighty 3 gems Shaklee iaitu gabungan ESP + Meal shakes + Performance drink.

Rasanya seperti air susu berperisa oren. Sekejap je dah habis satu shaker. ?

Masa bancuh tadi kena sorok daripada Bella sebab meal shakes tu dia punya. Orang lain tak boleh minum. ??

 

set mighty 3 gems shaklee

Set Mighty 3 Gems Shaklee

 

 

Set Mighty 3 Gems Shaklee ni mengenyangkan.  Selalunya dibancuh untuk menahan lapar semasa berpuasa. Sofia pula bancuh sebab nak gantikan makanan tengahari. Hehe nak diet laa kononnya. Set ini memastikan badan kita masih mendapat keperluan nutrisi yang kita perlukan dan juga berikan kita tenaga dan kekal terhidrat.

 

Set Mighty 3 Gems Shaklee ini terdiri daripada 3 produk Shaklee. Bagaimana cara membancuhnya? Sofia bancuh begini:

  1. Air sejuk 250ml
  2. 2 sudu besar ESP
  3. 2 sudu besar meal shakes
  4. 2 sudu besar performance drink
  5. Susu segar (optionally). Bila tambah susu segar ni, rasanya akan lebih sedap lagi sebenarnya.
  6. Kacau atau shake sehingga sebati dan minum.

Set ini juga sesuai sebagai pengganti sarapan pagi tau. Untuk mereka yang selalu tak sempat nak makan, bila dah sampai kat ofis, perut dah mula rasa nak kena gastrik. Jadi berhati-hati. Minum je Set Mighty 3 Gems Shaklee ini sebagai alternatif.

 

Info bahan dalam Set Mighty 3 Gems Shaklee

 

ESP
  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
  • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
  • Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

 

Meal Shakes

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

 

Performance Drink

Merupakan sejenis minuman isotonik daripada Shaklee. Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:

  • Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
  • Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
  • Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Nak cuba buat minuman Set Mighty 3 Gems Shaklee ini?

 

Kenalah dapatkan ESP, meal shakes dan performance drink dahulu. Boleh hubungi Sofia atau boleh juga order di sini dengan debit/credit card.

 

esell-shaklee-logo

 

Untuk info dan order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...