Heliza Helmi Makan Shaklee

Heliza Helmi Makan Shaklee

 

heliza helmi makan shaklee

 

HELIZA HELMI PUN CONSUME SHAKLEE ❤️

.
Semalam alang-alang memang nak ke arah KL, ajak husband teman pi COD dengan kak Heliza 🙂

Alhamdulillah pertemuan kali ni lebih lama berbanding sebelum ni and yes Heliza yang kita tau memang sangat-sangat FRIENDLY and VERY SPORTING PERSON😘

.
Cantik tu jangan cakaplah, memang cantikkk sangat-sangat and comelll kecikkk je. Kita pulak rasa macam besar. Hihi.untungggg sangatt sape dapat Kak Ija, very hardworking person!
.
Plan nak COD and berborak sekejap je, tapi last-last hampir nak sejam jugak lah borak😂
.
Sebelum ni jumpa Kak Ija tak dapat berborak lama sangat masa recording dekat Astro, kali ni dapat luangkan lebih masa dengan Kak Ija. Tanya macam-macam dan rasa macam Kak Ija yang lebih interview Irine dengan husband lagi banyak. Haha.

.
Anyway, Irine doakan moga dengan asbab consume Shaklee dapat memberi manfaat pada Heliza. InshaAllah aminnnn!
.
Thank you Heliza Helmi for purchase dan terus layak dapat register free Shaklee membership. So lepas ni dapat beli dengan harga ahli yang lebih jimaatt. Nanti kita jumpa lagi okayy.

Kredit kepada : FB Puan Irene Nadia Marcello

 

Untuk Info Dan Order :
 
Tengku Sofia Sabrina
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID – 905873
Email: sofia_sabrina@yahoo.com
SMS/Whatsapp/Telegram: 012 3390665
COD: Gombak dan Batu Caves
FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Pengedar Shaklee Gombak 012-3390665
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan
Instagram : hamil.berpantang.menyusu
Instagram : shakleebysofia
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Heliza Helmi Makan Shaklee”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *