Promosi Shaklee Jun 2019

Bulan Jun ini Shaklee mempromosikan dua produk iaitu Zinc Plus dan Omega Guard.

Promosi Shaklee Jun 2019
Promosi Shaklee Jun 2019

ZINC PLUS – Beli 3 botol Zinc Plus, anda dapat 1 botol Zinc Plus percuma dengan harga RM168.75 setiap satu set.

OMEGA GUARD – Beli 3 botol Omega Guard dengan diskaun sebanyak 5%, berjumlah RM388.25 untuk satu set.

Continue Reading

Related Posts

Zinc Stok Terhad

Zinc Stok Terhad!

zinc stok terhad

 

Zinc ni kat branch dah takde dijual dah. Akan out of stock selama beberapa bulan.

Tapi Sofia masih ada lagi beberapa botol.

Sesiapa yang mencari zinc boleh hubungi Sofia.

Zinc ni untuk masalah apa?
Ramai customers Sofia memakan zinc untuk pulihkan luka selepas bersalin samada secara normal ataupun ceaser. Selalunya luka akan pulih dalam masa seminggu.

Ada juga customers yang memakan zinc kerana masalah keguguran rambut. Bila konsisten makan zinc, boleh nampak anak rambut mulai naik!

Zinc juga sesuai untuk mengurangkan jerawat.

Dan juga untuk kesuburan lelaki dan wanita.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Cadangan Set Berpantang Shaklee

Testimoni Cadangan Set Berpantang Shaklee

 
“Nak share lagi.. saya dah consume set berpantang Shaklee & tempoh berpantang tinggal lagi 3 hari. Semalam saya datang ke rumah mak saya & dia serta adik2 terkejut tengok sy dah kurus..Frankly sayin, saya x berani nak tengok cermin sepanjang berpantang takut tengok badan sendiri & sebelum pregnant pun badan saya gemuk..Suami pun ckp saya dah kurus.. cam xcaye betol! Saya belom try lagi baju2 lama utk di test. xpe, sabar.. tunggu betol2 abis pantang.. hehe..Dulu da mcm2 ubat kurus saya mkn, pegi gym la..aerobik la.. tapi ambil masa utk turun berat badan. Bila mkn product Shaklee, 40 hari jek! Tu blom lg try Shaklee diet set kan! kan! TQ Shaklee!!!” -Puan Charm

 

cadangan set berpantang shaklee
Ini yang basic untuk berpantang

 

Untuk Info & Order:
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts

Testimoni Set Berpantang

Mari kita lihat apa kata mereka yang sudah merasai berpantang bersama Shaklee.
1. Badan rasa sihat dan baby tak banyak ragam

2. Badan rasa lebih cergas, tak letih, tak sakit kepala

 

 

3. Luka cepat baik dan berat cepat turun

4. Luka kering cantik dalam seminggu

 

5. Dalam masa kurang daripada 2 minggu, luka jahitan dan buasir sudah baik.

 

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

 

Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Tangan Melecur Terkena Enjin Kapal

Testimoni oleh suami Puan Sarah -“tangan melecur kena enjin kapal. Tiga jam selepas kejadian sapu dengan herbal blend…esok pagi dah pecah…sapu sekali lagi….tengahari dah nampak kering…bengkak berkurangan sebab ambik zinc dan nutriferon …Alhamdullilah”

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnose, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Posted via Blogaway

Continue Reading

Related Posts

Testimoni – Rambut Baru Tumbuh Setelah Beberapa Bulan Makan Zinc dan Guna Shampoo Prosante

Hari ini Sofia nak share sesuatu yang Sofia telah share di facebook semalam. Ianya tentang zinc dan Prosante Purifying Shampoo.
 
 

Sharing pertama

 
“Ada seorang kawan merangkap customer, suami dia mengalami kekurangan rambut di kepala. Beberapa bulan yang lalu dia minta pendapat Sofia so I cadangkan suami dia makan zinc dan gunakan Prosante Purifying Shampoo. Baru jumpa dia di shopping mall tadi. Dah nampak rambut baru yang tumbuh. Kawan ni seronok sangat.”
 
 

Sharing ke-dua – 

 
“Semalam baru sharing tentang kawan yang beli zinc dan shampoo untuk suaminya yang kurang rambut di kepala. Ramai juga yang pm bertanya. Buat pengetahuan semua, suaminya baru makan botol ke dua zinc. Sebotol zinc boleh tahan empat bulan. Shampoo Prosante pula masih belum habis sebotol. Betapa murahnya produk Shaklee jika dibandingkan dengan produk syarikat y***** yang menjanjikan rambut lebat tapi perlu bayar beribu-ribu rm. Yang penting bila gunakan produk Shaklee ini ialah pengguna mesti konsisten. Seperti suami kawan saya tu. Dah 6 bulan konsisten guna produk. Sekarang mereka berdua boleh senyum melihat hasilnya.”
 
 
Suami kawan Sofia ini hanya gunakan satu produk daripada enam produk dalam Prosante Hair Care System. Apa dia Prosante Hair Care System? Nanti Sofia cerita dalam entry yang lain ye.
 
 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves

Continue Reading

Related Posts

Set Bersalin Shaklee

Saya belum mengenali Shaklee masa bersalin bulan September lepas. Saya hanya kenal Shaklee semasa saya menghadapi kesukaran untuk membuat stok susu untuk Bella. Jadi tak sempat la saya mencuba Set Bersalin Shaklee. Terasa rugi tak kenal Shaklee semasa waktu berpantang. Semua kawan-kawan yang telah mencuba Set Bersalin Shaklee semasa dalam pantang berkata yang mereka lebih bertenaga walaupun tak cukup tidur.

 

RUGI!!! Rugi saya tak mengamalkannya dari berpantang. Set bersalin yang saya beli atas nasihat makcik-makcik dan saudara-mara, masih ada lagi tersimpan di dalam almari kerana semasa berpantang, Bella mengalami jaundis jadi doktor tak galak menggunakannya. Akibatnya, semasa berpantang badan terasa lemah dan tak bermaya dengan tidur dan rehat yang tak cukup.

 

Set Bersalin Shaklee sesuai digunakan sejurus selepas bersalin, tak kira normal atau ceaser. Ia juga sesuai diambil oleh ibu walaupun bayi mengalami jaundis.

Apa yang ada dalam Set Bersalin Shaklee?

1) Vita-Lea® Iron Formula (Multivitamin)

Vitalea adalah multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. Sangat perlu demi memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting untuk kesihatan optimum dan perlu dalam menjamin kesejahteraan secara am.
 
Zat besi dalam Vita-lea dapat membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung dan menyusu kekurangan zat besi dan jika tidak ditampung boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

2) Sustained Release Vita-C PlusTM 500 mg

Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi dan menjadikan kulit lebih cantik.

3) B-Complex

 Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. B complex juga vitamin anti stress. Jadi bila tiada stress, penghasilan susu lebih baik.

4) Zinc Complex

Membantu penyembuhan luka bersalin dengan lebih cepat dan membantu mengelakkan post-natal depression.
Set bersalin sering di ambil bersama Set Penyusuan Asas Shaklee yang terdiri daripada Alfalfa Complex dan Energizing Soy Protein (ESP).
 ————————————————–
 
Hendak mendapatkan Set Bersalin Shaklee? Anda boleh membuat pesanan di sini

esell-shaklee-logo

 

 

ATAU boleh juga menghubungi Sofia seperti biasa untuk konsultansi dan order.

Jimat lebih bila anda menjadi ahli Shaklee.  Klik sini untuk cara jadi ahli.

 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

Untuk Info & Order:

Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram/WeChat: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Continue Reading

Related Posts