Pengiktirafan Oleh Shaklee Lagi

Salam semua

 

Semalam telah berlangsungnya Shaklee Motivation and Recognition Rally di Shah Alam Convention Centre. Sofia sekeluarga telah mendapat jemputan untuk mendapat award yang berupa sijil daripada pihak Shaklee.

 

Shaklee is indeed a family business. Sampai naik ke atas pentas pun bersama suami dan anak juga. Alhamdulillah dipertemukan dengan perniagaan ini. 🙂

 

Takde apa nak diceritakan. Just enjoy the pictures ye!

 

Pengiktirafan oleh Shaklee

1507581_10152477218080958_2194825977197619030_n

Sedang beratur ke atas pentas

1604406_10204091807310944_3653160764607073546_n

Bersama adik-beradik Shaklee yang hadir. We are a close group. Selalunya berjumpa di whatsapp group sahaja. Sesekali berjumpa di event sebegini.

pengiktirafan oleh shaklee

Di atas pentas bersama Mr Victor Lim, President Shaklee Malaysia

10686972_10152477215545958_5836782848221926828_n

Bella 🙂

10346388_10204091810191016_5707344260085269228_n

Kami bersama dua orang Shaklee Masters

p/s – Kalau berminat nak bersama Sofia dalam perniagaan ini, jangan lupa hubungi Sofia ye.

KLIK SINI untuk mengetahui bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves

Share Button

I am Certified

Salam semua.

Nak berniaga mestilah dengan ilmu. Betul tak? Takut tersilap konsult lak nanti dah la kita ni bukan pakar dalam bidang kesihatan dan perubatan. Sofia ni bukanlah doktor. Akauntan jer…

Sofia telah menghadirkan diri di Bengkel Nutrisi Shaklee pada 23 Ogos 2014 yang lalu. Pengalaman menghadirkan diri selama satu hari tersebut amat mengujakan. Seronok betul belajar tentang produk-produk Shaklee. Cikgu yang mengajar pula ialah dua orang pakar nutrisi yang dah lama bekerja dengan Shaklee. Baru faham kenapa produk ini dan ini untuk penyakit ini. Baru faham kandungannya. Baru faham…. selama ni? Selama ini faham juga cuma tak berapa mendalam.

InsyaAllah selepas ini Sofia akan lebih bersedia dan lebih arif untuk memberi cadangan dan konsultansi kepada pelanggan-pelanggan Sofia.

Sebagai pelanggan pula, anda lebih suka membeli daripada peniaga yang lebih tahu tentang produk yang dijual atau anda memang tak kisah pun asalkan murah?

 

bengkel nutrisi

Sijil Bengkel Nutrisi

 

Oh ya, kali ni Sofia pergi menuntut ilmu bersama ‘anak’ Shaklee Sofia, Fardilla Akmar. Sebenarnya, Fardilla ni ialah kawan sekelas Sofia semasa di sekolah menengah dahulu. Kami dah lama tak jumpa (lebih 20 tahun) tetapi sekarang dia bersama Sofia berniaga Shaklee dan hampir setiap minggu kami berjumpa. Best ke best Shaklee ni? Mengeratkan silaturahim lagi 🙂

Fardilla boleh dihubungi melalui melalui Facebook Page Kedai Vitamin Ulu Kelang dan juga blog vitaminsetcantik.blogspot.com . Anda semua boleh menghubungi Fardilla jika mahu cod di kawasan Ulu Kelang, Lembah Keramat, Taman Keramat, Keramat Permai, Setiawangsa, Datuk Keramat dan Ampang.

 

bengkel nutrisi 1

Bersama “anak” Shaklee, Fardilla Akmar

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...