Stok Baru Vita-Lea di Shaklee

Stok Baru Vita-lea Bermula Hari Ini!

 

stok baru vita-lea

 

Best Announcement of the Day!

Haha bagi Sofia la.

Dah ramai yang cari Vita-lea ni tapi tak jadi nak beli sebab tarikh luputnya yang hampir dekat.

Tadi Shaklee baru umumkan hari ni dah dijual Vita-lea dengan tarikh luput yang baru iaitu Jun 2017! Lambat lagi nak luput. Yayy!!!

Tapi apa dia vita-lea ni?
Vita-lea ialah salah satu suplemen paling seimbang dengan khasiat yang lengkap, dirumus khas untuk membekalkan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Pengambilan Vita-Lea setiap hari :
Menggalakkan kecergasan dan kesihatan keseluruhan tubuh
Menguatkan tulang dan sistem imun
Melindungi tubuh daripada radikal bebas

 

Buat ibu mengandung, Vita-lea membantu menaikkan semula sel darah merah untuk masalah yang selalu dipanggil ‘low hb’ (kekurangan darah merah).

 

low hb

 

Dan, vita-lea ini adalah multi vitamin yang pertama di cipta di dunia. Yang pertama tau! Sebelum vita-lea, tak wujud multi vitamin lagi.

 

vitalized minerals
Ni dia Vita-lea, 100 tahun yang lalu. Pada masa itu, ianya dikenali sebagai Vitalized Minerals

 

Hubungi Sofia untuk mendapatkan Vita-Lea anda sebotol hari ini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

SET PENAMBAH TENAGA SHAKLEE – Testimoni Seorang Suami

Set Penambah Tenaga Shaklee

 

set penambah tenaga shaklee

 

Kerja suami saya ni memang banyak perlukan pergerakan. Kadang-kadang kena panjat mesin untuk buat troubleshooting. Gunakan otak lagi untuk selesaikan masalah. Banyak betul penggunaan tenaga dia.

Dulu bila die balik dari kerja. Memang nampak letih. Kesian saya tengok. Pulak bila masuk shift. Lain rutinnya macam orang yang normal bekerja.

Jadi, setiap kali lepas sarapan pagi, memang saya sendiri akan suruh die makan supplement Vitalea & Vitamin C secara konsisten.

Alhamdulillah. Sangat bertenaga bila die buat kerja. Sampai kawan die pun tegur kenapa dia bertenaga sangat bila buat kerja. Dia sendiri beritahu saya yang dia rasa lain sangat bila amalkan Vitalea dan Vitamin C Shaklee.

Saya sendiri pun perasan kesannya. Walaupun die balik dari keje malam (6.30pagi) masih sempat ajak saya beriadah dengan bersarapan di tepi pantai atau air terjun. Bila balik kerja petang pun sama, selalu ajak saya jalan-jalan petang. Sampai saya sendiri tolak takut dia keletihan.huhu.. tapi yang pelik dia kata tak..

Alhamdulillah.. tak sia2 saya suruh dia makan. Tugas seorang suami memang mencari rezeki. Tapi kita sebagai isteri kesian jugak tengok die kalau keletihan. Setelah mengamalkan vitamin tenaga secara konsisten, alhamdulillah. Kesihatan dia makin bertambah.

Tak percaya??? Boleh cuba sendiri… 🙂

” kalau kereta pun selalu kita bawak gi servis, inikan pulak badan kita yang selalu kita gunakan untuk buat macam2 kerja”

 

Kredit : Zawani Amirah

 

Anda boleh mendapatkan lebih info tentang Vitamin C dan Vitalea di sini.

 

Ingin mendapatkan vitamin Shaklee anda?

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Sijil Halal Shaklee 2016

Sijil Halal Shaklee 2016

 

Shaklee sentiasa mengemaskini sijil halalnya. Di bawah ialah Sijil Halal Shaklee 2016.

 

sijil halal shaklee

 

Sijil Halal Shaklee 2016 dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA).  ISA tersenarai sebagai salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM.

Produk-produk Shaklee yang tersenarai di bawah telah disahkan halal oleh Islamic Services of America.

  • Alfalfa Complex
  • B-Complex with Folic Asid
  • CarotoMax
  • Chewable Vita-C Plus
  • Cinch Energy Tea Mix
  • Cinch Cafe Latte Shake Mix
  • Cinch Chocolate Shake Mix
  • Cinch Vanilla Shake Mix
  • DTX Complex
  • ESP – Soy Protein Isolate Powder
  • Garlic Complex
  • GLA Complex
  • Herb-Lax
  • Lecithin
  • Meal Shakes French Vanilla
  • OmegaGuard
  • OsteMatrix
  • Peppermint-Ginger Plus
  • Performance Pure Hydration Drink – Orange
  • Phytocol-ST
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Vita-E Complex
  • Vita-Lea for Children
  • Vita-Lea Iron Formula
  • Vivix
  • Zinc Complex dan yang terbaru
  • Nutriferon

 

Dapatkan produk Shaklee anda dan gunakan tanpa was-was!

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

ESP PERCUMA

NAK TAHU BAGAIMANA MENDAPATKAN ESP PERCUMA?

 

Promosi Shaklee Beli 6 Percuma 1

 

Cari 6 orang kawan dan dapat botol ke 7 secara percuma.

Pada 14hb April 2016 anda akan dapat rm36.30 shaklee akan bank in ke dalam bank akaun anda.

Anda juga akan mendapat menjadi ahli Shaklee secara percuma (jimat rm68.90)

Jumlah yang anda akan jimat ialah:
Sebotol esp rm150.00
Cash rebate rm36.30
Pendaftaran rm68.90
Jumlah rm255.20

Promosi ini berlangsung sehingga 31 Mac 2016.

 

esp percuma

 

Untuk info lanjut tentang ESP klik di sini.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Stroke dan Vivix – Testimoni

Stroke dan Vivix

 

Allahuakbar. Sedih dan sayu membaca kemudian mendengar kisah ini.

 

Semoga ianya dapat juga membantu sebagai ikhtiar buat mereka yang memerlukan.

 

stroke dan vivix

 

 

 

Kredit : Hafza Aein

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading