Bagaimana Saya Boleh Terjebak Dengan Shaklee

Shaklee. Apa tu? Asal Google aje keluar Shaklee. Kita tengah cari milk booster ni. Lagi sebulan nak masuk kerja tapi stok susu tak dapat nak buat lagi. Asal pam aje habis Makcik jaga pantang bagi Bella minum. Bila nak ada lebih untuk buat stok?

Itulah keadaannya 8 tahun yang lalu. Sofia terjebak dengan Shaklee kerana mencari milk booster untuk banyakkan susu badan untuk Bella.

Continue Reading

Related Posts

Akibat Salah Skincare

Akibat salah skincare, kulit yang cantik berubah rupanya. Timbul biji-biji merah seakan ruam yang menyakitkan juga.  Bacakan testimoni di bawah. Sofia sendiri merasa seram. Berhati-hatilah kawan-kawan semasa membuat pilihan skincare ye.

Continue Reading

Related Posts

Testimoni YOUTH Skincare Jeragat

Starter Set YOUTH
YOUTH Starter Set

 

Nak mula menggunakan Shaklee Skincare? Anda boleh mendapatkan YOUTH Starter Set ini. Sesuai untuk mereka yang baru pertama kali hendak menggunakan YOUTH.  YOUTH Starter Set ini mengandungi :

  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser – pencuci
  • YOUTH Perfecting Skin Toner – toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50 – krim siang
  • Advanced Renewal Night Cream (Light) – krim malam

Baca : Rangkaian Penjagaan Kulit YOUTH

Continue Reading

Related Posts

Testimoni Performance Drink Shaklee Masa Puasa

Puasa. Biasanya memang terasa dahaga. Letih tak bermaya. Tapi tidak jika semasa bersahur sempat minum Performance Drink. Bacakan testimoni-testimoni di bawah.

Continue Reading

Related Posts

Luka Jahitan Sembuh Dengan Vivix

Testimoni Luka Jahitan Vivix

 

luka jahitan sembuh dengan vivix

Abah kami memang ada diabetes. Malah keturunan sebelah abah memang ada diabetes.

Bila mak telefon cakap abah kat hospital, kepala luka kena zinc tingkap dekat kedai santan abah, kami adik beradik semua risau sebab abah ada diabetes. Takut luka merebak dan susah sembuh.

Alhamdulillah asbab abah konsisten makan ubat doktor, rajin cuci luka dan abah konsisten amalkan pengambilan VIVIX SHAKLEE, luka abah makin mengecut dan sekarang parut pun dah tak nampak  tau!

Siapa cakap ada diabetes tak boleh sembuh?

Abah kami adalah pengguna tegar Vivix dan bukti real depan mata.

Abah dah boleh enjoy makanan dan minuman kegemaran dia (abah memang suke minum air gas!). Dan setiap kali luka pun dah tak perlu risau sebab cepat sembuh. Alhamdulillah.

 

FB : Haiza Wani Shaklee Official

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Baca : Info Produk Vivix

 

Anda sukakan testimoni luka jahitan vivix ini? Nak baca testimoni lain?

Baca : Testimoni untuk Masalah Botak

Baca : Sihat Bertenaga Dengan Vivix

 

Ingin mendapatkan Vivix? Sebotol berharga RM475. Hubungi kami untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. Klik gambar untuk terus berhubung dengan kami.

 

Vivix

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

Continue Reading

Related Posts

1 2 3 7