Testimoni – Slimming Dengan Shaklee 68kg Jadi 58kg

:: Assalamualaikum kawan2

Before: 66-68 kg
After: 58 kg…

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 – 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE

 

Macam tak percaya aje kan? Tapi itulah dia. Dia hanya makan herb lax dan lecithin sahaja, konsisten selama beberapa bulan. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang herb lax dan Klik sini pula untuk mengetahui lebih lanjut tentang lecithin.

 

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Testimoni – Badan Kurus Dengan Alfalfa

Suka, suka, suka! Suka sangat bila dapat testimoni daripada customer sendiri. Kat sini Sofia share perkongsian dia dengan Sofia. Dia mengambil alfalfa untuk menggalakkan susu tapi dapat dua benefit, susu banyak dan berat badan pun sudah turun. Saiz jeans pun sudah kena tukar. Alhamdulillah. Dia happy, Sofia lagi happy. 🙂

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Herb Lax Restock Di Shaklee. Dapatkannya Sebelum Terlambat

BERITA BAIK HARI INI!!!Setelah sekian lama ia menghilangkan diri (hehehe), hari ini dapat mesej daripada Shaklee yang berbunyi begini:


“RM0.00 Shaklee: We are pleased to inform that 11007 Herb Lax is now available at all branches. Thank you.”
Apa lagi? Kalau berminat hubungi Sofia cepat. Herb Lax ni tak selalu ada. Restock hari ini, minggu depan dah out of stock. Jangan tunggu lama-lama ye. Nanti kena tunggu restock balik berbulan-bulan lamanya baru ada.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

Combo Alfalfa Complex

 
 


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Share Button

OmegaGuard™ Membakar Lemak

Bagaimana asid lemak (fatty acids) boleh membakar lemak?

Omega-3 lemak yang terdapat di dalam OmegaGuard™ membantu membakar lemak dengan membantu badan bertindak balas lebih baik kepada hormon dipanggil Leptin (Leptin adalah perkataan Yunani bagi nipis). Leptin memberitahu badan (otak) untuk menyekat selera makan dan membuat anda kurang makan supaya anda boleh mengekalkan atau mengurangkan berat badan. Leptin meningkatkan metabolisme dengan meningkatkan pengeluaran tiroid (tiroid mengawal metabolisme). Leptin juga menyebabkan badan membakar lemak untuk tenaga.
Omega-3 lemak juga dapat membantu mengurangkan berat badan dengan mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Untuk Info & Order:
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...