Promosi November 2016

Promosi November 2016

promosi november 2016

Salam semua

Mesti semua dah tertunggu-tunggu promosi november 2016 kan?

Ada 4 produk yang dipromosikan bulan ni iaitu:

 

1. Lecithin – Beli 3 Percuma 1

lecithin

Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lecithin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel.

Lecithin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh.

  • Setiap sajian membekalkan 3.1g lecithin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol
  • Dirumus daripada sumber semula jadi iaitu kacang soya

 

Untuk maklumat lanjut tentang LECITHIN boleh baca DI SINI.
2. Alfalfa (saiz kecil dan besar) – Beli 3 Percuma 1

alfalfa

Alfalfa merupakan pusat pegumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6 meter ke bawah mampu menyerap nutrien

dan mineral daripada tanah, manakala daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis.

Alfalfa Complex merupakan Shaklee Signature Formula yang pada asalnya dibangunkankan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Kami hanya menggunakan alfalfa berkualiti tinggi yang ditanam di California bagi produk ini bagi memastikan sumber bahan mentah yang kaya dengan pelbagai nutrien termasuk kalsium, fosforus, zat besi dan  magnesium di samping klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.

  • Alfalfa daripada sumber semula jadi
  • Setiap sajian membekalkan 300mg kalsium, iaitu bersamaan dengan satu gelas susu

 

Untuk maklumat lanjut tentang ALFALFA boleh baca DI SINI.

 

3. Nutriferon – Beli 2 dapat diskaun 5% dan juga Beli 6 Percuma 1

 

nutriferon

NutriFeron® merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun.

  • Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi
  • Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi ini dihasilkan daripada biji labu, bunga kesumba, biji plantago dan kudup bunga bebuas Jepun

 

Untuk maklumat lanjut tentang NUTRIFERON boleh baca DI SINI.

 

4. Vita-lea for Children – Beli 3 Percuma 1

 

vita-leachildren

 

FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral
    • Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi
    • Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak
    • Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak

 

Untuk maklumat lanjut tentang VITA-LEA FOR CHILDREN boleh baca DI SINI.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Berminat untuk mendapatkan produk-produk di atas?

 

Seperti biasa, boleh hubungi Sofia ye.

 

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button

Promosi Disember 2015

Promosi Disember 2015

 

promosi disember 2015

Promosi Disember 2015 ini Shaklee bawakan 3 promosi yang hebat iaitu:

 

I. Lecithin

Beli 2 dapat diskaun 5%.

Beli 7 botol Lecithin pada harga 6 botol.

KLIK SINI untuk lebih maklumat tentang Lecithin.

 

II. Collagen Powder

Beli 2 dapat diskaun 5%.

Beli 7 kotak collagen pada harga 6 kotak.

KLIK SINI untuk lebih maklumat tentang Collagen.

 

III. Vita-Lea for Children

Beli 4 botol Vita-lea for Children pada harga 3 botol.

KLIK SINI untuk lebih maklumat tentang Vita-lea for Children.

Shaklee juga telah melanjutkan penjualan YES PACK, di mana setelah menjadi ahli dengan bayaran RM68.90 anda boleh mendapatkan pakej berikut dengan diskaun 5%.

 

144893431619492

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

PROMOSI MEI 2015

PROMOSI MEI 2015

 

PROMOSI MEI 2015

Wah! Nampak gaya bulan ini ialah bulan kesihatan jantung. Ini adalah kerana 2 produk yang dipromosikan ialah untuk jantung kita iaitu Phytocol-St, OmegaGuard dan Vita-Lea for Children.

Klik di sini untuk lebih info tentang Phytocol-St.

Klik di sini untuk lebih info tentang OmegaGuard.

Klik di sini untuk lebih info tentang Vita-lea for Children.

 

Selain daripada itu, Shaklee juga telah melancarkan satu program baru yang dinamakan Young Entrepreneur System (YES).  Sistem ini untuk membantu pengedar-pengedar baru berjaya dengan perniagaan Shaklee. Program YES ini memberi peluang untuk pengedar baru dan lama membeli pakej yang ditawarkan dengan harga yang lebih rendah dan peluang mendapat bonus yang lebih tinggi. Pernahkah anda bahawa anda boleh ada career dengan Shaklee??? Kini Shaklee memberikan peluang tersebut kepada anda.

yes shaklee

Oh ya, ada yang lagi istimewa. Sempena meraikan 100 tahun ulang tahun Vita-Lea (multi-vitamin tertua dunia) setiap pendaftaran ahli baru bersama belian akan diberi sebotol Vita-Lea yang bernilai RM95.

 

vita-lea percuma

VITA-LEA PERCUMA

 

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Instagram : cantik.sihat.menawan
Share Button

Set Kesihatan Kanak-kanak

Anak-anak dah mula ke sekolah minggu ni.

Masa ni lah kebanyakan ibu bapa mula mencari supplement untuk anak-anak agar mereka kekal bertenaga sepanjang musim persekolahan.

belanjan vitamin untuk kanak-kanak

Kata orang, “you are what you eat”. Hentikan pemberian jajan dan makanan yang jelas tak bernutrisi. Minda kanak-kanak masih belum habis terbentuk. Mereka perlukan makanan minda untuk menolong mereka agar berjaya

Sebagai ibu, apa yang kita boleh berikan kepada anak-anak kita?

Shaklee telah membuat kajian mendalam dan senarai supplement di bawah adalah sesuai untuk kanak-kanak. Antaranya adalah :

1. Meal Shakes – minuman yang mengandungi pelbagai jenis vitamin dan mineral untuk bekalan tenaga anak-anak. KLIK SINI untuk lebih info tentang Meal Shakes.

2. Vita-lea for Children – multi vitamin berperisa anggur membekalkan nutrisi yang tak dapat diperolehi daripada pemakanan. KLIK SINI untuk lebih info tentang vita-lea for children.

3. Chewable Vitamin C – untuk sistem imun anak. Jika anak kerap demam atau selesema ada kemungkinan dia kekurangan vitamin C. KLIK SINI untuk lebih info tentang Chewable Vitamin C.

4. OmegaGuard – minyak ikan tulen untuk membantu anak lebih fokus dalam pembelajaran. KLIK SINI untuk lebih info tentang Omega 3 dan minda kanak-kanak.

Berikan yang terbaik buat anak anda.

Saya sudah.

kids

————————————————–

 
Hendak mendapatkan Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee? Anda boleh membuat pesanan di sini
esell-shaklee-logo

ATAU boleh juga mengubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Share Button

Vita-Lea for Children Kini Kembali

Seronok tidak terkata bila dapat tahu semalam yang Vita-lea for Children ni dah kembali di pasaran Malaysia. Seingat Sofia, selama 2 tahun tak ada dan dalam masa 2 tahun tu juga ramai ibu-ibu yang bertanya Sofia tentang multi-vitamin untuk kanak-kanak ini. Tapi nak buat macam mana? Just kata out of stock ajelah but sekarang tidak lagi. 🙂

 

 

Vita-Lea for Children

10897939_10152949793177698_1014978704288687378_n

Vita-Lea for Children mengandungi  18 vitamin dan mineral penting dan menyediakan 100% Nilai Harian Vitamin C, D, E dan kesemua 8 jenis vitamin B.

Ia juga mengandungi kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi untuk membantu tulang sokongan yang kuat dan badan yang sihat.

Manisan semulajadi Xylitol tidak menggalakkan kaviti.

Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet.

 

beza vitalea for children baru dan lama

Berikut adalah perbezaan Vita-lea for Children yang lama dan yang menggunakan formula baru. Banyak khasiat yang telah ditambah untuk menjadikannya lebih baik.

 

nutrisi makanan

Bayangkan anak-anak anda perlu memakan kesemua makanan di atas untuk mendapatkan segala nutrisi yang ada dalam dua biji tablet Vita-lea for Children

 

Siapa yang perlukan Vita-Lea for Children?

Anak yang selalu demam, anak yang selalu ada masalah makan makanan khasiat.

Ia melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian.

 

10903810_783951881640937_7958050507951217089_o

Betul sangat kata-kata di atas. Jadi mak mak ni kita lupa tentang kepentingan kita sendiri. Semua yang kita buat adalah kerana anak kita

 

Jom berikan yang terbaik untuk anak-anak kita. 😀

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...