Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

 

Shaklee telah keluarkan notis mengatakan akan menghentikan pengeluaran rangkaian skin care Nutriwhite dan Enfuselle kerana akan mula memasarkan skin care baru.

 

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

Stok yang sudah habis tidak akan di re stok semula. Boleh lihat dalam gambar bila ia akan diberhentikan penjualannya.

 

Sofia pun teringat pada pencuci dan moisturiser yang Sofia guna. Dah nak habis dah. Cepat-cepat Sofia order sebab takut jika tunggu esok stok habis tak sempat beli.

 

 

Hampir setahun tak beli pencuci sebab satu tiub tu tahan 9 hingga 12 bulan. Moisturizer pula beli setiap 3 hingga 4 bulan. Sangatlah berbaloi. Hasilnya pun terbaik. Sayang pulak bila tahu Shaklee akan discontinue worldwide.

Kawan-kawan yang dah biasa gunakan rangkaian skin care Shaklee ni take note ye.

Kalau dah nak habis tu cepat beli.

Kalau nak tunggu yang baru, pastikan yang lama masih ada. Jangan bila stok dah habis baru nak cari. 😁😁

 

Lebih info tentang Nutriwhite di sini.

Lebih info tentang Enfuselle di sini.

 

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Enfuselle Eye Treatment Tiada Lagi Garis Halus dan Kedut yang Ketara

Guna sekali dah nampak kesannya.

Kalau guna berkali-kali?

Sofia citer pasal apa ni?

Sebenarnya nak citer tentang Enfuselle Eye Treatment oleh Shaklee.

 

Enfuselle Eye Treatment

eye treatment

 

Guna sekali dah jatuh hati. Best sangat.

Sebenarnya  Sofia telah memakai eye treatment ini pada diri sendiri. Cukup kagum dengan krim ini. Sebab nampak garis bawah mata Sofia hilang sekelip mata. Disebabkan Sofia takut hanya terperasan sendiri, Sofia minta tolong kawan Sofia jadi model. Sebelum ini dia tidak pernah menggunakan apa-apa krim untuk matanya. Lihat gambar di bawah:

eye treatment testimoni

Cuba lihat gambar sebelum memakai eye treatment dan selepas memakai eye treatment. Garis halus di bawah mata bagaikan hilang sekelip mata!

 

Ada bezakan? Baru satu aplikasi. Kalau guna secara konsisten?

 

Penggunaan yang konsisten akan –

Memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap.

Terbukti berkesan secara klinikal

233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu

120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu

209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu

32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu

Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu

Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
lembut di sekitar mata

Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

Hipoalergenik dan telah diuji oleh pakar oftalmologi serta selamat untuk pemakai kanta sentuh.

 

Jom kita pelihara kulit di sekitar mata kita. Cuba tengok keadaannya dalam cermin sekarang.

 

Untuk senarai produk kecantikan Shaklee, boleh klik di sini –> Senarai pencuci, toner dan krim daripada Shaklee untuk kulit muka normal/kering/biasa.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Testimoni – Jerawat Makin Pudar 90%

Jerawat makin pudar 90% setelah 5 bulan menggunakan ESP dan Vitamin E!!!



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873

Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...