Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH.

 

Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah TERmengata depan2) 

Continue reading

Share Button

Batuk Berpanjangan

Batuk Berpanjangan

batuk berpanjangan

 

 

Ini testimoni daripada customer Sofia pada hari Khamis lepas.

Anaknya berumur 2 tahun lebih batuk-batuk sejak bulan Februari tapi tak berkurangan. Keluar masuk hospital beberapa kali.

Sebagai seorang ibu, beliau terus berusaha mencari penawar buat anaknya. Beliau akhirnya beri nutriferon. Baru makan sekali dah nampak kesan positif.

Continue reading

Share Button

Sijil Halal Shaklee 2017

Sijil Halal Shaklee 2017

 

Shaklee sentiasa mengemaskini sijil halalnya. Di bawah ialah Sijil Halal Shaklee 2017.

 

sijil halal shaklee 2017

Sijil Halal Shaklee 2017

 

Sijil Halal Shaklee 2017 dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA).  ISA tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM.

Continue reading

Share Button

B-Complex Anti Stress

B-Complex Anti Stress – Testimoni

 

Siapa kat sini selalu moody? Selalu sentap? Selalu marahkan anak bila dah penat? Kesian kat anak tau.

 

b-complex anti stress

Customer Sofia ni baru masuk kerja selepas berpantang siang tadi.

Katanya emosinya lebih terkawal sejak makan b-complex.

B-complex memang anti-stress. Jadi dapatlah kawal emosi tu.

 

Agak-agaknya vitamin B yang mana satu yang dapat kawalkan emosi tu? Sebenarnya yang bertidak untuk mengawal stress, emosi, mood dan juga depression ialah Vitamin B12. Vitamin B12 tidak dihasilkan oleh tubuh badan kita. Dan kebanyakkan orang tidak mendapat khasiat vitamin B12 yang secukupnya setiap hari.

Kekurangan Vitamin B12 juga menyumbang kepada –

  • peningkatan risiko penyakit jantung
  • keletihan dan
  • anemia (kekurangan sel darah merah)

 

Buat yang selalu moody tak tentu pasal tu, cubalah makan sebiji B-Complex setiap hari.

 

 Kalau nak cuba sebotol mesej Sofia ye. Harga retail cuma rm53.75 dan cukup untuk penggunaan selama 4 bulan.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Promosi Januari 2017

Promosi Januari 2017

 

promosi januari 2017

 

Berita baik buat semua pengguna Vivix!

 

Bulan ni adalah bulan promosi Vivix, satu anti oksida yang SUPER kuat.  Ia mampu untuk membaiki sel-sel badan sehingga ke tahap DNA.

 

Apakah vivix?

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

 

Info lanjut tentang VIVIX di sini.

 

Boleh klik testimoni vivix untuk baca testimoni oleh para pengguna.

 

Vita-lea for Children juga masih dipromosikan pada bulan ini.

 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

 

Untuk maklumat lanjut tentang VITA-LEA FOR CHILDREN boleh baca DI SINI.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...