Pengiktirafan Oleh Shaklee Lagi

Salam semua

 

Semalam telah berlangsungnya Shaklee Motivation and Recognition Rally di Shah Alam Convention Centre. Sofia sekeluarga telah mendapat jemputan untuk mendapat award yang berupa sijil daripada pihak Shaklee.

 

Shaklee is indeed a family business. Sampai naik ke atas pentas pun bersama suami dan anak juga. Alhamdulillah dipertemukan dengan perniagaan ini. 🙂

 

Takde apa nak diceritakan. Just enjoy the pictures ye!

 

Pengiktirafan oleh Shaklee

1507581_10152477218080958_2194825977197619030_n

Sedang beratur ke atas pentas

1604406_10204091807310944_3653160764607073546_n

Bersama adik-beradik Shaklee yang hadir. We are a close group. Selalunya berjumpa di whatsapp group sahaja. Sesekali berjumpa di event sebegini.

pengiktirafan oleh shaklee

Di atas pentas bersama Mr Victor Lim, President Shaklee Malaysia

10686972_10152477215545958_5836782848221926828_n

Bella 🙂

10346388_10204091810191016_5707344260085269228_n

Kami bersama dua orang Shaklee Masters

p/s – Kalau berminat nak bersama Sofia dalam perniagaan ini, jangan lupa hubungi Sofia ye.

KLIK SINI untuk mengetahui bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

Share Button

Reward Lagi Daripada Nanny Shaklee

 
 
Haa ni reward daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli kerana Sofia berjaya graduate daripada kelas alam mayanya berkenaan Shaklee. Bagaimana graduate? Graduate sebab berjaya naik rank supervisor. Group kami adalah sebuah group besar. Tak semua pernah berjumpa kecuali di alam maya. Di alam maya pun ada kelas tau. Siap ada homework dan due date lagi.  Cikgu juga akan bagi kata-kata motivasi. Ikut je kata cikgu, InsyaAllah jika dipraktikkan semuanya boleh berjaya dalam bidang ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
 

Share Button

Reward daripada Nanny Shaklee


Special surprise yang tiba tengahari tadi daripada nanny Shaklee, Master Iffah Anuar dan suami Master Firdhaus Zulkifli. Datang sekali dengan sekeping cek. Suka sangat-sangat!!!

Nak macam ni juga? Jom join Sofia berbisness bersama Shaklee. 🙂

 
 
 


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...