Testimoni Set Berpantang Shaklee

Pekongsian daripada Puan Diyana Atan –
“Sebelum pergi ke labour room saya  minum ESP. Dalam sakit-sakit tu badan tetap rasa bertenaga. Masa proses bersalin, alhamdulillah…3 kali push keluar Baby Hana, 3.6kg. Masa dalam wad, saya minum lagi ESP. Badan rasa segar sampai orang katil sebelah ingat saya admit ward sebab alahan masa mengandung. Bila tolak katil Baby Hana terkejut dia sebab tak sangka dah bersalin. Muka tak pucat dan badan nampak cergas katanya. Sekarang, dalam pantang sepenuhnya saya ambil supplement Shaklee. Bibik yang jaga anak-anak saya masa dalam pantang sebelum ini pun cakap..”nampak bedanya! Kali ini kamu nampak cergas! Muka nngak pucat.”
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Testimoni Set Mengandung Shaklee

“Pagi ni bawa produk SHAKLEE pergi Poliklinik Wahidah, sebab last visit awal bulan doktor suruh datang balik bawa apa-apa supplement yang tengah consume, alhamdulillah doktor APPROVE!!! Doktor siap cakap bagus makan…that means produk shaklee selamat la kan 🙂
– Moga apa yang dihajati akan tercapai.” – Puan Hanieys Nieysha


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Testimoni Set Mengandung Shaklee

Testimoni Set Mengandung Shaklee

“Saya baru bersalin anak ke-3… Seorang Princess yang sangat adorable….. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin shaklee untuk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dengan vitamin shaklee untuk kehamilan.

Sepanjang preggy saya ambil vita-lea, vit C, B Complex, Omega Guard dan Ostematrix since saya memang tak suka minum susu. Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. Sampai la ke saat melahirkan. Saya masih rasa sihat dan bertenaga. Sehinggakan proses bersalin kali ni sangat mudah dan cepat. Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda, sakit kontraksi memakan masa 2 hari dengan bukaan serviks baru 2cm. Tapi kali 

ini, sakit kontraksi berlaku sangat sekejap. Sejurus sampai ke hospital, Doktor cek bukaan serviks dah 7cm. Diusung terus ke Labour Room. Sedang nurse & Doktor buat persiapan untuk sambut baby, saya terus saya nak meneran. Doc cuba cek bukaan serviks. Mmg dah 10cm. Dengan 2 kali push je. Saya selamat melahirkan baby girl yang sangat comel. Kulit baby sangat halus mulus, putih merah. Doktor pun puji. Uri cantik, luka perinium sangat minimal dan proses jahitan sangat mudah.


Baby pun sangat baik….disebabkan susu badan saya dah mula mengalir sejurus melahirkan… baby terus tido kekenyangan.” – Puan Anna Eddy



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Continue Reading

Meal Shakes untuk Bayi yang Kurang Makan

Testimoni ini daripada pelanggan saya sendiri. Bayinya berumur setahun lebih tetapi berat tidak sampai 9 kg. Doktornya yang cadangkan meal shakes sebagai supplement.

“Dah seminggu cuba, anak saya makan banyak… sampai buncit perut…dia sendiri yang minta nak makan… suka tengok….
 
hahahahahaha
 
Anak semakin aktif…. semalam baru panjat meja, lepas tu lompat… biru dekat dahi
 
hahahaaa
 
Saya bagi 1 sudu kecil je seharimemang banyak perubahanbuang air pun sudah tidak sembelit lagi…” – Puan Mieza Khai

Teruja saya bila dapat pelanggan yang seronok macam ni. Saya pun tumpang gembira. 🙂

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Meal Shakes

“Alhamdulillah. Sejak saya bagi Aisy meal shake dan omega, antibodi dia sangat kuat! Sangat suka!!!

Baru-baru ni saya kena selesema…mak mana tak cium anak hari-hari, mesti tak miss kan, tapi dua tiga hari saya perhati… dia sihat walafiat dan tidak berjangkit… Alhamdulillah… selera makan jangan cakap laa…”mak nak akan nasik” dah pandai mintak, Aisy baru 2 tahun 3 bulan.” – Puan Azura

Apa itu Meal Shakes?

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Siapa yang perlukan Meal Shakes?

1. Anak-anak yang susah nak makan terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese atau y memilih makan
2. Orang dewasa yang tak sempat nak breakfast (mealshake sangat sesuai sebab ada complete nutrition)
3. Ibu mengandung yang alahan teruk..(tak boleh nak makan asyik muntah2)
4. Anak kecil yang sering demam dan selesema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)
5. Sangat sesuai di ambil untuk anak2 yang obes atau berat badan berlebihan.
6. Ibu2 mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat khususnya yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Meal shake ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yang lazat.
7. Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.

Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan. Boleh ditambah ke dalam jus, protin soya atau ape-ape minuman sahaja…dan sedap diminum sejuk atau suam.. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

                Isabella bersama Shaklee promo item bulan Jun 2013 – Meal shakes Beli 6 Percuma 1



Untuk Info & Order: 

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading