Suplemen Bantu Percepatkan Penyembuhan Luka

Suplemen Bantu Percepatkan Penyembuhan Luka?

 

penyembuhan luka

Setelah 4 bulan penggunaan Vitamin C dan E

Continue reading

Share Button

Batuk Berpanjangan

Batuk Berpanjangan

batuk berpanjangan

 

 

Ini testimoni daripada customer Sofia pada hari Khamis lepas.

Anaknya berumur 2 tahun lebih batuk-batuk sejak bulan Februari tapi tak berkurangan. Keluar masuk hospital beberapa kali.

Sebagai seorang ibu, beliau terus berusaha mencari penawar buat anaknya. Beliau akhirnya beri nutriferon. Baru makan sekali dah nampak kesan positif.

Continue reading

Share Button

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

 

Shaklee telah keluarkan notis mengatakan akan menghentikan pengeluaran rangkaian skin care Nutriwhite dan Enfuselle kerana akan mula memasarkan skin care baru.

 

Nutriwhite dan Enfuselle Diberhentikan Pengeluaran

Stok yang sudah habis tidak akan di re stok semula. Boleh lihat dalam gambar bila ia akan diberhentikan penjualannya.

 

Sofia pun teringat pada pencuci dan moisturiser yang Sofia guna. Dah nak habis dah. Cepat-cepat Sofia order sebab takut jika tunggu esok stok habis tak sempat beli.

 

 

Hampir setahun tak beli pencuci sebab satu tiub tu tahan 9 hingga 12 bulan. Moisturizer pula beli setiap 3 hingga 4 bulan. Sangatlah berbaloi. Hasilnya pun terbaik. Sayang pulak bila tahu Shaklee akan discontinue worldwide.

Kawan-kawan yang dah biasa gunakan rangkaian skin care Shaklee ni take note ye.

Kalau dah nak habis tu cepat beli.

Kalau nak tunggu yang baru, pastikan yang lama masih ada. Jangan bila stok dah habis baru nak cari. 😁😁

 

Lebih info tentang Nutriwhite di sini.

Lebih info tentang Enfuselle di sini.

 

 

Untuk Info Dan Order :

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...