Promosi Shaklee GoodBuy 2020

Promosi Shaklee GoodBuy 2020

 

Promosi Shaklee GoodBuy 2020 telah dilancarkan  hari ini, 23 Disember sehingga 28 Disember 2020.  Promosi ini hanya diadakan selama 6 hari.

 

Ada 5 set promosi kesemuanya seperti berikut:

 

1. Beli 2 botol ResV RM816 dapat e-voucher RM80

 

Shaklee Promosi GoodBuy 2020 ResV

 

 

Info Produk : ResV Shaklee

 

Baca : Testimoni ResV

Continue Reading

Related Posts

Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Kepada Vivix

Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Kepada Vivix

 

bagaimana anggur muscadine bertukar kepada vivix

 

Anggur Muscadine mempunyai keupayaan membiak dalam keadaan cuaca yang melampau di Georgia dan menawarkan ciri-ciri antioksida yang sangat banyak dan kepekatan polifenol yang tinggi.  Dari pertanian hingga pengekstrakan dan pembotolan, Shaklee melakukan pemilihan dan pemprosesan yang teliti untuk memastikan anda hanya mendapat produk yang berkualiti tinggi.

Continue Reading

Related Posts

Luka Jahitan Sembuh Dengan Vivix

Testimoni Luka Jahitan Vivix

 

luka jahitan sembuh dengan vivix

Abah kami memang ada diabetes. Malah keturunan sebelah abah memang ada diabetes.

Bila mak telefon cakap abah kat hospital, kepala luka kena zinc tingkap dekat kedai santan abah, kami adik beradik semua risau sebab abah ada diabetes. Takut luka merebak dan susah sembuh.

Alhamdulillah asbab abah konsisten makan ubat doktor, rajin cuci luka dan abah konsisten amalkan pengambilan VIVIX SHAKLEE, luka abah makin mengecut dan sekarang parut pun dah tak nampak  tau!

Siapa cakap ada diabetes tak boleh sembuh?

Abah kami adalah pengguna tegar Vivix dan bukti real depan mata.

Abah dah boleh enjoy makanan dan minuman kegemaran dia (abah memang suke minum air gas!). Dan setiap kali luka pun dah tak perlu risau sebab cepat sembuh. Alhamdulillah.

 

FB : Haiza Wani Shaklee Official

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Baca : Info Produk Vivix

 

Anda sukakan testimoni luka jahitan vivix ini? Nak baca testimoni lain?

Baca : Testimoni untuk Masalah Botak

Baca : Sihat Bertenaga Dengan Vivix

 

Ingin mendapatkan Vivix? Sebotol berharga RM475. Hubungi kami untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. Klik gambar untuk terus berhubung dengan kami.

 

Vivix

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : kedaivitamingombakdanbatucaves

Continue Reading

Related Posts

Gout

Menurut WebMD, “Gout is a kind of arthritis. It can cause an attack of sudden burning pain, stiffness, and swelling in a joint, usually a big toe. These attacks can happen over and over unless gout is treated. Over time, they can harm your joints, tendons, and other tissues. Gout is most common in men.”

 

Gout disebabkan oleh terlalu banyak asid urik (uric asid) dalam darah. Bila adanya asid urik terlalu banyak dalam darah, ia membentuk crystals di bahagian-bahagian sendi.

 

Gout dan Vivix

 

gout
Testimoni Vivix membantu Gout

 

 

Bagaimana vivix dapat membantu mengelakkan serangan gout pada masa akan datang? Dengarkan kata pakar nutrisi Shaklee ini.

 

 

Resveratrol Dan Vivix

 

Berminat untuk mendapatkan Vivix? Anda boleh klik ikon Whatsapp di sebelah kiri bawah blog ini atau hubungi Sofia di 012-3390665. 

Anda boleh juga beli sendiri di website Shaklee di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=905873

Jangan lupa untuk ikuti Sofia di

FB Personal : Tengku Sofia S Aziz
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram :kedaivitamingombakdanbatucaves

 

Continue Reading

Related Posts

Promosi Januari 2017

Promosi Januari 2017

 

promosi januari 2017

 

Berita baik buat semua pengguna Vivix!

 

Bulan ni adalah bulan promosi Vivix, satu anti oksida yang SUPER kuat.  Ia mampu untuk membaiki sel-sel badan sehingga ke tahap DNA.

 

Apakah vivix?

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

 

Info lanjut tentang VIVIX di sini.

 

Boleh klik testimoni vivix untuk baca testimoni oleh para pengguna.

 

Vita-lea for Children juga masih dipromosikan pada bulan ini.

 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

 

Untuk maklumat lanjut tentang VITA-LEA FOR CHILDREN boleh baca DI SINI.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Continue Reading

Related Posts