Bunting Baru Shaklee

Hari ini kami telah memasang bunting baru shaklee di kedai (sebenarnya Sofia berniaga dari rumah sahaja. Rumah kami adalah kedai)

 

Selamat datang ke Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts

Promosi Shaklee Jun 2019

Bulan Jun ini Shaklee mempromosikan dua produk iaitu Zinc Plus dan Omega Guard.

Promosi Shaklee Jun 2019
Promosi Shaklee Jun 2019

ZINC PLUS – Beli 3 botol Zinc Plus, anda dapat 1 botol Zinc Plus percuma dengan harga RM168.75 setiap satu set.

OMEGA GUARD – Beli 3 botol Omega Guard dengan diskaun sebanyak 5%, berjumlah RM388.25 untuk satu set.

Continue Reading

Related Posts

5 Tips Berpuasa Untuk Ibu Menyusu

Tips berpuasa untuk ibu menyusu

 

Letih sebenarnya menjadi ibu menyusu ni. Lebih letih lagi jika terpaksa menyusu dalam keadaan berpuasa. Sofia pun pernah melalui keadaan ini juga 6 tahun yang lalu. Di sini Sofia kongsikan beberapa tips berpuasa untuk ibu menyusu.

Continue Reading

Related Posts

Peluang Menjadi Ahli Shaklee Secara Percuma

HARGA MURAH KHAS UNTUK AHLI BARU SHAKLEE

 

Buat anda yang sudah lama berminat nak jadi ahli Shaklee, inilah masanya nak join keahlian Shaklee.

 

Shaklee sedang offer Starter Packs yang amat jimat. Harga offer jatuh bawah harga ahli biasa tau! (Ahli biasa pun geram tengok offer ini 😅)

 

Promosi ini khas untuk ahli baru sahaja 😍😍😍 

 

Ada 3 jenis starter pack buat pilihan anda. Kesemua starter pack ini membuatkan anda jadi ahli Shaklee secara PERCUMA.

 

Starter Pack 1: YOUTH Set

 

jadi ahli shaklee
                                                                       YOUTH Starter Pack

 

 Harga kurang 10% dari harga ahli biasa
 Shaklee ‘waive’kan membership walaupun asalnya tak layak FREE Membership (bernilai RM65)
 FREE Postage (bernilai RM10)
 FREE Cermin muka transparent
 Dapat cashback 💰 lagi 😍

 

Starter Pack 2: Vivix Twinpack

 

jadi ahli shaklee
                                                                                     Vivix Twinpack

 

 Harga kurang 10% dari harga ahli biasa
 FREE Membership (bernilai RM65)
 FREE Postage (bernilai RM 10)
 FREE Cooler Bag – biasa kena beli okay! Penting untuk bawak travel sebab Vivix ni kena letak dalam peti ais
 Dapat cashback 💰 lagi 😍

 

Starter Pack 3: Wellness Set

 

                                                                    Family Wellness Set

 

 Sangat sesuai bagi mereke yang nak mulakan bisnes / makan sendiri
 Harga kurang 10% dari harga ahli biasa
 FREE Membership (bernilai RM65)
 FREE Postage (bernilai RM10)
 FREE Pillbox yang best!
 Dapat cashback lagi 😍

 

Berminat? Terus dapatkan daripada Sofia dengan tekan link ini www.wasap.my/60123390665/StarterPackNewMember

 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves
Continue Reading

Related Posts

1 2 3 30