ESP Out Of Stock!!!

Pagi-pagi dah dapat mesej ni:

Shaklee:Due to overwhelming demand, ESP is out of stock now. We will advise you once the stock is available. Sorry for any inconvenience caused
Nak buat macam mana ye? ESP ni memang Shaklee’s Best Seller. Terutama time puasa dan nak raya. Lagi orang mencari-carinya. Ada yang guna sebagai milk booster, ada yang nak cantik (kulit jadi gebu, kuku jadi cantik), ada yang guna untuk bertenaga dan kurang lapar semasa berpuasa. Macam-macamlah kegunaan ESP.
Tapi takpe. Kalau dah takde, takde lah ye. Untuk sementara waktu, sesiapa yang perlukan ESP bolehlah minum meal shakes. Meal shakes pun protein drink juga.
Apa itu Meal Shakes?
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.
Siapa yang perlukan Meal Shakes?
1. Anak-anak yang susah nak makan terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese atau y memilih makan
2. Orang dewasa yang tak sempat nak breakfast (mealshake sangat sesuai sebab ada complete nutrition), sesuai untuk diminum sewaktu bersahur
3. Ibu mengandung yang alahan teruk.(tak boleh nak makan asyik muntah2)
4. Anak kecil yang sering demam dan selesema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)
5. Sangat sesuai di ambil untuk anak2 yang obes atau berat badan berlebihan.
6. Ibu2 mengandung, menyusu, pesakit-pesakit dalam proses pemulihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat khususnya yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Meal shake ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yang lazat.
7. Mereka yang ingin menambah/memantau berat badan.
Hanya 120 kalori dalam setiap hidangan. Boleh ditambah ke dalam jus, protin soya atau ape-ape minuman sahaja…dan sedap diminum sejuk atau suam.. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur.
Nak tahu lebih lanjut tentang meal shakes? Boleh click di sini – Info tentang meal shakes
Jangan dikenang barang yang tak ada. Meal shakes kan ada?! 🙂
Untuk Info & Order: 
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 012 3390665
COD: Gombak dan kawasan-kawasan berhampiran

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *