Softener Nutriwhite – Mengecilkan liang roma dan menghaluskan kulit dalam beberapa hari sahaja

“Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite. 

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII’s Miracle Water. Yang ni terpengaruh dengan kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yang tak perasan?)

Bulan Mei yang lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result:
Kulit between bawah mata dan hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu dan sekitar hidung untuk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yang try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yang sesuai dengan kami. Anda bagaimana?” – Puan Maria Hj Abas



Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...